Алесандра Амброзио бе обявена за лоша майка

Манекенката бе нападната от разгневени майки, които не одобряват, че красавицата е завела малката си дъщеричка на музикалния фестивал "Коачела" през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Алесандра Амброзио бе обявена за лоша майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не сте превели всичко? Не са я критикували, че е завела детето на музикален фестивал, а че го е завела на сборище на наркомани, поне според хора, които го посещават е такова.

Вероятно разгневените майки са грозни, ниски и дебели и просто не могат да й простят, че може да има толкова хубави жени, които продължават да имат фигура на момиче дори след две деца. Женската злоба край няма...

Ох, то пък човек не може да има никакво мнение, защото веднага ще го изкарат, че завижда.

Пуританите в САЩ да се бяха оправили първо със сатанисткото си правителство, което руши всички държави по света.

Верно ли някой много се възмутил? За щастие, такива хора около себе си нямам.

Гледам, всички я защитават таз кифла и много се радвам, че има новина за нея, ама да беше казал някой поне ква е таз и с какво се занимава, д.ба!

Пардон, манекенка била, моя грешка.

Не просто манекенка, а един от най-скъпоплатените световно известни топ модели. Ако не се интересувате от мода, няма как да я знаете, но това на означава, че трябва да омаловажавате нейните успехи като я наричате "кифла", без дори да я познавате.

Пуританите какво ще кажат за брак между мъже, осиновяване на деца от еднополови двойки и черешката на тортата - третия пол?

аз познавам такова семеиство , и двете маики са страхотни и детенцето изглежда щастливо ,какво толкова

Jeni

Нищо, освен, че в българската азбука има буква Й, която не би било зле също да познаваш!

Ако не ти завиждат и не говорят за теб,значи някъде грешиш.

Как не я е срам да води 5 годишно дете на концерт по нощите????? Потресена съм. Да вземе да се поучи от нашите майки и веднага да заведе детето пред някой парламент, да го облепи с плакати, на които пише "ОСТАВКА" и да стои там до полунощ. Това е много по-подходящо място за едно малко дете от някакъв си концерт!!!!

Нямат ли си Волен да се(и)зира социалните и да се сбие с някой полицай за да отвлече вниманието?

Те пуританите са си лудички и никой нормален човек изобщо не трябва да го е грижа за идиотщините им, още повече, че детето си има родители и те ще решат къде и как да го водят-не лицемерите по света!

Лоша майка лиии ??? Аз по-хубава майка не съм виждал. Ох на батяяя ! :)

Еваларка и аз това викам, обичам лошите мами.... ммммм

по добре с нея на концерт отколкото в къщи с гледачка или сама

аз см приятно изненадана от коментарите ,очаквах мафията от маики-героини да нападнат прекрасната алесандра, но виждам че великденските празници са ви се отразили добре , браво, поздравявам ви!

... а у нас убиват децата :(

Да я беше заключила вкъщи сама - нямаше да се вдигне толкова пушилка...а и dir`ът щеше да се чеше по главата и да се чуди с какви "новинки" да лови балъци....

А, бе намирисва на отбор платени м.....и. Не заслужава това внимание...Такива ме отвращават..

Аман от моралисти! Нямам представа, по- голямата част от 'коментаторите", кога са родени, но.......понеже родителите ви не се медийно популярни, раздавате морал, кой как да гледа и възпитава децата си. Гледайте кошарата си и не лалайте излишно!

Очевидно не си прочел коментарите, но се опитваш да минеш за много "отворен". Ама да ти светна кюфтаците, че не ти се отвори парашута.

Дечко,не се сърди. Криво си разбртал.

пффф не знам как, ама повечето хора много си позволяват. Откъде накъде някой ше те съди така?!?! Всеки да си гледа в паницата!

Децата трябва да имат и "банкетна култура". По-добре на 5г. с майка си , отколкото на 15 сама по такива мероприятия.

Много добре я разбирам, имаме 2 деца - кака на 14 и син на 5 , няма дядовци, имаме една баба която може в краен краен случай да си позволим да ангажираме най-много за час-два , не повече и какво правим - не може да се откъснем от социалния живот - водим ги с нас - това е положението - на сватба , на купони , на рождени дни , отделят се децата на една маса и се забавляват отделно , но с нас. Това е положението , не може да ги оставим сами и така където ходим и те с нас - късно рано , това е положението.

тия мръхли завиждат, защото не могат да осигурят и 1/10 от живота, който тя осигурява на детето си, а и вероятно го възпитава да бъде толерантно и слънчево дете като майка си;а мръхлите живеят с живота на другите (хора като Алесандра), защото не са способни да направят така, че те самите да живеят както желаят

Те разгневените да си гледат собствените деца. Кой знае с какви боклуци ги тъпчат, щото са заети да се възмущават и нямат време да им готвят. И кой знае къде ги сурнат, като им гледам откачените детски конкурси и тем подобни. Какво толкова станало, че завела детето на музикален фестивал, като е ясно, че не е набутано в тълпата, пък и да не го води всеки ден по такива неща. На кой не се е случвало детето му да наруши режима за някакво събитие по изключение и айде веднага лоши родители.

Ясно е защо има безработица - всеки гледа в чуждата паница, вместо да си бачка в неговата.

Божеее, само ако хората можеха да си гледат техния скапан живот и да не си врат толкова гагите в чуждите...

Кое точно му е ненормалното да си заведеш детето на готин музикален фестивал (предвид, че със сигурност не е в навалицата, а във вип зона). Само чакам сина ми да стане на 2-3, купуват му детски шлемофони и тръгваме. Както аз съм отраснал по концерти и фестове, така се надявам и той да се изкефи.

АМи друго си е да се зомбира пред телевизора или компа, тъпчейки се с чипс...

На чалга концерт е далеч по- градивно. Или леката версия- ТВ Планета,докато мама и татко се нацуцват с ракия и евтино УЙНАСКИ.