Джесика Алба: И аз имам целулит

Актрисата Джесика Алба не е съгласна с имиджа си в медиите.

Обратно в новината

Коментари - Джесика Алба: И аз имам целулит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нищо, де! И аз имам!

И аз много я харесвам - супер чаровна и земна. Има готин стил на обличане и е естествено красива. Следвам я в инстаграм, често пуска снимки на семейството си от разходки в парка и екскурзии. Много ме радват.

Нищо ти няма,хич няма да тъ бавя

Харесва ми най-много от всички. Не знаех, че е и толкова естествена. Сладкиш!

Така е бих го изпапкал със сметанка и ягоди...

Много готина мацка! А иначе единствено професионалните спортистки нямат целулит. Всички други жени имат - просто някои по-малко, а други повече :)

Не всички жени. Аз съм на 33, не спортувам, скоро смятам да тръгвам на фитнес, че е срамота :). Но никога не съм имала проблеми с килограмите, нито целулит. Имам нужда само малко да се стегна, няма как да разчитам цял живот на гена, трябва си и спорт. А Джесика Алба е много красива и чаровна. Винаги съм я харесвала. Идеални хора няма, всеки си има по нещо, което не харесва.

Да пием по едно кафенце хъни :)

И аз бях така, но като чукнах 40 те започнах да качвам килограми и тогава тръгнах на фитнес. А целулит ми се появи на 44 години.

Трябва ти малко гимнастика като за начало, за да можеш да се завъртиш и да си погледнеш дупето в огледалото. Няма как да нямаш целулит, колкото и да си слаба. Целулитът не се появява само при дебелите. Всеми да прочетеш малко и тогава разправяй врели-некипели!

Не съм капризен. И с целулита бих те уважавал по няколко пъти на ден ;-)

Ееех, мечтиии :)

ама готина си ма како !!