Уилям за роклята на Катрин: Приличаш на банан

С пристигането на летището в Сидни започна австралийската визита на херцозите на Кембридж и 8-месечния им син принц Джордж.

Обратно в новината

Коментари - Уилям за роклята на Катрин: Приличаш на банан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готина рокличка. Пък и стои и много добре. Цвета е свеж отива и. Плюс това този специфичен цвят носи на подобни шеговити закачки.

Жълтия плат не стигнал та сложили малко кръпки:)))Кризата явно е стигнала и до тях:)))

Добре де, като те ти харесва че е кат банан, остави я! Взимам я веднага, без да се замислям.

А тя казала,че той казал. Да ви имам новината! Кралските PR печелят пари и политическо обработване на мозъците в цял свят, а дир, а ние?

Някъде между 2 и 3 тази нощ някой от PR-те на Катрин е влАзЯл У форума и е ударил по една контра на мненията срещу нея. Стилът е ясен - всеки който не харесва Катето е: 1. чалгар; 2. мазен чеснов Ганьо; 3. пада си по джуки и силикони; 4. и т.н. Чудя се дали онази лудата "quetzy" - болната фенка на монархията, не влиза анонимно У форума?

пускай си чалгата на макс, порното със себеподобни осиликонени олигофрени и се скрий, че наистина вониш на чесън дори през витруалното пространство!

Абе слушам рок и метъл, чалга не понасям, ама това не е твоя работа. Важното е че не обичам да се кланям и не понасям плужеците, които сами се натискат да станат нечии поданици.

Жалки озлобени хорица!

Не ти понася истината?

човекът е прав, дори ви е спестил доста - ужасно оскотял народ, наистина.

Принц Джордж е хубаво дете, но понякога има рядко себична физиономия, какво ли чудо ще стане от него?

как нормален възрастен човек може коментира визията на едно 8 месечно бебе като "рядко себична физиономия", при това, за доста добре изглеждащо и гледано бебе, с изражение като всяко едно друго 8 бебе под слънцето на тази планета.

Не я е обидил, прав е. Напълно едноцветното облекло рядко стои добре.

'рядко' е по-скоро уместно за тупото ти изказване

Какъв ти е проблема? "Напълно едноцветното облекло рядко стои добре." - това е истина.

Хаха, "рядко"в случая не е прилагателно.

ПРИЛИЧАШ НА БАНАН !

от нищо неправене и готовански живот тея направо са се лумпенизирани. какви херцози, какви принцове, та те приказват като селяни. в 21 век сме все пак и тя старомдности вече са отвратителна досада. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

едно неграмотно озловено същество, като повечето тук - срам за човешката раса

Малкосо рептилче трява всички стари рептили да го видят из управляваните територии

така ли се обръщаш на галено към детето си?

Е.. то на рептил каквото и да сложиш, все едно.

...болен промит мозък. В Карлуково май е време да ви сменят канала, че доста се повтаряте.

Отдавна дираджийските новинарки и новинари не ни бяха занимавали с рептоидното паразитче, крайно време беше!

Питам се, не се ли притесняваш, че това, което казваш по адрес на едно невинно човешко същество, непременно ще се върне с още по-голяма сила към твоето поколение, или не ти пука за наследниците?

Обидил Уилям Катрин, тънко по Инглизки..Хах Почнаха с обидите и прочие.

Не разбирам каква е ролята на принца :-). То само за новите рокли и чорапи на Кейт се коментира в тия статии.

с четене става разбирането

Простата истина е, че роклята е грозна, със старомодна кройка, а белите парчета, пришити тук-таме уж за разкош, й придават още по-посредствен вид. Не знам жълтото дали е цветът-символ на Австралия, но е сред любимите на Елизабет и Кейт май се слага повече на бабет, отколкото на австралийците. И, само между другото, британския кралски двор дали не пести от обувките на Кейт, че въпросната се появява все с 2 чифта от един модел - или бежовите от снимките, или същите, но черни? Няма да коментирам, че тези обувки въобще не отиват на банановата рокля...

Няма как да ти хареса, не го докарва на чалгаджийка.

На кой му пука на какво приличала жената на измисления немски принц на Великобритания? Какво са ръгнали да се рекламират по цял свят, особено колонните "моля ви се не се отричайте от кралицата, вижте какъв сладък внук има, и снахата е направо златна". Колко тъпоумно е цялото това нещо и на кой му дреме?! Шотландия се отделя, скоро ще я последна Ирландия, до колкото си спомням Австралия беше оябавила отдавна, че много си обича кралицата, ама след нейната смърт мисли да става република... И сега банани и бебета...Айде къш!

....айде, верно, къш и не си ври чесновата омазана муцуна дет не ти е работа.

ох банана, ах банана, кеф ми става щом го хвана ...

Уй-ляме, там е работата, че на нищо не прилича.

за тебе няма начин да прилича на нещо, верно доста различна е от сашка васева

и уилям и другя хари приличат на перверзници.

Глезльовци, без работа ума закърнява. Но то като получават луксозна издръжка пожизнено ...

лудите пак ги изтърваха и заАНАЛизаторстваха" по форумите от погрешното отверстие

Жълтото е един от националните цветове на Австралия, някой хора може и да се светнали колко неуместен е този коментар на фермерската щерка.Дъртата пак ще й чете конско...

ти там ли беше миналия път когато "дъртата и чете конско" Ай дрънни един телефон, че и ние да чуем този път!

Елегантна,млада и красива! Завиждайте!

трябва пурво нещо да не е смуртно досадно, тукоусто и противно и старомодно и чак тога да почне няко да му завижда и чак тогава ти да напише "завиждаите". туп си като коментара си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

У наше село на такива им викаме скучубри.

у ваше село такива няма. Айде у лево, марш да си биеш една за николетка, въртолетка, алисиика - все моми от ваше село

На хубав човек всичко му стои добре.

Крива, дълга и жълта - точно като банан. Прав е херцог Уили.

е гроздетоооо кво да се прави, брат, за теб само силикони и претоварени джуки отгоре и отдолу

Много е хубава и тя, и роклята.

... и без роклята ...

Невероятното е , че само Б-я сред източно-изостаналите европейски страни има шанс да има монархия ( с истински цар-аристократ, с огромен авторитет сред западно-европейските страни ). Ама къде, къде на българята по им харесват Боко Тиквоко, Доган, Станишев, Бареков, Сидеров и подобни. Но всичко си е толкова логично и на място: прости управници, избрани от още по-прост народ.

И на румънците кралят е жив.

Що бе? И негово величество забравилия български език цар Симо много го харесвахме, ама той се оказа най-обикновен испански мошеник.

Иситинските аристоркати се познават по това, че са истински порочни. Не само крадат като местните цървули, но също си падат по секс с малки момченца и кръвосмешение. Иначе как мислиш немските сакс кобург гота ще се намърдат за крале на всякъде? Каръщисване с бадчедките, под ключ изродените от кръвосмешение деца и промоция на останалите уроди. За къде сме ние без такъв изрод- аристократ?

Слушай , дебил ! Последният Български цар е Иван Шишман от рода на Асеневци ! Мазните влечуги нямат нищо общо с България , и Слава Богу : ) Никога не са били и няма да бъдат от Българската Царска династия - много за долнопробни !

Браво за този коментар!!! Абсолютната истина!

Тези новини са интересни за средната класа,такава в България няма

Не, не е вярно. Интересна е предимно за хора с робски манталитет и склонност към сервилничене.

ко речи?

Интересни са единствено на делтите. Такива има много.

Да ги ева в масоните грозни...Тоалети,визити,вечери....Мореее...Пуста гьостерица неокастрена, пуста метла,лопата и кирка...

Много е готина Катрин един хубав готин банан е, абе хората са от класа това е не са като ганьовците тук дето за два реда насаден праз лук и от глад , мизерия и завист се избиват като зверове

Ти сигурно си някоя братчедка на кралските рептили...

Ква класа бе? Най-обикновена английска плебейка, като се е оженила за някакъв уж престолонаследник си мисли че е Фанала господ за шлифера. Ай сиктир от такива златотърсачки!

Така си е, наистина прилича на банан.

Супер банан

Цветето, национален символ на Австралия е жълто. При такива посещения е прието да се покаже уважение към домакините и това се прави чрез някакъв детайл. Така че Катрин едва ли си е избрала цвета на роклята от любов към жълтото. При пристигането си в Нова Зеландия носеше брошка, изобразяваща сребърна папрат-национално цвете на страната.

И брошката, и цветът на роклята са взети назаем от баба й Елизабет! Даяна беше въплъщение на стила и класата, а Кейт - на слагачеството и подлизурството пред Нейно Величество. И не знам какво толкова я възхвалявате, но често Кейт изглежда евтино и посредствено, липсва й собствен стил и излъчване, подходящо за мястото, което зае с толкова домогвания!

понапръскана със злоба и завист по недостижимото

Че кой не обича банан.

А как е малкото рептилче?

ВземИ научи друга дума, дедо. Много ти е беден речника. Само това повтаряш...

Дир, добре сте го превели от Дейли Мейл, но да бяхте споменали поне, че Кейт е избрала точно този цвят, защото златно-жълтото е един от официалните цветове на Австралия, т.е. това е нейният начин да отдаде чест към страната, в която започва официалното си посещение.

АМИ СЕГА ????!!!

да им имам гивота всичко могат да си позволят и да отидат на всякаде колко пари и богацтво имат сигурно и те не знаят малкото е родено с наи големя касмет на света *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

малкото ще е плешиво като баща си и дядо си. принцове, ама плешиви *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гъбарка се нещо принца на Уйелс.

Абе Дир-а, вие да не сте ПР на кралското семейство бе? Има ли седмица, в която да не ни занимавате с тях?

Николето, ти ли си ма?

Ми верно прилича на банан!

Не съм фен на кралското семейство и на монархията като цяло, но не мога даотрека, че роклята е много стилна и свежа и й стои прекрасно, а принц Джорджи е супер-сладък.

дали прилича на банан, но при тези ветрове е по-добро решение от червената

Има грешка в комуникацията. Репликата е била: Искаш ли банан?

Приядоха ми се кюфтаци, утре ще трябва да щурмувам витрината с каймата ;)

роклята е тъпа /нито хубава - нито лоша/, а детенцето е сладко.

Доволен съм за днес, осмисли се деня ми, че и седмицата даже след тази новина!

Преместих го!