Касабов: Наскоро разбрах, че съм осиновен

Чрез танц всеки от участниците в "Dancing Stars" ще разкаже за момента, който е променил съдбата му завинаги.

Обратно в новината

Коментари - Касабов: Наскоро разбрах, че съм осиновен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубав мъж. възможно и стария да е бил хубавец.

Изобщо нищо подобно не каза момчето . Говори много премерено и много адекватно поведение е имал в тази ситуация. Нито спомена за биологичния си баща нещо негативно. Така,че статията е толкова измислена ,че аз ако съм на негово място ,ще осъдя тези които са я написали и публикували . Няма журналисти в България,има платени драскачи .

един прекрасен антон сас чудесни обноски и вазпитание ....маика му е всичко за него и тои за нея...това са нещата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз като осиновител,винаги се вълнувам като чета коментари и истории на тази тема . Много е трудно за двете страни . Децата винаги ги гложди едно червейче, защо са ги оставили ,а пък ние се молим да приеме както трябва тази новина .и да ни обичат безрезервно. Хубаво е да се говори за това докато са малки и да растат с това знание . Но е много трудно да му кажеш на дете,което чувстваш като собствено и като част от теб самия ,че не си му биологичен родител . Но смятам,че трябва да знаят истината ,за да не растат в лъжа . Трябва да се избере подходящ момент . А колкото до статията,не вярвам на журналистите.Така преиначават всяка дума ! Нека видим какво ще каже момчето тази вечер лично. Помня,че когато баща му го поканиха на сцената до него,той каза,че е горд и щастлив ,че баща му е до него в този момент.Нищо не се споменава за майка му обаче .

Най- красивия в селото - направо плаках от смях....

им много тъпи хора..щом допуска че биологочния родител които го е оцвирил може да е по важен от хората които са го отгледали и възпитали значи е кух като хралупа. все пак е разбрал истината накрая.

Ха.Този същия го гледахме снощи на Позитано 20 в един порно филм за гейове.Играеше главната роля - каратист педофил.Много образователен за новите ни социалистически попълнения.Вечна слава на такива велики актьори и танцьори,които само могат да сплотят партийните ни членове.Дори да ги скачат(като скачени съдове) за да могат по-лесно да обменят идеи,флуиди,мисли и други такива рабори!

Този ми прилича на класически нещастник,на който целият живот е един фарс.. лигав капут,на който нястото е при Бюреков-Капута и Квазимодо.Да си седне между тях и да си направят перфектната и хармонична гей-дружинка Капути без цензура..

Абе хора, защо гледате тия "реалита" още? Толкова ли нямате какво да си кажете вечерно време в семейството та гледате тия помии. Стига сте им давали хляб за да творят глупости.

Това не е "риалити", а забавно-развлекателно шоу, което на фона на цялостната помия в държавата си е една истинска разтуха.....а вие сте откровено прост/а и си представям какви прекрасни разговори водите вечер със семейството си....

А за теб дори определението "откровено проста" би било щедър комплимент....

Аз присъствах на цялата въпросна среща между Антон Касабов и биологичния му баща и съвсем отговорно заявявам, че въобще не е имало подобни помисли. Няма да навлизам в подробности, само ще отбележа, че съм страшно разочарована /меко казано/ от Антон Касабов, ако това наистина са негови думи.

Ами той такъв е и каратист този пундел..

Ми напишете истината и го опровергаете тогава !

Няма състезателно шоу в България, в което да не се стигне до мелодраматични истории. И който успее да разплаче публиката, той печели. Нека си танцуват, а кой е осиновен и коя ще даде част от наградата на човек в нужда, да го запазят за след финала.

Така е, но не е само в България. Сълзливите истории печелят навсякъде, което за мен не е честно.

Случаят показва, че трябва да се промени законодателството. Осиновените деца трябва да знаят, че са осиновени още от малки. Така е в много страни по света. А не както у нас - след години да изпадат в шок и драми, когато узнаят истината.

Е щом е трябвало да намери биологичния си баща, който му бил шута, и чак тогава да оцени грижите на човека, който го е отгледал, значи говорим за много просто момче.

Не е така, хората имат право да знаят корените си и произхода си.

Прочети още веднъж последния абзац от статията, помисли малко и ако тогава не проумееш какво е написано, ми пиши да ти обясня пак!

И като го знаят биологичния произход - каква файда , ето моя мъж баща му го зарязал на 2 години - и какво като го знае кой е , нито връзка нито нищо , човека който те е отгледал е важен и значим, майка ли ще е , леля ли ще е , втори баща ли ще е това е важно - кой е треперел над теб като си имал температура , кой те чака от училище със сложена маса , кой ти хваща ръчичката да пишеш първите ченгелчета, кой се интересува какъв спорт да те запише и изобщо се грижи за теб като родител.

Шапка свалям на хора,решили да осиновят дете и да му дадат нормален живот.За съжаление много от тях изпитват силни огорчения, когато детето разбере ,че е осиновено.Все още нямаме европейско мислене и доста деца правят драми и кошмарен животът на осиновителите си.А би трябвало да ги обичат още по-силно.

За първи път чувам за пендел - каратист

И да добавя.Понеже се интересувам от бойни изкуства от повече от 40г. а този световен шампион(и то трикратен)не съм го чувал никога,реших да направя проверка за всички световни шампиони по (тае куон до) до ден днешен.Името Антон Касабов не присъства в аналите на нито едно световно първенство в нито една категория

....бях национален шампион в продължение на пет години, три пъти съм бил европейски шампион-думите са на Антон Касабов.

Язък, че си изгубил 40 години от живота си... link що ли ми се струва, че името Антон Касабов присъства сред медалистите. Това е европейското може би за световното трябва да се поразтърси човек...

Като чета някои от коментарите ми се иска да посъветвам тези умници да не си правят деца и още по-малко да осиновяват. Толкова глупост, злоба и простотия не трябва да се разпространява.

То човек за да стане човек трябва не само да се направи и роди, ами трябва и да се отгледа, да се възпита, да му се създаде нормална семейна среда.

няма по-голяма грешка от това, разбирайки, че си осиновен, да търсиш биологичните си родители, почти винаги разочарованието е пълно, извинете ме за мнението

налага се. и то не самото дете, а родителите-осиновители. освен заради разни други причини, и поради тази, че при евентуално заболяване на детето, да не дава Господ, трябва да се знае генетичната наследственост за съвместимост при медецински операции, пак повтарям, да не дава Господ

глупости

Свиркай си, нали си жив и здрав.

Абе може да е симпатичен, но като човек нещо ме съмнява. Доколкото знам преди години в Америка беше пребил гаджето си - българска таекуондистка.

Toni

Ми сигурно са се тренирали взаимно.

Тук говорим за насилие, не за тренировки.

Toni

Хич да не съжалява. Това не са родители-ни майката, ни бащата. Ше се сети един ден, че има дете и може евентуално да извлече полза от него или на старини да го влачи по болниците, ама късно ще е Минке за китка. Те и родителите на Балотели си го "искали" като станал футболна звезда и натрупал парите...

Било е грешка да го търси. Селския хубавец е пълен боклук, който на времето си е вдигнал гащите и е офейкал. Такива си остават винаги боклуци.

А бе, за този сладур що не напишете колко мадами обръща и им печели по точки, тръгнали сте да ме занимавате с дъртите му биолигечни и небиолигчни родители.

Да е жив и здрав и много щастлив. Да не съжалява за нищо. Страхотен мъж. Изглежда и прекрасен човек. Успех в Денсинг Старс.

Този не може да се нарече Баща. Освен да създадеш човек,трябва и да се грижиш за него.Свалям шапка на хората,които осиновяват деца и се грижат добре за тях.

За мен най-благородно е осиновяването-да дадеш на едно дете дом, обич, образование, да го възпитаваш - какво е по достойно ,това е родител,а не този който го е създал и захвърлил,

Мерси, мерси.

Антон Касабов е изключително симпатичен и чаровен мъж , който до някъде се справя с танците ( по мое лично мнение ) , но и той като повечето осиновени деца тръгнали да търсят биологичните си родители се разочароват тотално , откривайки ги . Защо ли се случва така , според мен по две елементарни причини :1- защото човек , който изоставя детето си без видими причини (било финансови или здравословни) е достоен за презрение и 2- родител не е този , който те е "направил" а този , който те е отгледал и възпитал ....Ето заради това се разочароват децата тръгнали да търсят биологичните си родители . Успех на Антон в Денсинг старс

E, и?

Много теоретици тука, много минуси наслагани :-)))))

След времв биологичният му баща ще го търси за помощ.

По-скоро за пари ще го търси.