Кейт с рокля на Даян фон Фюрстенберг в планината

Оцелели от опустошителните горски пожари в Австралия миналата година се срещнаха с Уилям и Кейт при посещението на кралската двойка в Сините планини.

Обратно в новината

Коментари - Кейт с рокля на Даян фон Фюрстенберг в планината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да четя защо са тези обиди? Кой знае какви леваци се празнят тук и с какво са по добри от тези млади и скромни хора, които са на работа и хората ги обичат. ЗАВИСТТА Е болезнина!

отново ли ни занимават с паразитите от рептилското стадо?!

интересно защо не е с рокля на ВИКИ БЕКЪМ?? нали са близки???

Тази анорексична ли е?

А килотите и от кого са днес? Гледам осведомявате ни всеки ден за парцалите на Катето, не пропускайте и килотите да обсъдите.

Що за нация сме, що за хора?!!!Хората се радват на Уилям и Кейт, и в това няма нищо лошо, дори напротив, хубаво е!За Княгиня Калина да са писали тук , или за някой от братята и?!Та ние дори не знаем къде е гробът на цар Борис, но забележете!, в двореца Врана, са запазени кучешките гробища!Срамота!Прехласваме се по чужди кралски особи, сипеме комплименти и хвалебствия, сервилничим, но явно това ни е по наследство от чорбаджийско време, за жалост!

Ходи в някоя държава, да се възхищаваш на тия дебили. Някъде където още са с достатъчно промит мозък да се радват на някакви дришльовци, които се издържат от данъците на обикновените хора и си купуват дрехи на стойност половин годишната заплата на някой се трепе ежедневно тежка работа. От кога се налага да ми дреме за 'княгиня' и 'цар' от кръвмосителните бракове на европйските педофилски семейства? Нашите царски династии са други. За тях ако има какво да се каже ще ми е инетресно. За кошулята и гащите на тая кощрамба не ми дреме ни на йота.

Това ти го казваш, че се радват и на двамата. Повечето тук в действителност "чуваме" само за дрехите на Кейт, дори не и какво е казала. Почвам да се чудя каква е ролята на Принца.

Ние отдавна не сме и няма никога да бъдем монархия за да ни интересува Калина, братята й или Симеон. Същото важи в пълна сила и за останалите монархии по света. Ние сме нация отдавна отрекла монархията.

благодарение на 9.9.1944 след разпадането на фашиското правителство , царското семейство напусна България - така пише в историята.

Разглеждам снимки на млади хора и се абстрахирам от тяхната националност, обществения им статут или Политиканството (нарочно с главна буква) на коментиращите. Не търся "Под вола теле". Чета надписите под фотосите "Уйлям и Кейт" и, които и да са те , изглеждат слънчеви. Дали са грозни или не, как са облечени, къде и по каква причина ги е отвел протоколът, не ми е важно. И, в чисто бленуван и приказен план, дори само в детска възраст :) - кой от нас не е мечтал да бъде Принц или Принцеса :) ? Помните ли "Принцесата и граховото зърно"? (за тези с минусите :) - дали е лесно? :) )

много хубава жена

haide pluyte kompleksari !!!! tova go mojete nay dobre v BG ..... inace Keyt e super

Много българи са прочути като слугинаж на силните на деня, винаги приемат чужденците като нещо повече от себе си. Или ще сме най-верния сателит на СССР, или на САЩ. Ти явно си от този вид слугинаж!

много си прав!!!

Цитат: "Това, че са изминали целия този път, за да кажат "съжаляваме за това, което ви се е случило", не изглеждаше като задължение за тях, изглеждаше като УДОВОЛСТВИЕ". Не намирам думи да коментирам изказването на "местната жителка" Що за перверзия или плиткоумие да характеризира изказването на съчувствие и съпричастност към едно нещастие като "УДОВОЛСТВИЕ'. Май не са отишли много далече в морално отношение от дедите си - каторжници и престъпници.

Рептилите изпитват удоволствие от нещастието на хората и техния страх!

И КАТО СИ ПОМИСЛИШ ЧЕ ЕВРОПЕИДНИТЕ АВСТРАЛИЙЦИ И КАНАДЦИ ПРОИЗХОЖДАТ ОТ КАТОРЖНИЦИ И ЗАТОЧЕНЦИ ИЗПРАТЕНИ ТАМ ОТ ПРА-ПРА-БАБАТА НА ПРИНЦ УИЛЯМ :)))

Jeni

И си казваш - имали са късмет!

Ами не сте прав, в годините на криза през миналия век, когато поминъка на работническите градове е намалял, Австралия е обявила, че дава пари при заселване, предложила е и работа и много британци са заминали с целите си семейства. Не става дума въобще за каторжници!

Егати и шутовете. Позьорство във висша степен. Да попътуваме до някой остров, да ни поразходят напред, назад. Да засадим дръвче, да изкажем съболезнования, да покажем модни дрешки, да си поговори с други родители за нашето отроче, че и да го покажем - бъдещия крал. Това между другото е съмнително, за толкова години напред, монархията им може да отиде та се невиде. Да си разходя високите кромби, с които е повече от нелепа и т.н. Кралски особи=служебни ангажименти=туризъм, особено ако е по Нова Зеландия или Австралия.

Това е брат да си принц,представителна функция.Инак на мене ич ми на ... не е къде са. Чекам ги скоро и у ФакултетО

Господин Алън, пак с краското семейство ни занимавате. Вие нямате ли си собствено?

и двамата са готини и естествени много са ми симпатични,да са живи и здрави - и малкият също.

Едни хора който са загубили всичко си говорили с хора който имат всичко..

В едно изречение 2 правописни и 2 пунктуационни грешки, и харесано от 21 души?! Евала!

Всеки ден ли ще ни осведомяват къде са се разхождали, с какво са били облечени и колко пъти са ходили до тоалетна? И с какво въобще заслужават чак такова внимание?

вчера жълтата и стоеше по-добре,тази е като пеньоар ...очакваме утре

да им стиснат ръцете, някак реално помогнаха ли на някого, не разбрах

Тази що носи чужди рокли? Да й съберем пари, за да си купи свои или дадем ненужните си дрехи да не ходи гола в студа.

А писачите от дир-а да послушат народна музика!

а каде е георге? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дааа, и аз това се чудя. Набързо го бракуваха ;).

Повечето рокли на Катрин са с подобна скучна кройка, не виждам с какво толкова се различава и тази, за да се напише отделна новина за нея. Хората, с които са се срещнали за преживели такова нещастие, а пресата коментира кой е ушил поредната дрешка на херцогинята.

И викаш - да вземе да си бодне едно перо в д-то, че да те позабавлява... да не ти е скучно... Естествено, че роклите са подобни - това е по протокол!

на мен лично ми харесват. Колкото по- семпло, толкова по- хубаво.

аман от тия не живеем във великобритания и да си държат там монархията щом им харесва и да не ни занимават повече със снобски новини сякаш са царе на света а не на една неголяма държава

"Страхотна новина" Кейт била облечена с рокля на Даян фон Фюстенберг в планината ...... Кой ли нормален човек го интересува една от безполезните "кралски" особи с , каква дреха е била облечена , каква хана е яла или някакви тъпотии от този род ....Лично мен изобщо не ме вълнува това

новината е за съвсем друго, те нарочно така са я кръстили за да я прочетеме.

Имам чувството,че някой е наредил на Дира да пише всеки ден за Кейт и семейството и! Вече мога да допусна и някаква конспирация покрай кризата в Украйна дори. Явно няма за какво да пишат и това им е спасителен пояс, ама вече се прекалява!

Ми и аз я харесвам :) яка е. Иначе роклята като кройка й е перфектно, но като десен нещо не й стоят такива фигурки. По- добре са едноцветни дрехи сякаш за нея.

Кейт е най-добрия посланик на Великобритания. Прекрасна млада жена.

посланик?

АЙДЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ, ЧЕ МИ ПИСНАХА ТИЯ "НОВИНИ"

Предлагам да направят риалити шоу - Кейт 24/7.

или модна линия

О да, това е добра идея. Може и козметика да се направи - КейтСеПоти!