12-годишна британка стана майка

12-годишна британка и приятелят й станаха най-младите родители в Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишна британка стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГ циганите почнаха да се размножават извън страната?! -:P

техните номади бая изкъсо си държат децата. Както в Щатите, така и в Англия си имат бая "нахакани" тийн-чета, които се мислят за голямата работа и още от рано рано си правят глупостите. После ще кажат, че шамарите не са били възпитателни.

Като съм чела исторически книги за Англия през 16 век - същата работа, на по 12 са ги омъжвали, явно традицията продължава.

не само в Англия а в цял свят е било така. Средната продължителност на човешкия живот преди 200 г само е бил на половина на това което е в момента. Все пак живеем в 21 век имаме достатъчно информация и култура (поне някои хора, други все още са с мислене на примати) и подобни неща вече не се смятат за нормални.

Това не е ли педофилия, според британските закони?

Педофилия е, ако бащата е на 25-30 или поне над 18г. А както се подразбира не е на много повече от 12. Така че "фили-ята" (влечението) е към негови връстнички... Само не са уточнили дали не са сиганчета или пък от индийско-пакистански произход.

Чета и се чудя, коко са отъпели хората. Станали са по-зле от животни. А са били създадени по Божий образ и подобие. Днес е ужасно. Не поради технкратизма, а поради липсата на цености, морал - това е опорна точка, коректив. Нямайки я, човек се загубва в нищото. Търсейки инстинктивно опорната точка, сякаш някой я подменя с технократизъм, финансово робство и други сурогати. Които даже и не са сурогати, а "хартиени камъни", нищо ... И най-правото е че подмяната е с обратни ценности - голота, сексапил, слободия, измислени човешкиправа и т.н. Въобще 10-тях Божии закона стигат и престига, ама човечето си измислило друго, 1 млн. закони и актове, наредби, декларации и простотии. Мисли се за голямо нещо. Ама като се срине или умре - е едно голямо нищо! Замислете се. Все пак има време, има алтернатива :)

моралът не идва от религията, моралът е сложна концепция която непрекъснато еволюира и се мени с времето. Има унивесрална "морална" система генетично заложена в човека поради която си помагаме, градим общества и не се избиваме взаимно - това е биологично заложено.

Белите дрисльовци се израждат. Кой ще ги замести? Слушайте медиите, гледайте им рекламите, подчинявайте се на улавите закони и чакайте да дойде вашия ред ... Всеки роб си заслужава участта, беше казал някой ... Според мен е прав :)

Там има доста т.н. номади, т.е. цигани. Вярно е, че техните цигани нямат нищо общо с нашите като условия и начин на живот, но също се женят рано. Така, че не обиждай белите англичанчета.

Поняко се замислям, кой може да каже кое е правилно и кое не. Преди не знам си колко си години, е било нормално момичето на тази възраст да се ожени или да има дете, плюс минус някоя година. И преди, млади и от двата пола, са се женели за стари. И преди, който е имал пари, положение е водил парада и така нататък. Между другото, наскоро гледах един английски филм, как за едно момиче, което в последствие влезе в армията, но нейния баща беше безработен и предпочиташе да се осакати, за да взима социални. Там се споменаваше и за факта, че всеки втори, трети в Лондон е чужденец. Картинката беше доста показателна. Така че, в България нещата нито са толкова зле, нито пък сме единствени в някои отношения.

Млого филми гледаш ве младеШ!? Едно време, едно време ... едно време се женилимлади, ама чак толкоз - само циагните го правят. И ако е било ранна женитба, не е била 8 от 10, а 1 от 100 или 100 - при условие, че старите решат. Сега е останало привидно само последното. Едно време те женят, днес не знаят женен ли си, омъжен ли си ... Карайте по надолнището, краят наближава ...

Страхотна новина!!!У нас всеки ден раждат по няколко такива. И какво от това!!!Чудо голямо...

В такива случаи, при непълнолетни "нарушители на закона", трябва да съдят родителите им. Майката не е ли следила цикъла на дъщеря си и ако е усетила,че води полов живот да вземе пък да и покаже, как се пият хапчета или да и сложи спирала. Неграмотници. След 5 години тая ще има още 10 деца и ще поиска къща и помощ. Полудели хора, пренаселена земя и беззаконие! Планетата ни няма бъдеще!

Надали ...

А че какво толкова е станало. Борят се за социални помощи. Голямия въпрос е защо се пуща тая информация като новина? Че то тук в България това отдавна се случва особенно след 1989г. и нищо нередно няма. Тръгнали сте да обсъждате какво било там на Острова. Или искат да ни кажат нашите туземни лидери че това е нещо нормално и да не питаме повече. Истината е че тук се продават деца и то с протекцията на БСП, ДПС и БХК.

Това е Айшето, познах я по цицката, со мангес ма оуу?

Да е жива и здрава малката Шукрие!

Към такива граждани и гражданки, както и към техните пълнолетни родители, които ги "подкрепят напълно" защо не се прилагат законите? Педофилията не е ли инкриминирана? Нали цялата ни цивилизация се крепяла на върховенството на закона? Ипред закона всички били равни? И Темида била сляпа?

В случая и двамата малолетни трябва да бъдат осъдени за педофилия :-) Хлапетата се почувствали големи и решили да си играят на чичо доктор ... Не бих искал да изказвам категорично мнение. Може да се случи и на най-добрите родители, в една възраст хлапетата стават почти неконтролируеми. Не зная какви родители могат да бъдат, по-скоро родителите на родителите ще си отглеждат още едно детенце и ще се питат "къде сбъркахме".

;-) Виж, осъзнавам каква драма би било това за едно семейство, особено нормално. И ми е ясно, че никой не е застрахован. Между другото, ако се спазват законите, при малолетни извършители на престъпление техните родители или настойници носят отговорност, съгласно законодателството. Въпросът е, защо се пишат тези закони, като не се спазват? Ако няколко такива родители понесат последствия за действията на децата си и на това се даде гласност, мисля, че доста повече родители биха били по-внимателни и строги и може би такива случаи ще намалеят... А иначе - всяка малка душа, дошла на този свят, е хубава новина! Да е живо и здраво бебето!

Да не би да са от "присадените" британци, от тия по-черничките, с точици на челцата - братовчеди на нашите, тукашните, пак по-чернички, но без точица на челцата... Навремето един комшия имах тука - сина му замина за Англия и по телефона им казал, че ще се жени за англичанка, и дъртия се пъчи - снахата англичанка, снахата от Острова, брех, брех, голяма работа и леле, мале - после като се изсипаха тука едни такива чернички, с точици на челцата, с едни шарени парцали облечени - въх, малей, скриха се дъртите и после един месец онзи само ръмжеше като го питахме - абе, я дай таз англичанка да я видим на снимка...

Чисто бели деца са, в дейли мейл има снимка, макар лицата им да са замъглени...

Естествено, щом са бели - значи са от онези, но албиноси - има такива, виждали сме и на науката са известни тоже...

Циганизацията е вече глобална. Дали британски , български, или индийски мангал- каква е разликата ?

На 12 майка,излиза че е почнала да го взима от 11 годишна????? Баси,превъртяха тия хора

Или по-рано от 11. Ужас. Живи и здрави да са, но изобщо не ме интерисува. Бая зле трябва да са като цяло.. толкова млади, животът пред тях

Бас държа,че е българска циганка,преселена в Англия!

няма разлика между обикновен англичанин и обикновен наш циганин! Не се бъркайте, държавата е друго нещо. Когато има много прости и малко, но добре образобани явно нещата стоят по раличен начин

Дете без стабилно формиран мироглед и ценностна система да отгледа дете? Голямо безумие да се раждат деца на такава възраст. Отделно че организма на майката забавя чувствително развитието си. А как ще възпитават детето не ми е особено ясно? Може би е следствие от ранното сексуализиране на децата в училище. За което лукавият им пръст. Цялата работа е че се цели профанизиране на семейството в западните общества, отричането му, за да се предизвика изкуствен демографски срив при бялата раса. Затова е и тази прокламирана овча толерантност към всякакви пошлости и отклонения от нормата, както и към малцинствата.

В "Труд " пише, че майката на 12 -годишната майка е на цели 27 г. Станала една от най -младите баби на Острова. Не ми изглежда случайна грешка, в две поколения да се случва си е по-скоро манталитет.

Издвадете години на родилката от тези на "щастливата" баба и ще се получи, че последната е родила на 15 г. Крушата не пада по-далече от дървото.

"Дете без стабилно формиран мироглед и ценностна система да отгледа дете ...?!?!" А бе човек, Господ - а той ни е създал, нали така - го е казал кратко, но изчерпателно (в духа на Щатската конституция): "Любете се и се множете". Какъв мироглед, каква ценностна система, когато божествените сокове напират ...

"Великобритания е една от страните, в които бременността и майчинството в юношеска възраст са най-разпространени. " Пък нашите цигани им пречат!

Повече от вероятно е да са бели.Защото родителите,ще помагат. Младежта е разпусната.Започнали рано полов живот,последствията са бременност или половопредавани болести.Да се наплюят циганите е лесно.Но за жалост тези са британци.Момичето е малко ,докато разбере какво става е минала 3 месец.Сигурно никой доктор не се навил след това на аборт и родителите са кандисали,щат,не щат.По-важен е въпроса за безпътния живот,за броя на абортите в ранна възраст,за спина и другите болести предавани на бели момичета,не само британки,но и българки и т.н.Не мислете ,че белите са върха,напротив те все по-често се държат като манговци.Последно в Мюнхен има паркове в централната част на града за голи хора.Когато британците са колонизирали света,те са били с рокли до земята с 20 фусти.и воали на главата.Диваците са били голи.Сега всички искат да са голи.Татуси,пиърсинги т.н.Дивото зове.

Има си и название за такива бели на англиийски и то е "white trash". И не са никак малко.

Джипситата в Англия нямат много общо с нашите. Наричат ги пътуващи ирландци и са съвсем бели, но пък живеят по каравани и нямат никакъв стремеж за интеграция.

Да раждат на 12-16 години е масова мода в ЮК. Миналата година ходих в Лондон и ми направи впечатление множеството "деца", които бутат колички с по 1, 2 бебета. Поразпитах домакините за причините и се оказа, че те са главно 2: 1. Мързел - не им се учи, и като родят 2 деца, лягат на гърба на социалните. Понеже са английски граждани, има много социални програми за подпомагане на младите семейства. Една от тях е смяна на кухненско обзавеждане веднъж на 5 години. Имат и други придобивки. 2. Социални помощи. В ЮК вече има 2-ро поколение белички англичани, които не са работили през живота си и карат само на социални помощи. Никой не ги взима на работа, защото нямат образование. А социалните помощи са повече от часовата ставка на неквалифицирания труд, който се върши главно от поляци, българи, румънци и пр.

Неприемлиево е от 11 годишно да се люби. Прекалено рано го е засърбяло. Да е живо и здраво бебенцето, но "майката" е пълен боклук.

а бащата какъв е ? щом наричаш майката боклук би трябвало по същия начин да наречеш и бащата или то жените все са виновни??????????????????

Тази вероятно е бяла британка...няма да се учудя. Там масово раждат в тийнейджърска възраст... като са финансово задоволени, разглезени, всичко им е уредено, какво друго да правят освен деца...

И това, но и прекалената сексуална разкрепостеност също. За да роди това дете на 12, на колкое започнало да води полов живот?

Щели да се грижат сами за бебето. Те за себе си не могат да се грижат, камо ли за бебе. Най малкото не могат да работят съответно и доходи да получават. Не е нормално деца на 12 г. да раждат. Аз мислех че само тука нашите от етноса го правят, но явно и в други европейски страни се срещат такива случаи. И може да не са от малцинството там, ами да са си баш англичанчета.

един колега англичанин на времето ни викаше гипсиес. в началото ме беше питал абе вие булгарите не сте ли черни ти какав си такав бял... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз живея в Англия и според мен става въпрос за натурални британци. Тук са много разкрепостени и българските младежи са скромни пред тях. Колко филми има как вилнеят не само в БГ, но и в други курорти не е истина.... Дано тези деца да са малко изключение.

Там е пълно с индийци и пакита. Малки са и вероятно там са родени.

У нас това не е новина, особено в райони, населени с мургави "българи". Най-вероятно и тези са такива. В Британия имат ли си достатъчни цигани, да им пратим от нашите, да ги интегрират там.

Пак са назад от нашите циг*ани - тук преди време имаше случай на 11-годишна.

Къде са сега прословутите служби за защита на детето? Какво става със законите, наказващи за секс с малолетни или тук имаме непорочно зачатие...

Кого трябва да накажат? Момчето, че е правило секс непълнолетно момиче или обратно?

Бай мангау или както се казва на ингилизки джипси?

Стига бе! Чак сега ли? Нашите цигани какво чакат та не са отишли по-рано.

сега тук някои британец трябва да обясни че това не са британци а цигани, емигранти, черни i t.n., но разбира се никои няма да му повярва както никои не вярва в чужбина че балгарин не е равно на циганин