Чарли Шийн отпразнува годежа си с Брет Роси

Чарли Шийн отпразнува през уикенда с бляскаво парти годежа си с бившата порно-актриса Брет Роси.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн отпразнува годежа си с Брет Роси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Чарли. Не веднъж е излизал с порно актриса, а сега дори се и жени за такава. Защо да се занимава с такива които му въртят курвенски номера, като направо прескача това и кара по същество. Човек за пример. Децата му са порастнали, нека и той си поживее сега, да се наслаждава на прелестите на живота...

Много е готин, особено в "Двама мъже и половина". Без него филмът загуби много. А относно личния му живот - мъжете с много пари си вземат млади мацки. Открай време е така. А пропо, мъжете по принцип не са много умни.

мда, ок (тоест легално) е да се жениш за порно актриса която е с 24 години по-малка от теб, защото си хетеро, но ако си гей в дългогодишна мoногамна връзка не може д сключиш брак.. просто абсурдно

Чарли , Чарли ! Тази ще ти стопи лагерите !!!

Тази явно още от малка си е заплюла Чичо Чарли! А иначе - наистина е незаменим в Двама мъже и половина. Любим тв сериал!

Аз се обърках от толкова деца и жени в биографията му... следващата е наред...

И що ще се женят, нали подписа няма значение?

В момента разликата е приемлива, но след 20 г ..Поглеждам Майкъл Дъглас - един спаружен старец и Катрин, която си е все толкова неотразима. Въпреки че веднага може да се контрира - кой го интересува след 20 г какво ще стане. Важното е в момента да тече купон.

Тоя па си не седнА на дъртия задник!

Не завиждай - грях е.

Жена съм. :)

Чудесна разлика!

Браво на Чарли! Много ме кефи, не само като актьор. Жалко, че напусна 2-ма мъже и половина - вече не го и гледам. Дано още дълги години живее както си иска и да радва милионите си фенове!

Да ...., колко е лесно да се живее ей така. Отсрани на хората със скучен живот сигурно им е супер интересно. Ама кой ли пък се грижи за всичките му деца и какво ли мнение имат те за него???

а го изгониха