Гуинет и Крис се развели ”духовно” на Бахамите

Американската актриса Гуинет Полтроу и музикантът Крис Мартин официално все още са съпрузи, но двамата са се развели "духовно" по време на пътешествието си.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет и Крис се развели ”духовно” на Бахамите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дали изобщо са се обичали?

Стой далече от тази сврака Крис, че ще ти се смеят хората.

В тази новина, май половината е измислица !!!

хора звучи като измислица, да, но опсанието е 100% в техен стил, т.е. на богати не особено интелигентни хора, които не знаят какво да правят с парите и себе си.

Бива ли на Великден с такива простотии да ни занимавате?

урааа една от любимите ми жени вече е свободна.сега имам шасн да се оженя за нея 1 кум един милярд :-) но за суяление вече сум семеен :-(.

отсега кака сврака!

Невероятно....все още има и разумни хора....

Ами за голяма част от народа в България всичко което му е чуждо или не разбира, е "чалнато" и "ненормално". Определено си струва да се задълбочи човек в изучаването на източни религии, практики и ритуали, защото носят много мъдрост, която по нашите ширини тотално липсва. Тези хора са се разделили по един цивилизован начин. Друго си е по балкански - да се изпокарат и изпотрепят, че и родите им до десето коляно да се карат и трепят.

За голяма част от балканските женоря щом нещо е чуждо то е автоматично е велико и духовно! Каква е дефиницията на духовно?! Да си духнеш под опашката когато стане трудно и трябва да се решават проблемите? Винаги може егоизма са да се облече в "изчерпване на връзката". И хиляда камъка да се схвърлят и още толкова огньове да се запалят, хората няма да станат по отговорни, нито по-умни! Източните религии не предлагат духовнот, те прдлагат култ към "АЗ, МЕНЕ, МЕНЕ СИ"!! Това е бога на днешното време!

И ти ли, МА, Пенооооо........

За себе си ли говориш, Маро, та се преклсъцкаш по другоземните идиоти?

Не я знам каква е тая, ама не се ли казва Гинет? Щото, ако е въпросът, то и Гвинея се пише Guinea, ама се произнася Гини.

Гуинет се пише с "W" Gwyneth и си се чете именно Гуинет.

май ще е по-лесно да я наричаме лайномет -хем се връзва с оригиналното звучене на името аи за избягване на споровете

Такива духовни връзки и развръзки... мога по пет на ден да правя... Който каквото не му оттърва - все с разляти понятия от източната философия се оправдава..

Тая ако се е надрусала - добре, ще го преживеем. Ама май й бега центровката още от преди това. А и с тия откачени родители като нейните. Очевидно след дългия полет в облаците сега търси кога и къде да се приземи. Така ще е .

То и затова съпругът й вече не издържа.

Сигурно си им братовчед и всичко знаеш. Аман от българските многознайковци- дрънкала, дето всичко знаят и всичко могат. Затова сме с бит и култура близко до циганската.

щом имат духовна връзка, едва ли ще се разделят. По-скоро е ПР акция, че ги бяхме позабравили. Ще продължат да живеят заедно.

Ама яко са се чалнали де! Аз винаги съм я харесвала Гуинет,що така превъртя не знам?!

аман от простотии...

Пак ми мирише на реклама на окултни практики. Рогатият не спи.

С какво ли са платили популярността и успеха си не знам, но има нещо мътно!