Коментари - Лора Караджова: Вече съм по-улегнала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да са живи и здрави младите, щом се обичат, нека са щастливи.

"звездата" падна от небосклона. вече не е на първа страница. егати и кефа :-)

майсторката на малката ножка

от глупостите на Дир.бг ,поне някой от вас грижи ли се да следи дали се сменят новините,или една и съща новина стой 3-4 дни.Егати и онлайн изданието????????Да ти се припикае просто,дааааа!!!!!

А-лекс-де, ТРЕПЕМЕ ЗА ВНУЦИТЕ СИ, ЧЕ СМЕ ПРОСТИ ПЛАНИНЦИ.

ЩЕ ПРОДАВАМЕ БЕЗАКОХОЛНО

На алекса поне право не й трябва.

Започнала да заприличва на Ала Пугачова...междувпрочем майка и на едни кила с Ала, тъй че Кака Лора натам отива.

де да можеше и да пее като нея

Е, стига де!!! Колко дни ни занимавате с тая особа? Добре, знаем и името и най-вече покрай баща и! Иначе с нищо не ние е впечатлила! Е верно с ДЕО бяха поне по-добре изглеждаща двойка, а с тоя арапин, ром ли ... НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!!! и да са ви платили СТИГА!!!!

Хайде премахвайте статията от челното място в раздел Лайф. Надали са ви платили толкова много, че да стои два дни.

цяла балгария е ожасена от лора и неините интриги .... тя се вживява в ролята на лоюбимъта на явороф лора И СИ мисли че неиния благоверен е явороф... този скеч е не нужен а бременоста и сас сигурност е цветна за разлика от чернио белия и живот неслочаино део каза на лора че ако и изнивери тои ще я зафърли като мокро котенце а тя му каза че е млада и сега и се прави опити с различни по професия маже... и престанете да замимавате хората с ниво с подобни идиотизми днес е рождество христово

И след трети клас се ходи на училище!

Тук май и 2-ри клас е пропуснат... жалка работа

Бих опънал приятеля й!

ЛИ Я ДОКАРА , ВЕ ПИЧ............

Някои харесват Лорчето, други мъжа й. Какво толкоз има, нали тая статия е за това - да се харесат те на българите (по един или друг начин)

Що ли не ти вервам...

толкова ли не можа да намери един мъж, който поне да прилича на човек, откъде го е изровила тоя аграр

Много си е добре Лорчето. Че някой ги е яд,че не излизат с нея дайте да я псуваме. Поне не излиза с някакъв с гола глава и брада( модерно само в БГ)

Ама разбира се, това с какви излиза трябва да се диктува от модата. Ти си е.а.и заблудения пар.ал, същия б.клук като Лорчето :)

ама и този е много модерен, целият е покрит в някакви тръндафили-татуировки

Браво Лорче ! Добър избор ! Ако знаеш по рано щях да си обуя смъкнатия гащеризон , да сложа тениската на Тейк Дет и да се навъртам около училищния двор - можеше мен да огрее !

статия с повече изтрити коментари от тази рядко се среща -това говори колко неуместна е публикацията

Браво, браво! Само това да се чува. :)

не че нещо разбирам ама все ми се струва че когато природата дари някоѝ с умения някъкви обикновено за следващите поколения си дава почивка примери в живота колкото щеш

Искаш да кажеш, че заради Данчо Лорчето е наказана да бъде посредствена и бездарна? Логично звучи. А и тази теория обяснява много неща.

Защо не беше публикуван коментарът ми след като до сега нищо не съм писал???

ха ха ха, по улегнала или по легнала :)

Слагайте + на скритите коментари! :-))

Не е редно да бъдат занимавани хората с такива обикновени същества. Те просто не представляват нещо значимо, за да бъдат следени с интерес. Хора, вразумете се! Животът е изпъстрен със значими и интересни личности. Написаното в статийката си е чист спам!!!

поклон пред обикновените същества, не знам защо ги/ни обиждаш? Това тук е по-скоро СКУЧНО и ДОСАДНО същество.

Galko za tova hubavo semeistvo,kakav e tozi smeshnik ,s dve pedi chelo i prostashko izragenie ,ne mu e mjstoto pri Sasho Karadgov.Nameshe li koi da i napravi dete na Lora?

По принцип голямото чело е признак на интелигентност, а неуспехът Ви да пишете на кирилица - липса на уважение.

аз написах творба: Всички хейтъри събраха се във дира не оставят Рут и Лорчето на мира само псуват,хули сипят и се блещят те от статия на статия се местят Ала Лорчето зачена хейтърите тя стъписа и тогава хейтърската банда 200 страници изписа всеки хейтър се изказа и обилно го размаза оргии,наркотици и разврат той на Лорчето преписа после анонимен ник в полето той записа ала Лорчето не трепна,беше тя като гранит скоро хейтърския устрем бе разбит тетка Райна се отказа,хейтове да пише само дир-а малодушно тя напусна и нарами си галошите на рамо хейтърите бяха победени-стринка Райна техния водач бе напуснала позорно със момински плач и тогава се разбяга хейтърския съпровод главният редактор даже без да казва строго Стоп! Аз на светъл празник като този на Лорчето поднасям 569 рози, а на хейтъра Иван Петров пращам запис на Море от Любов.

К'о рече, к'о рече ?

Въх, уби мЪ!

ОТ ВЧЕРА Е ТАКА! БОЖЕ.БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ, ЧЕ Е СТРАШНО

като нормалнин хора...Какво им е улегнало на тия маймуняци

Заради 4-5 хейтъра страда цялата държава.

Заради 6 милиона заблудени, хора в тая държава не останаха.

Вай вай и тая "била" звезда........

с три пръста чело е тоя и вие ни го натрапвате като някакъв ВИП засрамете се!!!

Челото какво общо има?

ами явно не знаеш че е признак на нисък интелект и ниски страсти както при приматите и маймуните, недовършена еволюция...

Стига сте ни натрапвали децата на някакви измислени звезди - просто спасение няма на която и програма да обърнеш - то не бе Сашко на Катета Евро; Петя на Диков заекващия; Дара на Дими скоро я гледах да пее и тя в едно предаване ама не стнава детето, съжалявам за баща и ама....; Александра на родители актьори, въпреки че тя по -става и т.н. и т. н. пълно е с деца на някой си- известни само в определени среди ама пробутващи децата си по телевизиите - ако не бяха мама и тате щяха да видят те - затова кадърните и можещи деца ще бягат в чужбина за да ги оценят за качествата им а не заради родителите им - повръща ми се от всичко.... ПОМОЩ!!!!!!

ама дебелата некадърница Вачкова е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ УЖАС - защо толкова години е на яслата на Обществената телевизия...Непрекъснато и дават нови предавания СЛЕД като винаги е доказвала, че не става - като актриса, като водеща, единствено се доказва като досадница. Жалко за баща е, голям актьор, но по-важното ГОЛЯМ И ВЕЛИК ЧОВЕК

УЖАС, пишеш много интересно. Кой казва, че хейтърите са лоши хора.

Ще тръсне отрочето на дядо Данчо,а той ще му пее "Може би,може би".

Хейтърите още малко и ще клекнат от зор.Изнемогват вече.

Я по-добре си погледни вота...Или пък тук всички до един са хейтъри, а ?

Лора повъртя дупе къде ли не.Дано след като роди не го върти пак.

не бъди толкова лош/а !!! защо трябва да се измъчва ? който го е въртял , пак ще го върти :-)

СРАМОТАААА !!!!!!

Тая русата преди година разправяше пред Карбо, че искала да прави кариера и че и било много рано за деца - за това се разделила с Део, който искал деца :Д Много долно от нейна страна.

Как не можете да се зарадвате на нечие щастие - поне на този светъл празник бъдете добри хора, или поне не коментирайте злобно!

празника е светъл , ама тая е тъмна личност. за какво да ни набиват в зрението тъмни личности на светлия празник ? а и като виждаш колко поста са изтрити .... днес ще имат доста работа от дир-а :-)