Камелия: Няколко пъти съм била бременна

Камелия призна, че е имала няколко бременности, които са приключили със спонтанен аборт.

Обратно в новината

Коментари - Камелия: Няколко пъти съм била бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива като тази не трябва да се множат. Явно Природата си знае работата, щом я е ограничила!

ака ми се, ама имам запек

Най-достойната "професия" е "Майка" - желая на всички жени реализация . Разбирам тези, които с трепет и надежда искат дете. Късмет на всички! Не губете надежда!

ТАКИВА НЕ БИВА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ

злобар

Медицината не знам колко е напреднала, но дъщеря ми вече трети път загубва бебче в шести месец и докторите нямат обяснение защо е така. Кръстосахме цяла България в търсене на доктори-специалисти и само чуваме "Съжаляваме, но медицината няма отговор". Никога не е правила преди това аборти. Всички четем и се образоваме, толкова неща научих и аз за генетиката, за кръвните групи. Само този който не минал по този път не знае къде съм в момента -в ада съм. Дъщеря ми е тиха и кротка като ангел, никога на никого не сме направили нищо лошо, помагаме на близки и не само на тях с каквото можем, явно изкупуваме стари грехове. Вече загубих сили и вяра. Пожелавам на Камелия дано по-скоро стане майка, и искренно и съчувствам за загубата. А тези, които са нямали проблеми със зачеване, износване и раждане на живо дете нека да не злословят тука, а да благодарят на Бог за дара ,който им е дал.

Успех и на теб. Дано скоро станеш баба.

Съжалявам , за това което преживявате, но изказвания като "В ада съм" са малко пресилени. На този свят има далеч по-големи трагедии и страдания. Има и други начини да отгледаш дете, така че, не драматизирайте, приемете нещата и продължавайте напред!

Дано не се налага да го изживееш този ад - ти или твой близък. Изобщо не е пресилено. Случило и се е не един, а няколко пъти.

А вие раждали ли сте три пъти мъртви бебета и излизали ли сте с празни ръце от родилен дом. Наслушах се на какви ли не думи. Всеки дава акъл. Защо никой не дава акъл на жени които нямат такива проблеми да не си раждат техни деца , а да намерят друг начин да станат майки. Знам, че има и други начини, може да се осинови дете, но всеки се надява да си роди свое потомство. А и пътя на осиновяването никак не е лек и там те разпъват на кръст. Искат ти един куп изследвания, да имаш жилище, да си на работа, да имаш пари в банката и социалните идват да ти оглеждат къщата и условията.

Да, така е, който не го е изживял наистина не знае.Сестра ми също изгуби бебе в 6 месец, медицината не можа да даде диагноза защо.Пожелавам Ви скоро да станете баба.

моя приятелка туркиня е минала по подобен път. накрая я хваща един доктор (в турция) и я слага на едногодишна диета подобна на дябетиците. не само без захар, но и без бяло брашно, картофи, бял ориз и пр. според него и се вдига кръвната захар до много високо ниво и убива бебето. не е дябетичка и сега си има дъщеря без никакави ин-витра и пр. интервенции само след диетата и тестове на кръвта докато и казва накрая можеш да почваш с бебето, и става веднага. то и преди са ставали, но не ги износва докраи по споменатата причина. успех!

Желая Ви от сърце скоро да станете баба.На първо време дъщеря Ви да прави любов със мъжа си, а не да прави бебе.Идват светли празници.Радвайте им се и се молете.Имайте вяра!Може специалистите в БГ да пропускат нещо.На моя позната в др.страна гинеколозите откриха някакъв проблем в кръвта, който тук беше пропуснат.А и може да има нещо вярно в коментара на may.Та нали учените откриха инсулинова резистентност/има инсулин, има захар-липсва разпознаване/хистаминова непоносимост и т.н. модерни отклонения.Успех!!!Никога не се предавайте!

които толкова много бяха внимателни към жените си, че не даваха на момичетата да ходят на работа, когато бяха бременни. И двете загубиха бебетата си. Следващите пъти решиха да пробват с друго. Жените си ходят редовно на работа, правят си разходки и им се родиха здрави бебета. Много съжалявам, че на вас ви се е случило, но трябва наистина да продължите напред. Приемайки дадената ситуация като "ад", ще ви донесе само повече стрес, а това в никакъв случай не е положително в текущото ви състояние. За всичко си има логическо обяснение. Пожелавам ви скоро да станете баба по един или друг начин.

Много ми е симпатична и като личност, умна е. Желая и най-голямото щастие на света!

ti za koi govorish?

Няма новина,която да няма липсващи,объркани думи или цели изрази в този сайт.Тази редакторка Райна Деницова няма ли да се научи най-накрая, как да представя новините "каза Камелия, която в момента е на 43 в предаването на Карбовски по TV7" Не разбрах - Камелия в момента ли е в предаването на Карбовски и тези 43, какво са домати,години или нещо друго.А за пласт.операции,както каза някой преди мен,явно силикона не се брои.Тези певици са толкова нагли,че смятат хората за глупави и непомнещи като тях.Приятен ден на всички!

Не разбирам защо трябва да е правила умишлени аборти, щом прави спонтанни?? Това определено звучи неграмотно. Искрено й пожелавам да си роди детенце! Да не се предава! Медицината е напреднала в наши дни....

Toni

За да прави спонтанни аборти значи е правила и умишлени. И леко се заблуждава като мисли че може да стане родител когато поиска, освен ако не осинови дете. Тя и Тони Дачева така си мислеше ама сега гледа към изоставените деца с надежда да вземе едно такова и да го гледа като свое.

Не съм съгласна с написаното от теб! Моята първа бременност приключи със спонтанен аборт. Никога преди това не съм имала каквито и да е било гинекологични проблеми, просто се случи. Колкото до Камелия - тя ми е симпатична, въпреки, че не съм фен на този вид музика. От сърце й пожтелавам един ден да чуе обръщението "мамо".

аййй, колко невежество...А и неграмотност "умишлен аборт", егати комбинацията от думи...

Боже, каква простотия!

Аа, явно силикона в бюста вече не се брои за пластична операция.То си е като да отидеш на фризьор.

Дир бг. не ни пробутвайте чалга труженички.

При толкова усилен труд с долната част на телото, как нема децата да излизат преждевременно? Изпотребвала им е такава майка. И стига вече сте ни занимавали с тая патица.

Ти напраиии ново научно откритие:)

Какви са тези минуси бе колеги? Вярно, че се изразих по-образно, но при по-разпуснат начин на живот, с много сексуални връзки и съответно с аборти, няма начин това да не увреди жената. Разбира се, причините да не износва плода може и да са други, но основната са увреждания от аборти, особено на по-млада възраст. Пък сега -оле-ле. Поне да не го обсъжда публично, за да няма и такива коментари.

Жените изглеждат повяхнали и отпуснати отвън, ако се чувстват повяхнали отвътре. - така е

Абе не баш така. Грижа си трябва...

Това е ,израза ,който запомних от Лепотица.ДА вътрешното състояние е всичко за жената.Когато си попарен от вътре,по различени причини,не излъчваш нищо добро ,а и не ти се иска да изглеждаш добре.ЗА това много млади момичета,както се пише и по формите били като годзили.Това е така,защото обществото е жестоко и началото ,докато открият себе си и мястото си в света ,те получават много удари.Това влияе и на външността им.