Виктория Бекъм празнува 40-годишнина без колежки

Наближава едно от най-специалните събития за звездното британско семейство Бекъм, а именно 40-ия рождения ден на модната дизайнерка Виктория.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм празнува 40-годишнина без колежки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е НИХНАТА НИКОЛЕТА ХИ ХИ ХИ

Това си е нейният личен празник и тя си решава кои са важните хора в живота й, но определено от момичешката група, в която пееше, май само тя успя да си хване живота в ръце, страхотни деца, готин мъж, сега и кариера на дизайнер, мисля, че чудесно се справя.

Винаги съм се чудил Бекъма защо избра точно тази за жена при богатия избор, който има

Защото е Жена. С главно Ж.

Пак неграмотници Такова понятие "колежки" нЯма. Пише се КОЛЕГИ

Колеги са онези от футболния отбор на мъжа й. Какво лошо има на една жена да кажеш че е жена! Колежка е жена, с която работиш заедно! Аман от тези псевдо-сексистки американски простотии, които искат всички да сме обратни или безполови!

Просто няма понятие "колежка". Както няма "инженерка", "докторка", "професорка" и други.

Виктория изглежда повече от прекрасно за възрастта си - аз я намирам за изключително фина, красива и стилна млада дама. Облича се винаги много елегантно, с много вкус и финес. Освен това е доста сдържана и скромна, никога не парадира с богатството си и не натрапва личния си живот в очите на хората, притежава и дамското поведение - много е възпитана, мила,добра и винаги се държи на ниво. Освен това знам, че е супер отговорен човек и се отнася много сериозно към поетите ангажименти. Мисля, че е доста талнтлив дизайнер и се справя повече от добре. Така че и аз искренно й се възхищавам - амбициозна е, работи здраво, гледа си дечицата, грижи се за съпруга си, изглежда повече от прекрасно и не парадира с личния си живот. Скромна, естествена и очарователна. Да е жива и здрава.

А Гацо Бацов дали е поканен?

мамина скумрийка, така си и остана бивша певица, но за сметка на това съсипващо лоша моделиерка

Такава , онакава , ама все се чува за нея , ражда деца което чест и прави, работи , справя се с този плейбой - мъжа и , успя да направи семейство , което си е направо супер успех в тези среди , и не лоша мода прави , според мен де, така че аз лично шапка и свалям! Да е жива и здрава!