Най-красивите бременни сред известните БГ дами

Някои от родните известни дами са в очакване на първото си дете, други за втори път минават по щастливия и тревожен път на бременността.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивите бременни сред известните БГ дами | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е хем най-красиви, хем известни, хем най-бременни!!!!И това ли е за класация, поклон на всяка майка, дори на не е най- красивата бременна!!!

Юлияна, голям сърбеж, сестро! Не стига ,че се разведе заради това борче, ами сега и още по-голяма излагацияяяяяяяяяя!Продължавай с операциите като Елизабет Тейлър, и без това вече приличаш на мумия от тях! И ако смяташ че така ще го задържиш-много се лъжеш- още парички ,мила, още ....Да не мислиш че заради черните ти очи е с теб-толкова ли си тъпичка

БГ баба може би -отнася се за Юлияна Дончева , тази жена съвсем полудя от критическата -сега пък ще ражда.Бабоооооооо, след няколко години това ярешко ще си намери по-красива и по-млада от теб! Куха лейка си !

Oх, хайде да раждат по-бързо, че да се свършва. Hо после ще започнете с бебетата...

Заглавието и статията са доста неуместни. Всяка бременна жена е красива, била тя известна или не, щом е приела да дари живот! Мислите, чувствата, емоциите, свързани с бъдещото бебче, се отразяват на външността на жената- тя сияе, особено ако е заобиколена от близки хора, които я обичат! Бъдете здрави и не злобейте, хора! Весели празници!

НАЙ-КРАСИВАТА БРЕММЕННА Е МАЙКАТА НА МОЙТО ДЕТЕ И СЛЕД НЕЯ БОГОРОДИЦА ! ....

М-дааа, бременни, но не и красиви.... Но какво от това?! Да са живи и здрави и си гледат децата, че някои от тях май, май не са добри майки! Весели празници, българи! Красив народ сме!

С донорска яйцеклетка на 48 години.

Сигурна сте?

И майките, и детенцата им да са живи и здрави!

Дечица, не детенца!!! Прост народ!

А ти си не по-малко прост като правиш генерални заключения (''прост народ'').

Umbi

Не съм известна, а и нямам подобно желание. Не съм класическа красавица, но бъдещия Татко, който през поне 10 мин. ме гали, целува и пита "Как си, мила, с какво и как мога да ти да помогна" ме кара да се усещам .... като най-красивата, искана, желана, любима жена! Пожелавам на всички бъдещи майки да чакат чедото си от любящ мъж!

Голям праз, че някакви си били бременни, но кой му пука. Били много 'убави, пак на кой му пука, стига с тея малоумни "новини".

Юлияна е грозна, грозна, грозна.Не знам кой я тика в новините и в политиката , но е тотално безинтересна и некадърна.

на живо Юлияна е като мумия... като 70 годишна жена със сто пластични операции

Преди з0 години беше хубава и естествена. Cега изглежда добре . Mоже би късмета я тика. Понякога красотата отваря доста врати, стига да можеш да се възползваш. A и сигурно тя сама се тика.

Че са бременни е видно. Че са най-красивите бременни е спорно, някои може да те уплашат. Това да ги харесват мъжете им е нормално, но да ги харесват всички е абсурд. А пък че чакат деца от споменатите мъже е съмнително.

Всяка вечер се наслаждавам на коментарите в Лайфа. Дори и отрицателните ме зареждат с положителна енергия. Защо ги ценя, ли? Ами, както не можеш да нарисуваш една картина само с розови бои, така не можеш и да опишеш живота само с хвалби. Няма да е реално. Като коментар на деня, с най висока оценка, поставям автора Айде, айде. Качеството си личи от първи поглед. Моят музикален поздрав е Готан прожект- ла Глориа. Хев а найс найт.

О, вече имаме и жури!

ЮЛИЯНА РАБОШЕ НА ПОВИКВАНЕ В ИТАЛИЯ, ПИТАЙТЕ ХОРА, ОКИТО ЗНАЯТ, НО БЕШЕ МЛАДА И ХУБАВКА

Така е с "известните БГ дами".

ся да не е грозновата бре? Я кво парче е

Защо пак с тъпи заглавия ?! Най-красивите бременни.... Напишете ,че става въпрос за най-красивите такива сред популярните жени (а друг е въпросът дали са и толкова красиви или пък са популярни и най-вече пред кого са популярни). От къде сте сигурни ,че Еди Коя си от Онова село не е по-красива от всичките взети заедно?

Румина на корицата на списанието са и направили тебеширино лице от Фотошоп. Иначе детето и е много сладичко.

Сори, Генка Шикерова може да е много умна, но в никакъв случай не е красавица.Поне за мене.

То в тия класации за най-красиви обикновено една трета са грозновати.

Плюс това медиите промиват мозъка,че красив и известен е синоним, а това често не е така.

грешиш генка е много красива жена с много правилни черти на лицето и един много чист човек -жалко че няма повече такива като нея в българия

Точно пък с правилни/????/ черти на лицето?

Красотата не е еквивалентна на чара. Поне според мене Генка е чаровна. Има много хубава усмивка.

По мъжете им ще ги познаеш! А те са предимно ритнитопковци и мутри.

Нито Лора, нито Яна са красиви!

Генка.

Тя и банички, като продаваше беше "кирлява":)

Възсържах се до сега да го напиша , за да не излезе като негативно мнение.. Първо има желая щастие на всички Но нашите "звездьовци" и го казвам абсолютно съзнателно ..превръщат личния си живот..зачевания ..влюбвания ..раздели в някакава псевдо "Реализация", ако четтете Смешни сте!!!!!!!!!!!!!!!! Единственото нещо ,което може да интересува едни човек с ума си е какво ПравитеПрофесионално и Обществено.

ъхъм

На известните бременни по-малко ли им се гади от на известните в по-тесен кръг бременни? Те по-дълго или по-кратко износват плода? Природата знае ли, че са известни, по-специално ли се отнася към тях? В родилния дом на съседното легло само известни бременни ли лежат или има и от простолюдието? Такива неща жадувам да науча от статия като тази.

Бивша жрица и мутра -неочаквано добра комбинация .

Че каква друга комбинация ?

Абе, това не са най-красивите бременни сред известните, а всичките бременни известни. Обобщение на новините за бременни в сайта, които всеки ден се дъвчат.

Някои са за класация: бременна БГ баба.

Щом е бременна, значи не е баба, а мама.

С какво са известни тия тетки ?

Ох на батя бременните кобилки! Сега да бяхте показали Кобилкина... или още по-добре Антония Петрова... да заформим зоопаркче.

Брей, брей, брей, голяма красота, голямо нещо. Чухме за тях. Айде, стига толкоз!

Аман от тези световни красавици,ако ги нямаше какво щяхме да правим сега,брей да му се невиди!!!

Е вече дотягатееее!!!

Леки и безпроблемни бременност и раждане на всички известни и неизвестни бъдещи български майки. Все пак почти всяка бременна е красива и щастлива по своему, нали?

Юлияна е моя съученичка. Никога не сме я виждали с чиста бяла якичка и от вторник вече косата й мазна. Колко лева е тарифата за да пишете за някого?

Дори и да е вярно е грозно че го пишеш. Не всеки е имал прекрасно детство. Нека да преценяваме хората от момента на пълнолетието им.

Какво общо има нечистоплътността с прекрасното детство. Необходими са само малко навици ,които се създават до 7 години, а не след пълнолетие.

Коментарът Ви е грозен! Не Ви прави чест да демонстрирате познанство с някоя личност и да я обсъждате публично. Не познавам и двете ви, но Вие не сте добър човек! Всяка бременна жена е красива! И 19 год. ми приятелка, която всеки момент ще стане Мама! И друга моя приятелка на 35 год., която от 2 месеца се надява на второ детенце, и позната на "преклонна възраст" от 41 год., която вече е със заоблено коремче за първи път! Жена съм, семейна съм, имаме детенце (Любовта на живота ни!!!) със съпруга ми, а посочените ми приятелки са прекрасни! С мазни коси, с петна по лицето, с подути глезени - съпрузите им ги намират очарователни!

Съпрузите им да. Ама защо са ги изтипосали тука. Щом са ги цопнали да ги гледаме ще си ги коментираме както си искаме. Нали искат да са известни.

как така хем щастлив хем тревожен!

Тъкмо си мислех как няколко дни не са писали за Юлиана , Лора и сие и ето -щастието ми се усмихна ! Вчера беше за дъщерята на Ива Екимова , утре непременно да не забравите за Теди Кацарова и Белослава ! Абе в България други жени и " звезди " няма ли ? Как на тях не им омръзна да четат за себе си ?Писна ми -Пръв гост на Салич щял да бъде Халваджиян или нещо подобно - ама разбира се -кой друг - едни и същи , едни и същи - само си се хвалят взаимно ,или са водещи или гости , натрапват ни идиотските си щоута , тарсят таланти и после пак гледаме традиционния пакет от втръснали бездарници , но наследници на "известни " родители !

Това е нищо :) ами ако тоца забременее...ще има един път роди в в русия, втори път в лас вегас:) и на много други места.

ще трябва да гоним тризнаци. родени с известна часова разлика :)

ОФ, пак ли тия бременни,това някакво модно течение ли е да се пише за тези кифли ???

Благодарим за коментара. Лично на мен нито една от тези дами не ми е интересна. Нищо лично.