Уилям и Катрин на Великденски панаир

Британският принц Уилям и съпругата му херцогинята на Кембридж Катрин гледаха как се стрижат овце в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин на Великденски панаир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И люшнаха ли му и по едно буйно хоро? НАЛИ Е ПАНАИР! Добре избрана дума - панаир.... ха, ха, ха

техните прапрадядпвци са пиели и то много, но са се напивали като свини, не носят на пиене сиромашинките - те това е /основната/

а свирише ли на ПАНАИРА и духовата музика и имаше ли много скара и изветряла бира?

Аз пък искам веднаж да прочета поне няколко реда или да видя снимка на Алина Кабаева. Определено си струва. Абе, ние да не сме станали поданици на Кралството, та толкова много ни информират за тия хора.

..And..so what..???

Панаир точно казано !

Майка ми носеше такива рокли през 70-те.

Ужасно старомодно са облечени всички, това е истина.

ако са облечени по българските критерии за мода и стил има огромна вероятност да арестуват Кейт за практикуване на най-дервната професия...

гащичките и няма ботуши над колената ли? "Лошо" облечени, но ги посрещат царски, а ти?

Всъщност точно нашите прапрадядовци са се трепали с техните прапрадядовци.

Любимата МКБЧ на британски подданици :)

Долавям сарказъм у австралийските организатори. Май дават ценен урок на рептилите, урок за времето, когато ще им се наложи да работят. А това ще е скоро, много скоро.

Въх, колко се развълнивах!

и аз чак няма да мога да заспя

Още треперя от вълнение и радост! За първи път ми се случва това от такава радостна новина...

Булгаристанските поданици на нейно рептилско паразитие леят сълзи от овче умиление

не разбрахте ли от дира че тия не са български държавни глави а на една държава в европа , коята винаги е унижавала българия и българските национални интереси , да не говорим че тук е република и не се вълнуваме от лявата панделка на дясната пантофка на някаква утробопреносителка на английски гени от т н "кралска" кръв като роди още едно и ще я шитнат като даяна , коята убиха най-хладнокръвно и жестоко

а така, нека сега да гледат и да се учат как се стрият овце - след време като си купят собствена ферма за овце - ще знат как да стрият добичетата и ще спестят от работници

Роклите й са страхотни , осибенно бимбияната с канарчетата

:D Тоя коментар заслужава минимум 200 лайка. Сериозна съм.

Tези двамата и купоните , които им се организират, символизират паразитизма на човечеството.

символизират тъпотата на човечеството, щото двукраките паразити върху нея виреят

Защо ни занимавате непрекъснато с глупости? Какво ме интересуват тези двамата?

Интересно?! На страхотните рокли, кой е дизайнера?

Лошо няма. А какви ги вършат другите царски особи??? Испанския престолонаследник, норвежкия, шведската принцеса... Според мен информацията за това посещение е важна за британското население. Искаме такава подробна информация и за посещенията на българския президент.

Роклите й са страхотни , осибенно бялата

Рубриката се казва "Лайф", не "Жизнь". Така че дукът и дукесата се отразяват на правилно място. Неправилно е когато тук се пише за Преслави, Мари-отварачки, Азис и подобни недоразумения.

Да не са случайно на Пловдивския? Не, май са на Женския пазар, как не се сетих като ги гледам с облеклото и здравото крайсофийско излъчване...

Тези симпатични млади хора ще спечелят повече, ако не занимават света с всеки час от вояжите си.Финансирани от милиони данъкоплатци, които се изтеглят от Англия, за да не плащат вече данъци.

Ама ти наистина си никоя мари цървулано. Тръгнала на бъдещия крал на най-голямата империя сметка да държи ? Докога щяла да ги търпи. Не ги търпи. Откъде имали парите ?

името ти "воня " говори само за теб и цървулския ти манталитет

Абе на вас колко пъти трябва да ви кажем, че прекалявате да ни занимавате всеки ден с тези двамата!!! Не ни интересуват не разбрахте ли???

Тия консуматори докога ще ги търпим????Днес прилича на банан,вдругиден на незнам си какво,на излет в планинита с котюм на най си кого...откъде тези пари и какво са заработили????Но,иначе Англия и подобните тях диктуват правилата?!?Чии интереси обслужваме,чии тоалети купуваме,какво правим??Всичко това ни се навира в носовете,а ние не знаем как да си изхраним и образоваме децата?!?!