Донев отпразнува рожден ден с плюшенa играчка

Вчера един от любимите актьори на българската публика навърши 43 години.

Обратно в новината

Коментари - Донев отпразнува рожден ден с плюшенa играчка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да го дишам този. Опитва се да бъде оригинален, но е посредствен. Напъните му да се покаже като гений водят единствено до съжаление. А сега пък плюшена играчка ... нещо оригинално ли има в това? Нещо смешно? Тъпо е! Направо си е жалко!

Спри да дишаш тогава.

Чалгата, що четете в тази статия и се изказвате за хора, които виждате за първи път, бе? Айде не се напъвай да мислиш, че не ти...тича - нали така си говорите помежду си почитателите на Пайнерките.

Много си ограничен критико, жалко че има такива като тебе

ВЕЛИК

Великолепен творец!Да е жив и здрав!

Плюшена играчка днес, утре- каучукова...Изроди.

пачааангааа...ихуууу, друс-друс-друс, иха-хааа!!!! Ама може ли такова нещо, бе, я, да вземат тези хора от 4-ти километър да си вършат работата, че техните хора наводниха форумите!

Обичам Камен Донев !!! Най-различния и най-цветен човек, който познавам от екрана !!!

Какво ви става бе, гледаме и не вярваме на очите си - как така се излъгахте този път да пишете за един много стойностен човек и изключително талантлив актьор? И сега ако ви се разсърдят първите ви дружки Николетка, Азиска, Алиска и сие, как ще го преживеете...

ти пък, понеже са пропуснали да ги споменат, ти да ги напишеш!!!

обриви, тикове, спазми, гърчове, нощно напикаване, потене на петите, уголемяване на ляв тестис и десен кистозен яйчник получавам, ако не ми захранят вопиющата животосподдържаща нужда от Фъртолетка, Пенка кЪрбискУтУ тялУ и Златка Черната, Русата и Раираната, Валери, Алиска, Преславка, бееее.... Оооох,, мъка, мъкаааа...не ме питай, как го преживах този ден без тях!!!!

"ВЧЕРА един от любимите актьори на българската публика НАВЪРШВА 43 години" ... Егати граматиката ...

Уникален е. Всеки път челюстта ми се схваща да се хиля на смешките му. Изключителен! Който не е гледал Възгледите на един учител за народното творчество", да поправи тази грешка незабавно...ако има късмет изобщо да намери останал билет. НЯМА ТАКЪВ СМЯХ! Прекрасен е Камен Донев. Обожавам го. Дано винаги да продължава да ни радва с неподправения си и автентичен български хумор и безграничен талант, и дано никога не се "продаде" на някоя телевизия. Истинско богатство е Камен за България.

"Днес Камен Донев гостува в предаването "Преди обед" и призна, че е празнувал до 5 часа сутринта..." Да ви имаме проблема-та. На нацията ви, на популацията ви и т.н. Тогава защо ревете, Бе? А? Нямало. Ами няма и да имате. Никога. Защото и Меринджейте ви са нямащи. От сивото...(вещество!)

анализаторе много просто момче си,това е един от най -добрите съвременни артисти и какво лошо има човекът да си е празнувал рождения ден. Като пишеш такива тъпизми по добре си ги задръж за себе си

Ко речи?

В забързаното гадно и пошло БГ ежедневие не съм имал възможност да гледам този артист, даже сега навързах физиономия със името. Извинете за моето фрапантно невежество, но много ли съм пропуснал от собственото си незнаие? Иначе да е жив и здрав рожденника!

Много си пропуснал.

Чичо Минчо , действително много си пропуснал но има време да си наваксаш. Донев е един от най-добрите и интелигентни съвременни артисти. Не си ли гледал многосерииния телевизионен филм, дето го даваха миналата година"Недадените" страхотен е, там Донев играе една от главните роли. За него има информация в интернет може да я прочетеш

Един истински артист /творец/ служи на изкуството, а не на политиците. Е, този винаги набляга на политическите си позиции / а може би - интереси/, което го прави отблъскващ, въпреки огромния му талант! Жалко...има и други като него...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН!!!ЗДРАВЕ И МН УСПЕХИ!!!

Много е добър - и като артист, и като танцьор, много талантлив , много работлив, да е жив и здрав и чакам следващия моноспектакъл

НЕ МИ Е ЛЮБИМ ТОЗ, ХАРЕСВАМ АЗИС

Варналииче, не се казва тоз, а този. Ти първо не знаеш правилния Български език, пък намираш махна на умните и изявилите се

А за "ТОЗ който падне в бой за свобода..." да си чувал?

На никой друг спектакъл не съм се смяла така, както на "Възгледите на един учител за народното творчество" и "възгледите на един учител за всеобщата просвета". Беше страхотно забавление, пожелавам му да е здрав и да продължава да ни разсмива със своите постановки.

Жив и здрав професор инж. Донев. :))) Общо взето това остана единствения свестен хумор в България.

Тоя е голям глупак , какъв актьор е :) Само злобее и се подмазва на управляващите

Пак си изтървахте пациентите по форумите....

"Народното творчество" на Камен Донев е уникално - заболя ме лицето от смях! Жалко че един чужденец не би могъл да го разбере и оцени, защото е нещо типично българско! Пожелавам му да продължава в същия дух и чакаме втора и трвта серия - "Европейския Съюз отвръща на удара" и "Завръщането на юнаците"!

Като актьор е талатлив, но като го гледам и слушам в интервюта много личи, че е преживял нещо сериозно травмиращо може би в детството си защото издава много злоба и ненавист и много отблъсква. Може би има нужда от психотерапия. Не таланта му а озлоблението го прави различен от другите, не всичко може да се прощава дори и на малко по-големите таланти.

Човекът има просто по-различно чувство за хумор и не се взема насериозно както се вижда. Не знам някой разумен българин, особено творец да не го боли от днешната ситуация и това да не му личи на физиономията. Не смятам, че е злобен, а по-скоро саркастичен. Гледала съм спектаклите и мисля, че си заслужават. Всеки път е различно, защото процентът импровизация е голям, а това не всеки го може. Да е жив и здрав да дава всеки път различна гледна точка на събитията и нещата от живота.

Да е жив и здрав.А на тези мижитурки с минусчетата ,явно злобата осмисля съществуването им.Но ги разбирам.Защото да си Човек е ужасно трудно,а подлец може да е всеки.

..Абцолютно си прав! Тия с минусите са баси комплексите....цели 7 са ми сложили, и не проумявам защо! Баси, колко прости сме Българите...

Ти си недоразумение и затова не си отчетен,но по- горния коментар е за такива като теб.

Тоя е голяма капия:)

Чест и почитания!!! Уникален талант... Да е жив и здрав!!!

?!?! Кой е тоя?....Да не е брат на Т. Батков?

Това е Батков десетина години по млад. Чудеше се какво смешно да измисли и накрая каза една голяма глупост, за това как изкарал до 5 часа с плюшената играчка.

В "Животът е прекрасен " беше страхотен!

Вчера навършва :)

Рядко има статии без грешка. И това изречение звучи доста нелепо: "Тази седмица е имал представление и на рождения си ден, и в понеделник."

Като артистичен талант ще го оценя на -3 , като режисъор бих го оценил на - 2 а що се касае до Човека Камен Донев ще кажа само - изключително непочтен и долен ..... Иначе , нека да е жив и здрав .

Камене,ти ли си бе!...Няма нужда да си така скромен и самокритичен!

Ще се пръснеш от злоба и завист, недей така всичко рекушира в тебе

Да е жив и здрав! Прекрасен актьор!

Браво. Няма такъв талант в БГ.

Уникален талант! Чест и почитания!Да е жив и здрав!