Диас: Погрешно е да очакваме всичко от един мъж

Актриса от "Ангелите на Чарли" заяви, че според нея жените имат твърде големи очаквания от мъжете, с които имат връзка.

Обратно в новината

Коментари - Диас: Погрешно е да очакваме всичко от един мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неграмотността в наши дни е много често срещана. Съжалявам, но грамотността е важна и говори много за самия човек. Сексуалните Ви подвизи ни най-малко не ме вълнуват. Хубав ден на всички!

Само дето темата не е за грамотността а за това дали може да очакваме всичко от един мъж и аз по темата отговарям, че съм напълно съгласна с това, че следвам този принцип и че по добре с 3 ма които се допълват... Даже не говоря за секс, те ми дават много повече...

Сега е момента да ги отразя двете докато не са се сбръчкали съвсем!

Ама така е, другарко Диас, поощрявайте младите момичета да нямат никакви изисквания и очаквания от момчетата - какъвто им се падне - такъв да си го търпят...

Не, бе, тя казва да не се задоволяват само с един, като не им стига. Колкото повече - толкова повече! Въшки ...

не е въпорс на липса на изисквания, другарко Михайлова, а на уважение на другия и приемането му такъв какъвто сте си го избрали, без значение за избор на мъж или жена говорим.

Някои хора със себе си не могат да направят компромис, да не говорим да направят такъв с човека отсреща ;) , ама другарки, какво да ги правиш!

От тук нататък скъпа, ще трябва все по-малко да очакваш от който и да е мъж .

Точно този принцип следвам. Имам 3 ма- допълват се чудестно- съпруг и двама любовника :) В мъжкия свят по мъжките правила!

простотия

Пише се чудеСно, от много секс май не Ви е останало време да се ограмотите :)))

Светлана, кефиш ме, честно, хахаха, имаш чувство за хумор...Много точно си го казала, ами явно Ива е наблегнала повече на секса, няма лошо. Само да не пише, че се излага...

Свети Петър няма да и брои правописните грешки един ден...а Вас, какво Ви засяга Ива с колко и по-колко прави, и как това се отразява на нейната грамотност, нали не е с Вашия благоверен, не би трябвало да се засягате. Или не сте сигурна?

Прави ми едно впечатление ..хората не търсят личност ,а "параметри " мислене , което винаги ме е дразнило.

принципно, хората искат "Предмет" по ръст ,цвят мирис и вкус.. Да естествено че външността е от значевие , но консуматорството е ужасно грозна черта

Кой съгласен, кой несъгласен - права си е жената...такъв е животът днес!

Да, жените искат всичко, портфейл дебел метър, лимузина, голяма къща с градина и вила, слугиня.... и още все в този стил. А какво дават в замяна, само разкрачени крака и мързел. Хич и не ми трябват!

Такива изисквания имат кифлите. А доста от мъжете, притежаващи тези "качества" си търсят кифла. Ама "по-добре вафла, отколкото кифла" :)

Аз пък предпочитам кифла с мармалад пред вафла, било то и Боровец.

В действителност жените искат толкова малко, че може да се опише с две думи. Те искат ВСИЧКО И ТО ВЕДНАГА. А Диас изглежда вече доста дъфкана и после изплюта.

А не сте ли забелязали, уважаеми Синьор, че хората склонни към генерализации обикновено не са щастливи?

Старите хора казват: От два стола на земята... От повече столове не боли по-малко, но свикваш и до големия скок остава една малка крачка (Нийл Амстронг - първият астронавт на Луната).

Твърдението по принцип е валидно и за двата пола, но обикновено жените са с повече претенции ;) и накрая си намират едно магаре и се чудят защо така...

ми и 2та пола са с много претенции

Едно питане, защо жените държите толкова много на ръста на мъжа, питам не за друго, на базата на лични наблюдения, аз съм 1.68м. Като гледам доста дами включително и тези около 1.5м се захласват по една глава над тях мъже.

Така е, може да имаш всичко, но от различни мъже :))))

збъркала си е професията

А ти си сбъркал правописа!

изчеее дърто