Принц Джордж с уникален подарък

Бъдещият кралски наследник принц Джордж получи уникален подарък.

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж с уникален подарък | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подаръкът наистина е уникален. Такъв заек и аз не съм виждала! :D

Пък моята сладурана за Великден има 9 малки зайчета и половината си ги е кръстила на себе си, а другата половина на мен. :) А този дундьо сладък още не вдява от такива неща.

Дори в Обединеното Кралство не публикуват "новини" за кралското семейство всеки ден. Скъпи "журналисти", и да публикувате пак няма да ви присъединят към тях, не разбрахте ли? Казаха ви го в прав текст, така че си изберете друго кралство. Има достатъчно все още :-).

Ейй, голяма новина е това! Много радост много нещо

Прекрасно семейство!

Хайде, спрете вече да ни занимавате с тези търтеи!

да се пише, няма значение срещу кого- принцове, комунисти, бебта, украйнци, Путин, правителства, партии, и и и и. ИМА ЛИ НЕЩО СВЯСТНО ЗА БЪЛГАРИНА?

А аз от тия коментарите разбрах защо 80 години ни управляват комунисти и още по-важно,че и след 100 години пак те ще ни управляват!!! Наистина ,,Прост народ - слаба държава ,,

Не можеш да смяташ, от къде ги взе тези 80 години? Не знаеш ми поговорката: КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ или НА КРИВ.......Иначе всичко друго си е верно!

Прочетох половината от коментарите и се сетих за тая народна поговорка.

НЕПОПРАВИМО злобен, прост и оскотял народ сме.

ako zaviseshe ot mene tia gore niamashe da sushtestvuvat.

това, което заслужаваш да си, съдейки по идиотското ти изказване - един сетовно неизестен и неудовлетворен урод.

обръщението " ваше превъзходителство е обидно за целия свят и за използващите го и най-странното е че на никого не му прави впечатление подобна гнусотия-само кулеков се шегуваше с него допълвайки "мое нищожество"

Преди да обсъждаш "превъзходителствата" на нормалните хора, погледни кой те управлява и от кого зависи настоящето и бъдещето ти... Със здраве и внимавай(те) да не се задавите в храчките...

Горд и подданик не вървят ръка за ръка. Всички хора са рабви на тази Земя. А наистина няма никакъв смисъл да ни занимават с английските търтеи, това са ненужни хора, които просто тежат на данъкоплатците. Те дори не управляват държавата...А малкия дрисльо е просто едно обикновенно момче като всички негови връстници по света...

безсрамници -чудят се къде да се покажат и с какви тоалети, зайчета овце, яхти, шапки, рокли , блейзари и т н докато света се тресе от нещастия , мизерия, умират деца всеки ден...а те вижте ни нас колко сме сити, презадоволени и щастливи -какво безочие нахалство и бездушие трябва да имаш за да го демонстрираш тенденциозно, затова всичко това скоро ще се срути и ще изчезне и последната гнила монархия в света -такава е историческата логика -малко по малко хората узряват и обществото се развива в правилната посока

Харесвам новини за династически фамилии. Любимият ми монарх е шведския крал Карл Четиринадесети. Всъщност той е французин, роден с името Жан Батист Жул Бернадот. Издига се от сержант до маршал в армията на Наполеон и става крал на Швеция. Никой в битността му на крал, дори и жена му не го е виждала гол. Когато дошъл сетният му час лекарят все пак настоял да се съблече и да го прегледа... Кралят само помолил за конфеденциалност ... Свалил ризата и доктора видял татуировка на лявото му рамо. Обичам този монарх именно заради татуировката ... Два кръстосани меча над якобинска шапка и под тях надпис: СМЪРТ НА КРАЛЕТЕ

Много благодаря за информацията.

на тоя се чудят каква екстра да му създадат, а четейки вляво на страницата за убитото 7 годишно дете си задаваме въпроса не е ли безумие и наглост това -за едни деца смърт от побой а за други зайче в клетка и да им се възхищаваме???в един свят пълен с толкова нещастие и несправедливост да се показваш колко си обгрижен, разглезен до крайност и презадоволен е някак си проява меко казано на лош вкус и бездушие

Те не са виновни. Всичкото това го правят глупавите ни медии, дето само глупости са им в главите...

да ама не -да не мислиш че нямат пиари съветници и не се отразява всичко по специална процедура и преднамерено -много си заблуден

Как пък не ви омръзнаха да четете за катастрофи, убийства, войни, бедност, болести..... Млади, красиви, влюбени хора, с малко, сладко дете, носят с достойнство тежкия си товар да ги снимат нон стоп. Какво ви пшодразни в тези прекрасни деца? Малко нещо позитивно да видим - пак вулкан отрова и негативизъм. Сбъркан народ сме!

kakuv pozitivizum kato obshtestvoto e bolno zaradi podobni parazitni chervei kato tia mladi glisti fotogravirani gore!? triabva purvo da ozdravee psihikata, i posle pozitivizma shte doide ot samosebe si.

сега бебето Джордж ви е виновно за това, което сте, и най-вече, че получило зайче...всеко българин може да подари зайче на детето си, ако това ви е проблемът. Дори не осъзнавате, че скотското ви мислене ви е докарало до там да убивате децата си на великден, такива сте, със същия манталитет с който пишете как тези нямало да съществуват ако зависело от вас, така и затривате собсвеното си поколение - има жестока връзка, но естествено, вие не я виждате.

Не ти остава нищо друго освен да му врътниш едно телефонче и да му споделиш: ХЕЙ ПРИНЦ, ВЪРНИ ЗАЯКА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ БИЯТ ДЕЦАТА! Ооо, много ти е лош вкусът! Българска работа.

Всеки ден с гореща новина за рептилското паразитче и неговите паразитиращи рептилски родители! Местните булгаристански поданици трябва да леят умилителни сълзи всеки ден.

ami podgotviat obshtestvoto psihicheski, che triabva da izdurja sledvashtia parazit.

Е, на фона на новината как баща убил, пребивайки 7 годишната си дъщеря как да не предпочетеш да видиш едно хубаво младо семейство и едно сладко бебе, които се усмихват на едно живо зайче. А иначе от злоба чак се давим-тихично по български.

ах какво умиление -едно хубаво семейство ама такива като тях млади и хубави сва има много а тези нарочно се показват по най снобския възможен начин се натрапват с предварителен протокол тоалети заучени фрази и още един милион превзетости за да възкликнеш ти от умиление и да си готова да им се прекланяш до живот дт глави до земи -много тъп плебейски манталитет и липса на самочувствие и нац гордост

Още малко и ще почнем да получаваме информация на всеки кръгъл час, как ходи до тоалетна, какви дрешки получил.. много важни неща. Ако се вгледаш отвъд харизмата на сладкото детско личице може да се види проблясък от истинската му същност. Точно както Тати и Мама, като свършат с цирка и фалшивите усмивки, може да се видят в колата как седят, кухи.. отвътре няма емоция. Нищо. Сега очаквам протести и скимтене от роболепната маса почитатели, които със сълзи на очи, трогнати от възможността да сервилинчат трескаво да хвалят, пляскат с лапички и въртят опашка пред Алфа рептилчето.

Трябва да си абсолютно отвратен и неудовлетворен от живота си, за да правиш подобни коментари. Ми не чети, някой да ти е опрял пистолет със заплаха и да те е принудил. Аман от нещастници и комплексари!

Клара, или предпочиташ да се обръщат към теб с - Claire? Сигурен съм, че в твоя измислен свят на принцове и прнцеси пада голяма веселба, прелива от весели случки с понита, чалга, фИешън и много перхидрол. Разбирам, че когато не разбираш за какво става въпрос, сериозно се напрягаш. Извинявам се, че така те напрегнах и с това, че не споделям твите роболепни чувства.

Харесвам семейството на Катрин Мидълтън и Принц Уилям и категорично предпочитам да ни информират за тях отколкото за Петко димитров и Яна. Смятам, че Кейт и Улям дават положителен пример за добро, сплотено младо семейство и се държат съвсем скромно и непринудено, без да си придават излишни важности. Предпочитам да ни информират за европейските кралски семейства откокото за БГ звездите. А Вашият коментар си е типично хейтърски, като не искате да четете за някого просто подминавате, не четете и не коментирате - елементарно е.

Всъщност, не е хейтърски и никога не е имал за цел да бъде такъв. Просто много от хората го приемат за такъв защото е срещу природата им, както и срещу модела на поведение заключен в същноста им. Нямам никакво намерение да убеждавам теб или някой друг в каквото и да било г-н "шепот от отдвъдното" с-интересен-избор-за-аватар. Най-тъжното е, че в България рептилите явно имат повече поданици отколкото в UK. А Алфата тепърва ще набира популярност, помни ми думата.

А може и да има емоция в колата... Напълно ее възможно. Че не е лек животът на кралските особи и фамилиите им, не е. Че беняците не го разбират, не го. Но и да правиш заключение колко им липсват емоции... как така разбра? Май в измисления свят живееш ти, а не Клара :-)

Животът на кралските особи е много тежък, напълно го разбираме. Хич не е леко да помахваш на поданиците, докато те разхождат като циркова мечка :))

ние тук сме РЕПУБЛИКА не го ли разбрахте от дира и не се интересуваме от това семейство и неговото отроче и горкото зайче, което са вкарали в клетка за да го забавлява-от всички тия същества най-неоправданото и най -сладко то е невинното зайче а другите са чистокръвни паразити и натрапници и нас българите изобщо не ни интересуват къде ходят какво ядат от какво се гнусят с какво се обличат и как се превземат за да позират тук и там голи, или облечени

Животинчето се казва зиза и е австралийският символ на Принц. Аналог на великденския принц. Тези които се радват че се пише за тази визита, която между другото се отразява от всички Македонски медии, поне да използваха повода, за да понаучат нещо ненужно.

Малкия муфтаджия - безползезник, като майка си и баща си ;) Да се учи...

На вниманието на пишещите тук по темата.След като прочетох новината го преместих в другия крачол.

И?

Ти вече мускули ще развиеш от това преместване!

Радвам се, че има какво да местиш, не предполагах!

Благодарско за зависта...на опашката моля:))

горкото животинче и то се е родило да се радва на живота а не да обслужва някакво недоносче и да го разнасят като мечка от цирка... сега вече и животните ги взехте за роби заради някакво непроходило бебе -засрамете се!

Животинчето се казва билби и е австралийският символ на Великден. Аналог на великденския заек. Тези които се дразнят, че се пише за тази визита, която между другото се отразява от всички световни медии, поне да използваха повода, за да понаучат нещо.

Вземи научи и ти какво им е отношението към "по- нисшата от тях раса"! Техния род се има за по-висша раса и са създали Евгениката...

И е така. Това е ген. Именно поради липсата на нужния ген комунизмът се оказа един вонящ кенеф. За да царстваш, се иска ген. И Ивайло Бардоквата станал цар, даже се оженил за царската жена. 2-3 години... Станишев нали стана цар на лумпените. Все по-дебел и все по-прост с всяка измината година. Селяндурски ген. Генът е важно нещо и е време отново да се суобразим с този факт, за да може отново дда тръгне да се развива човечеството. Иначе... лумпенски регрес. И самите лумпени живеят по-зле, когато ги управляват лумпени. Нужно е само да се огледаш и да си наблюдателен. Веднага ще разбереш, че това, за което пиша, е действителността. Един то недостатъците на простка е простотията, а тя е обратното на знанието и съзнанието. Та аристокрацията е генно по-висща от лумпените. Те са по-добрата раса. Предпоръчвам ти да започнеш да изграждаш във фамилията си образованост, мъдрост, интелект - и да укрешваш тези качества. Ако имаш добра генна подложка и успееш а инициираш усшпешен род, след няколко поколения ще се образуват добре живеещи умни аристократчета. Които ще дават пример за следващите (които са в състояние да го разберат и да поемат нагоре, а другите ще са тор за аристокрацията така или иначе). :-)

За сведение на господата от Дир, това е малко кенгуру! Къде видяхте пухкаво зайче - така и не разбрах!

Колко красиво било рептилчето и прочие. От десет бебета на неговата възраст поне 8 са по-сладки и красиви от него. /имам предвид конкретни примери, които аз зная. Голям красавец, голямо нещо!

това не е зайче

Животното прилича на Easter Bilby.

Това е двуутробен плъх. Замества великденския заек. В Австралия зайците не са на почит.

какво му е уникалното на едно зайче? СЕНЗАЦИЯ? Не! По принцип на деца не се подаряват животни, защото на всяка душичка и се полага да се грижят за нея, то не е играчка!

тези килеши които слагат МИНУСИ и защо? Леваците на напишаг защо!

те не са килеши,а са фиркани или пък прости хорица. Ха, ха ккккккк!

Прилича ми на чинчила, но може и да греша, но не е заек.

Дира ги мързи да пишат и преписват кралските новини, от които в БГ никой не се интересува.

Този заек мутирал ли е? Разгледайте снимките на животното подробно - това не е заек!

Явно е някакъв австралийски хибрид между заек и кенгуро.

не е заек, а някакво торбесто австралийско животинче, заек не можеш да удържиш с такава стеничка, те правят огромни скокове

И опашката и ушите не са на зайче

те управляват света, повече от 50 процента от офшорните зони са английска територия, а там си държат парите най-богатите

хех, зад каква "стена" са го затворили този заек, той може да прескочи и два пъти по-висока

И аз не мисля,че трябва да се обръща толкова внимание на това семейство. Те се мислят за богове а останалите ги имат за измет. Членове на семейството им са се изказвали за намаление на населението на земята с 80%. През 19 век фамилията им е замесена в създаването на науката Евгеника която е свързана с Нацизма.

само дето това не е зайче...

Зщо всеки ден ме занимават с тези паразити? В България и посвета всеки ден умират деца от недохранване, други получават увреждания за цял живот от същото. Трябва да се радвам на подаръка на това дете, да кажа колко ми харесва или не знам какво?!

защото драги ти си НИЩО, а онези ги познава почти всеки и са повече от тези които ти обичаш!

Те обаче те смятат за по-нисше създание от тях! Щом това ти харесва ОК.

Детенцето е много сладичко, както и всяко друго на неговата възраст. Но не разбирам защо всеки ден ни заливат с новини за младата кралска двойка и най-младия престолонаследник, сякаш сме поданици на английската корона. Те си живеят своя бляскав живот, но нас - българите, това едва ли ни интересува особено.

За тези консуматори , така нареченото "кралско семейство" изобщо не желая да коментирам , но малкото им момче Джордж е изключително сладко дете . Да е живо и здраво .

А ти не консумираш ли? :-) От въздух ли живееш? Друг е въпорсът, че кралете конссумират повече и най-важното по-качествено. Но пък о могат. Ако теб ти осигурят такава консумация, ще умреш за една година. Я ще се угоиш като свиня, я ще се пребиеш някъде по самолети... Да, тези са качествени хора и не са глупендери като тебе. Такива като тебе направиха революция и окензаха 42 държави с бедняшки комунизъм. Такива както английктата кралица държат народа си и производните на Англия богати. Прави си изводите кой е консуматорът. Мисля, че консуматорът са народите, управлявани от кралските особи. Процъфтяват! А ти блееш на полупразна ясла. Сещаш ли се кой е консуматорът и кой е глупакът? Последният си ти.

Потреперих от тази "уникална" новина! Вече денят ми има смисъл...