Тейлър Суифт има списък с изисквания към гаджето

Кънтри звездата е изготвила списък с изисквания към бъдещите си приятели, след като й е дошло до гуша от момчета, които не оправдават високите й очаквания.

Обратно в новината

Коментари - Тейлър Суифт има списък с изисквания към гаджето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Тейлър Суифт го казва, значи така трябва да бъде! Поклон пред тази еднодневка - генийка на мисълта, че и на песента!

Мила Тейлър, жените, които имат списъци с изисквания към мъжа обикновено остават стари моми или накрая се хващат с когото и да е само и само да не са сами.

Аман от "кифуета", пишкащи парфюм.

Харесва ми! Красива жена, която си знае цената и знае точно какво иска! Всеки си има критерии за човека, с когото иска да бъде. Друг е въпросът, че когато срещнеш Човека, критериите ти се променят малко или много :)

Цената е моментна, точно като на борсата... Но намалява с времето, за разлика от борсовата, която обикновено се повишава...

Да, това да не ти е БГ, където ако жената не се омъжи до 30 и край. Едва ли не е стока, да се продаде докато е на 20, че после късно. Тя ако е хубава жена и качествена, образована, реализирана - цената й винаги ще е висока. То вече и тук жените започнаха да се омъжват по-късно, но на запад мисленето не е тесногръдо и балканско като нашето. Масово жените се омъжват след 35, дори след 40. А за звездите им какво да говорим. Точно Тейлър Суифт мисля, че няма какво да я мислим. Сама няма да остане, а и още е много млада. Ще порасне, ще поумнее. Семейство човек създава, когато е отговорен и зрял, а не когато не е наясно със себе си.

Поредно доказателство за несъвместимостта между мома англичанка и балкански юнак.

Суифт, майка Звънни ми, я отговарям на всички'ти изисквания. Само са притиснявам, че съм по-изискан от теби!

Като търсиш само мечтания партньор, единственото, което ще стане, е истинският да мине покрай теб и ти да не го забележиш. Всеки си има критерии и предпочитания, но да слезе малко на земята- тя да не е самото съвършенство. Никой не е. С това отношение ще си остане само със славата и албумите. Не винаги това, което искаме, е това, от което имаме нужда! Даже много рядко.

Браво, младеж! За младок много добре разсъждаваш! Сам няма да останеш.

Мацето пиеше мартини, а червената и рокля правеше реклама на тялото:Вземай, колкото искаш. Очите и бяха големи и сини, косата естествено руса, а долната устна просто да я схрускаш. Разделяше ни пушекът от цигарата...

Вие със сигурност можете да бъдете писател! Харесва ми:)

българите комплексари се развихриха

Както и българските стари моми. :)

Бая е шпаклована на снимката.

Теълър няма хубави гърди.

Грозденцето кисело викаш. Или на надуваемата са по-хубави?

ебси пак не ми се отваря парашута

То като вземе да се прави списък, начи има шанс да стане стара мома... Списъкът й е смехотворен между другото...

по-смехотворно е, че вярвате (или се правите, че вярвате) на подобни прототии...

Значи аз съм идеален ...

Оди се снимай, поредната уфсъ. Списъка си го прибери ... as-хола.

Май е минала на другия бряг.

Нямам сестра :(

Добре де, да кажем, че намериш такъв - ОК, ами ако и той си има такъв "списък" и ти не покриваш критериите? Ко праим тогава?

как какво - пише песен и издава албум

Много красиво момиче, но очевидно се е понесла на крилете на славата, и е забравила за някои простички неща в живота.Когато имаш такива високи изисквания , ти самата какво адекватно можеш да му предложиш на човека до теб?!Много по-добре е да нямаш нито претенции, нито очаквания, защото след това , идват разочарования!Както знаем, човек предполага, но Бог разполага!

Всеки има някакви очаквания. Всеки има критерии, дори да го отрича. Всеки има ако не списък с желаните у партньора неща, то поне с нежеланите. Ако не очакваш нищо от партньора си, значи не си наясно и със себе си. Трудно се живее с някой, който не знае какво иска.

Естествено, че е така. То най-малкото имаш "очаквания" за визията, това е първото нещо, правещо впечатление. За много от нещата има компромиси, ама с "рогите" напред и с тази реплика човек да не знае какво иска, да еориентира и т.н, не става - банално е. Трябва да сме реалисти - идеални хора няма. Нали?

Виждам, че сте приели всичко буквално, но това е присъщо за хора, които нямат полет на мисълта.Научете се да четете между редовете, може и да разберете какво съм искал да кажа.Освен това, разговорът е много екзистенциален, и не му е тук му е тук , нито времето, нито мястото, за да го водим.Аз все пак трябва да се грижа за насъщния на семейството си.С пожелание за хубав ден към домакините, и хората без работа!:)))

че кои изисквания са високи? освен тъпотията със сестрата, всичко друго е нормално да се очаква! ДА не искате да кажете, че е супер да си се изпокара; с родата и да биеш майка си? И секси не значи само напомпано тяло, може да е чувство за хумор, или редовно къпане и изрязани нокти без траурни лентички под тях от поправката на колата, ако може де...И да, не е лошо да можеш да водиш нормален разговор, така че и нивото си е важно...

Трябва да е и достатъчно луд да те хареса

Ами всеки от нас има изисквания към партньора си, аз поне не познавам човек, който ей така би приел да сподели живота си с кого да е. Момичето е младо, красиво, талантливо и известно - има право да има изисквания. А и те не са толкова странни, по-скоро са си съвсем нормални. Какво сте се разпискали. Комплексарите ги е страх, че не биха покрили никакви норми на когото и да било, затова реагират така.

Проблема не е в нейните изисквания, а че тя самата не отговаря на тях... Тя какви езици говори? Американски и Пенсилвански? Колко високо и е нивото в кариерата? Мога да изброя доста жени на нейното, че и по-високо "ниво" в кариерата. Има ли сестра? Поддържа ли добри отношения с баща си? Умна ли е? Като минат още 5-6 години да стане на 30 и се събуди сама след поредния запой ще си свали изискванията, убеден съм!

А ти откъде знаеш, че не говори чужди езици? Кариерата й е много успешна дори за възрастта й, което явно показва, че дори да не е умна, е талантлива. Българските мъже са свикнали жените да ги приемат безкомпромисно и без да имат каквито и да било изисквания, вероятно защото много от жените са материално зависими от тях и не могат да си позволят да имат изисквания. А и в България се робува на мисленето, че като си млад на всяка цена трябва да си "хванеш" партньор, иначе живота ти едва ли не е провален. Това е и грешката на много жени (а може би и мъже), че свалят изискванията си ниско от страх да не останат сами, и в крайна сметка делят живота си с някой заради страха от самота или материалната зависимост, а не защото наистина искат да бъдат с него.

човече...аз сум на 20е и изискванията ми все повече се затягат и от 1 том станаха 3 :-) и повярваи ми сувсем наблизо сум до краината цел-оказа се, че има такун муж и то бг!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Яка точилка :)

А аааа те това е пропуснала като важно изискване Тейлър "Сузуки Суифт" :-)

Поредната префърцунена дрисла, вчера се окучи и много се научи !

Тая пък за каква се мисли! Еднодневка........

Списъка с изискванията е първата стъпка при превръщането на една мацка в стара мома . Това се отнася и за мъжете разбира се .

Искай, искай моме лифтинго-силиконова.Може би, но надали.А оня дето го търсиш, има ли право на претенции към теб?

Тая и тя не знае коко пръчки е скършила, имала изисквания, ама късметлията трябва да иска да й види здравния картон, щото отдолу май е като баница с късмети.

С тази пластмасова физиономия, прилича на андроид последно поколение :))))

андроид,помирисал нещо вкиснато:)

и ти на какво приличаш, що го взе толкова лично :)))))

М,да аз съм точният мъж за нея! Имам три сестри и четири братя, зная цигански и турски, с мамчето съм орайт и съм кат нея на мноо високо ниво в маалата - Столипиново! Само че и аз имам едно изискване - да е девствена!

В маалата и нет ли крадвате вече, кажи как че ми писна да давам по 20 кинта за лан.