Камерън Диас: След 40 са най-хубавите години

Една от най-харесваните дами в световното кино Камерън Диас вярва, че най-хубавата част от живота на жената започва след 40 г.

Обратно в новината

Коментари - Камерън Диас: След 40 са най-хубавите години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като станеш на 60 пак същото ще говориш, че са най-хубавите ти години, ама ако има начин да станеш на 20 съм сигурен че и майка си ще продадеш да си отново млада.

Да даде господ на всички да остареем, защото да не забравяме че много са нямали този късмет...Всяка възраст е сама по себе си прекрасна ...Аз съм на 40 но не мисля за това...както се чувстваш от вътре това си и от вън...Виждала съм 20 годишни момичета които приличат на застарели изоставени жени...ядене , пиене и това е при тях...така че нека не се мерим кой как изглежда, защото аз живея в Германия и тук има жени на по 60 години на които мога само да завиждам......Прекрасна вечер на всичми...

Мила Поли, На 40 години се живее все още с илюзии.Вероятнио изглеждаш добре и никой не ти дава годините.Казваш си:"Стигнах до тук и още съм добре".Бедата е, че няма да стоиш вечно на това равнище.До 50 все още ще си добре, дори и до 55. НО ПОСЛЕ... животът неумолимо напредва и възрастта непрекъснато ще ти отнема всяка година по нещо - първо свежестта, после красотата, после здравето, после ума, и най-накрая .....самия живот.Съжалявам, че съм толкова негативна.Аз самата съм на 58 и постепенно загубвам илюзиите си.Очевидно, че трябва да се примирим с всичко това и аз понякога успявам, но в повечето случаи всичко в мене се бунтува..Но нямам власт над нищо.

Така е, но това е цикълът на живота! Аз съм на 33, млада съм, рядко мисля за старостта, но в такива моменти не искам нито да остарявам, нито да се разболявам, нито са умирам. Кой иска? Но знам, че един ден това ще се случи. Затова се старая да се радвам на живота и да ценя всеки миг, защото никой не знае дали утре ще го има.

Аз пък познавам такива 25-30 годишни истерични и ревниви кощракомби, че никаква младост и хубост неможе да ги спаси. Толкова злобни и неуверени, че се чудя като минат четиристака как ще я карат...

кощракомби? за първи път чувам тази дума, хаха, забавлявах се с коментара Ви. Иначе сте прав/а, една гола хубост и младост не струват, ако съдържанието е празно. Аз лично познавам доста жени, които изглеждаха прилично докато са млади, след 25 се запуснаха напълно. В същото време име не малко жени, които след 40 изглеждат много добре и в лице, и в тяло. Така че всичко си е до човек. Природна красота, ген, поддръжка, уважение към себе си. Иначе вечно млади няма, човек трябва да се грижи за себе си, харесва и приема на всяка възраст. Възрастта не е порок. Напротив, с годините натрупваш опит и мъдрост, поне повечето от нас:)))

От къде знаеш кой как го приема , да не му е изписано на челото. И кой е нормелен и кой не .

Много е тъпо като някой си мисли че е млад и готин и това демонстрира непрекъснато като някаква даденост, това си е едно нормално състояние от развитието,сед което следва естествено и остарявавнето.Няма как да стане всички да се раждат и умират едновременно, не сме трева.

На 40 още си млад. Вярно, като бях на 20 - 40 год. ми се струваха стари. Сега като съм на 30 и вече изобщо не ги виждам стари :) Няма нищо по-хубаво от младостта, но старостта е бъдещето на всеки човек, който се радва на дълголетен живот. Вярно е, че е важен духът. Виждала съм хора, които на 30 нямат грам живец и са пълни мърди и вече сдухани отвсякъде, само мрънкат и се оплакват. Има и хора, които на 60 са активни, работливи, купонджии. Наистина е важно как се чувстваш и е много грозно хората да се обиждат на години. Всичко си е до човек, темперамент, характер. Имаш два избора или да живееш живота си пълноценно, да му се радваш и да остаряваш с достойнство, както и да се научиш да се приемаш и харесваш на всяка възраст. Или да стоиш да си броиш бръчките и да се самосъжаляваш. Ако на 40 вече си се депресирал, значи на 50 или 60 трябва да си теглиш въжето. Всеки сам избира как да живее. В крайна сметка човек не живее само за визия. Има си хубави мъже и жени на късни години, да, бръчки ще има, но красотата си я има. Ако си се родил красив и ще умреш красив. По-важното е обаче как се чувстваш. Ако запазиш духът си млад и се радваш на добро здраве няма причина да се плашиш от остаряването.

Много хубав коментар. Точно така, важно е как се чувстваш. Относно визията ще кажа, че истински хубавите жени си личат след като прехвърлят 40-45 години. На 20 години всеки може да е хубав. Разбира се, че бръчки ще има, няма как едно 40 год.лице да има свежестта на 20 год. Кожата също има ген, както някои жени цял живот са със стройна фигура, така има кожи, които стареят по-бавно и по-бързо. Ако на тези години една жена има хубава фигура, хубаво лице, поддържа се, стилна е в облеклото си, с прическа, грим и не се е запуснала и занемарила, напълняла и обезформила мисля, че няма основания да се притеснява. Ако си запазила очарованието и формите си годините не са ти проблем.Но естествено, че ако си допуснала да заприличаш на лелка тогава се сърди на себе си. Щом има толкова жени на зрели години, които спят или имат сериозна връзка с много по-млади от тях мъже, значи нямаш основание да се отписваш на тези години. Това е за хората, които ги вълнува само как ще изглеждат. А че визията далеч не е най-важното е отделен въпрос. Камерън Диас поне за мен никога не е била красива- страхотно тяло има, но в лицето не намирам нищо впечатляващо,нито на младини, нито на старини. Но определено има желание за живот и обича живота, а това е най-важното....

Съгласна съм!Миналата година гледах интервю с Моника Белучи по БТВ. Беше на 47, жената си има бръчки, не е като на снимките с фотошоп, но въпреки всичко беше много красива и одухотворена. Просто на някои жени и остаряването им е красиво. Има много подобни примери, и то не само сред известните и богатите. Нормално е обаче, ако една жена е разчитала само на визията и младостта и не блести с други качества, като превърти определен брой годинки и не е толкова свежа да се депресира и страхува, че ще бъде сменена от по-млада конкурентка. Всички манекенки и други празноглави кифли да му мислят. При тях определено има срок на годност, който изтича доста бързо.

Ето ми кака да ме отрака !

И аз бих остарявала щастливо с милиони в сметката си.

глупости искала да остареее

двадесетгодишните кухи кратуни, които стават само за чумбери и баници: Дайте на родителите си да пишат коментари, че от въздуха под налягане, който ви напъва отвътре, нищо интересно не излиза. Бай, бай! Внимавайте да не отлетите с толкова много газове във вас. А на останалите ползотворен и красив ден! :)))))))

Не се `аби, нема да те разберат. За разлика от тази шиана държава и подобните и, в нормалните страни живота започва на 40 а не свършва тогава. На 40 най-вероятно децата ти са на по 20-на години и със сигурност вече не живеят при теб. Изплатил си всякакви видове заеми. Имаш изградена кариера и опит с които би трябвало да си ценен и скъпоплатен служител. От което следва, че можеш да си позволиш глезотии които на 20 или на 30 не си могъл. И все още ти става, та можеш да чуаш 20 годишни кухи лейки като им обещаваш звездите.

Умнико никой от моите набори не е правил деца на 20 години, че като стане на 40 да са пораснали - всички до един от съучениците ми имаха деца след 30 те - за ценния служител също пълни глупости си писал

Много добре звучи, но не и в България. Първо, че вече малко хора имат деца на 20. Ражда се след 30, 35, дори и след 40. Така че няма как на 40 да си с 20 год.деца. Второ тук децата до последно зависят от родителите си. Познавам 40 год.мъже, които още живеят с родителите си и семейни, които живет в една къща макар и на отделни етажи с родителите си,/пак по-добре къща, отколкото всички да сте звряни в панелка например/. Помагат им и финансово, и в грижите за внуците. Така е у нас. А за мен самостоятелен и успял човек е този, които има собствено жилище, кола, стабилни доходи и се справя сам в живота. Но с пояснение всичко, да е постигнал сам - а не колата и жилището от родители, както и ежемесечна финансова помощ, но иначе се бием в гръдите, че живеем самостоятелно и сме независими. Не знам къде живеете, но в БГ нещата са различни. Тук родителите се експлоатират до последно и такова нещо като спокойни старини и да си гледаш кефа не съществува.

Може от нейна гледна точка да е добре да остаряваш. Обаче няма достойно остаряване - след 40 лицето на жената се смъква, появяват се бръчки, живеца изчезва, не те взимат на работа, тлъстинки се трупат където не трябва и ред други придобивки от които оттърване има само със скъпи свои и чужди (козметични) усилия. Това е реалността. Духовността, увереността и т.н може да ги има, ама като няма обвивката в меркантилното ни общество става трудноооо.Кой иска да гледа филм, в който всички герои са 75 годишни, аз не искам.

Тази я помислих за Камелия Тодорова.

До всички, които нападат Камерън Диас (и хората мислещи като нея), че преиграва: Камерън Диас не твърди, че се чувства млада и неостаряваща - напротив, думите и са цитирам: "Хубаво е да ОСТАРЯВАШ. Чувствам се ПО-УСПЕШНА И СТАБИЛНА НА МЯСТОТО СИ". И е права, дявол да го вземе. Всички тук явно приемат много трудно различните етапи от живота. Но защо? Най-нормалното е да остаряваш, да се развиваш и черпиш опит. Защо трябва да се плашим от остаряването, да поставяме граници и страдаме, а не можем да си "позволим да остареем щастливо" и спокойно? И още веднъж Камерон не твърди, че ОСТАРЯВАНЕТО Е СЪЩОТО КАТА МЛАДОСТТА, а точно обратното! Ако го приемете като нея, няма да има нужда да изливате страха си от остаряването чрез задъханите си коментари си тук. Приятна седмица на всички и живейте деня си!

"Защо не можем всички да остаряваме щастливо?" Еми, защото след като остареем щастливо, ще пукнем. А преди това ще ни отслабне зрението, паметта, ще имаме болки в ставите, в кръста - да не говорим за други болести..И накрая - ХЕПИЕНДЪТ е ....смърт.Ама иначе е хубаво да си живееш в илюзии.

Да де, но на 40 години е твърде рано да се мисли за болки в ставите, отслабено зрение и т.н.

тя и Дженифър Лопес изглежда ужасно, сигурно се и чувства така:) вие добре ли сте:) някои остаряват като цървули, други като катедрали

хмм, струва ми се че мадам Диаз просто се прави на интересна и иска да привлича внимание... което може да се обясни с факта че на 40 г през 2012 се е снимала в 2 филма, които са слаби или посредствени... а 2002, на 30 г - в 4 филма, от които поне 2 са касов успех... искала да остарява? иска или не, ще остарее, както и всеки друг - само че ме съмнява искреността :)

от злоба се остарява,бог знае кого да дари с красота и до кога...

А след първите хиляда години ако знаеш какво е. Уникален аромат.

Може!Ама не в България!

ха,повервах ти

Е, дай Боже всекиму да остарее, не е хубаво, когато умират млади хора!

Да така е, ама старостта превръща хората често в подигравка и ми е жал, тога си казвам че може би е по-добре да умреш млад.

пък след 70 направо ще се насереш от кеф!

На 100 още по-добре ще се насера от кеф!

ами след петдесетака да знаеш кво става хеле пък след ш0 къв купон!

Рядко противна женка е тая. Чудя се къде е по-зле - като актриса или като външен вид и излъчване.

Духовен брат или сестра си ми,бих ти нацъкал 100 плюсчета.Защото споделеното от теб е добронамерено и мъдро.

Тези й думи звучат успокояващо. Много е похвално че работи в полза на жените по принцип, защото за съжаление имаме наложена много кратка младост. Аз съм на 37 и съм в паника от наближаващите 40, гледам лицето си за бръчки, буквално съм се депресирала защото бях много красива, бивш фотомодел съм и с всеки изминал ден губя сякаш от красотата си а и хората много злобеят когато някоя красива жена остарее... сега всякакви мъже дето не са имали преди шанс с мен точат зъби и се пробват... :(

ау нещо дали сме жена?

измисли свободни съчинения по - добри.

Еми, то моделките сте така. Няма какво друго да си гледате .....

Чета поста Ви и предполагам, че влагате ирония в написаното. Ако е буквално, тъжно ми е за Вас! Спомням си думите на една известна латиноамериканска певица, вече на достолепна възраст, която споделя: "Обожавам бръчките около очите си, защото те са следа от безброй усмивки"!

Продавайте, скъпа, дорде е време. Мен слущайте, не всеки, вече, ще Ви вземе:)

си много зле

Какви коментари само, леле, не, не влагам ирония, абсолютно искрена съм и не виждам и причина да лъжа в анонимен форум, даже напротив отпуснах си душата, защото в реалността се правя, че не ми пука. Аз имам и друга професия разбира се, но навсякъде визията е важна... Това което искам да кажа е, че ако световните звезди наложат модата и разбирането че и след 40 години живота продължава то това ще е от полза за всички жени, защото на всички ни предстои остаряване и много се радвам на Камерън и другите световни знаменитости които го правят.

Не знам защо се чустваш така, 37 си е разцвет за една жена, на 50 може така да се говори, но не и на 37. Явно има други причини, които те карат да се чустваш "възрастна". С най добри чуства искам да ти кажа, ако спортуваш, поддържаш се, купуваш нови дрехи, носиш рокли и токчета, усмихваш се и се наслаждаваш на живота, ще се чустваш по добре от колкото на 20. А тези дето се пробват, си е техен проблем, недей да приценяваш привлекателността си по мъже които те свалят:) Успех:)

И аз казвам, че киселото грозде е най-доброто. Щото нямам друго....

отворете link и напишете cameron diaz да видите как е изглеждала тази преди години и сравнете със сега - сега изглежда горе долу добре, а преди е била върховно красива - не виждам повод за радост въобще от годините

Аз не знам до сега мъж да е сменил жена си с по-стара виж за обратното чета постоянно - ама те мъжете не разбират от жени нали така

Има човече давам ти веднага пример - Юлияна Дончева и Стъки Албена Михова и Тома , мога да ти дам и още примери но ще спра до тук изводите са за теб .....Защо ли са заедно ?????????

Тя не го казва от гледна точка на мъжете, а от собствената си гледна точка на жена. Не се върти около тебе света, Ганьо Балкански, не разбра ли?

защото жените са ги осиновили едва ли не и им угаждат за всичко, гледат прах да не падне отгоре им, но както се казва- хората са различни

то и с жените е така - старите каки обичат млади жребчета

Jeni

Такъв дето си сменя жената заради годините, не е мъж, а завършен комплексар! Който също остарява! И смята, че по-младата ще му го вдига без проблем! Де късмет, ама не!

Много е тъпо като някой си мисли че е млад и готин и това демонстрира непрекъснато като някаква даденост, това си е едно нормално състояние от развитието,сед което следва естествено и остарявавнето.Няма как да стане всички да се раждат и умират едновременно, не сме трева.

Аз пък знам и познавам такива - не само по-стара, защото има по-възрастна, но по-красива, не, дори не става въпрос за сравнение за външност, но най-вече и за интелект, така че - всякакви ги има.

Ами да понатрупа още някой милион, щото и предстоят "най -хубавите" години! Да вземе пример от "ЛИЗ" -Елизабет Тейлър! А за годините -да дойде и да пита жените без работа над 40, и онези с по 160 -170 лева пенсии ....

Ками имам само един въпрос - като искаш да остарееш защо си правиш пластични операции за подмладяване.

Имам предвид, че искам да трупам години, а не бръчки, защото, както вече казах, с годините се чувствам по-стабилна и по-успешна! Иначе, всяка уважаваща себе си жена иска да изглежда перфектно на всяка възраст! :)

Може да провучи инфантилно и безотговорно но , ако имам възможност да избирам ще избера да бъда ДЕТЕ най - хубавите години от живота на човека. А пък тази жена , нека говори каквото си иска.

Да, звучиш инфантилно!. Ти този избор го нямаш и никога няма да го имаш. Важното е да се наслаждаваш на живота, независимо на колко години си. Вска една възраст си има своите предимства и недостатъци.

старост нерадост - бг поговорка

"Искам да остарея", заключва звездата. - по -голяма тъпотия рядко се среща дори тук в дира. Никой не иска да остарее - дори тези, на които не им се отразяват толкова зле годините.

Напротив, всеки иска да остарее, никой не иска да бъде стар. Има разлика все пак.

Жената е Права - след 40 вече ставаш леля и няколко години по - късно Баба .

Пишеш, както ти самата мислиш и се възприемаш. Ако ти страдаш, че си баба над 40, с много други не е така - и Слава Богу. :-))). Но този начин на мислене ти е набутан в главата може би точно от майка ти и баба ти, които ментално са се самопогребали след 40 си година :-). Няма да се оправиш, това е манталитет, пожелавам ти приятни години като БАБА!

иска им се на ч0- годишните младост и хубост - минеш ли ч0, просто си бита карта, нито пластични операции, нито млад любовник те спасяват - някои жени стават толкова смешни и жалки в желанието си да изглеждат като ученички- караи по-кротко и умерено - всички остаряват и то с неудоволствие, каквото и да пишат и да казват

Камииии...Ками...ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА...НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ МЛАДОСТТА...иначе е добре да не губи дух човек а и не трябва ,има живот след 40 естествено но да твърди особенно жена че след 40 е супер е чиста глупост - достатъчно е да се гледа всяка сутрин в огледалато за да и се изпари оптимизма /за съжаление/!!!

Има много хубави жени над 40, 50, 60, дори и над 70 и нагоре, които са НЕОТРАЗИМИ! (напр.София Лорен и много други). Има още повече под 30, та дори и под 20, изглеждащи плачевно, с излъчване на неподдържани стари моми, а като си отворят устите, става нетърпимо! Красотата и доброто разположение на духа нямат нищо общо с възрастта! Възрастта е аргумнет за тези, които не притежават нищо друго. Но тя отминава и за такива после става много страшно.... Като горе пишещия, който явно ужасно се страхува от остаряването. :-)))

Не пиши глупости - има супер красиви жени на 20, които като станат на 40 и вече нямат нищо общо с предишния си вид

Не бъркай 70 годишната София Лорен на снимка с реалността. Ако я видиш от 50см няма да си толкова очарован. Иначе на 40 не е голяма драма стига жената да е в добра форма и с няколко милиона зад гърба си. Най-лошото е, че на 30 хем е добре хем има и поне 10г резерв. Докато на 40 може да е добре за момента и за утре, но резерв няма - живее последните хубави години.

Пичове Ками преиграва. Аз не изглеждам много по различно от 1993г, но нямам тази енергия и експлоадиращ оптимизъм. И сега поря вълните лятото около Градина, но НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩОТО.

Какви малоумни коментари.Когато гроздето е на високо то е кисело.От Камерън може да се очаква всичко - тя е твърде нестандартна и има дяволита усмивка ..и едни трапчинки

Каква дяволита усмивка бре бригадире, нарича се trout pout - всички са от един калъп

тия жени над 40 се плющят кат' за световно! 'ай' че влака тръгна хуууаааааааааааааа:)

таз га и ят че няма ни дети ни коти... нештасна санотница... докато ние раждаме и одглеждаме деца за да продалжиме сащтествуването на земята това нещтожесвто харчи наште откраднати пари от данаци.... докога ште тарпиме таз бруталнос?????

Поклон пред такъви честни и интелигентни българки като Кремена! Раждайте безпирно! Радваме се, че Ви има и че семето Българско не ще се изгуби! А тези материалистически американци ще се затрият с аморала и гнусотата си!

Като си толкова умен, защото не й поправи правописните грешки.

Toni

Ооо Креми, дека се изгуби бре, моме?

Таа, не онаа от Ст. Загора ве!

Ако някой познава стила на "Кремена", може ли да ме ориентира малко? Това за гордостта от раждането и отглеждането ми е ясно, то е постоянен мотив в коментарите към различни публикации. Омерзението към жени, които нямат деца, също съм го забелязал. Ама това за данъците не ми стана ясно - кой плаща данъци и кой му ги харчи? Щеше ми се да разбера в детайли това съчинение, помогнете!

Кременче, да те светна - тя планетата е пренаселена отдавна вече, хората няма с какво да се изхранват, ресурсите не стигат. Но ти дай, продължавай рода, раждай чавета и не ги мисли тия работи много, че ще вземе да те заболи главата.

Тази винаги е била голяма скица!

Че защо да не е? Убавичка необвързана милионерка с кариера. Кво му трябва повече на човек?