Новата страст на Катрин - аборигенски бижута

Принц Уилям и съпругата му Катрин получиха традиционни аборигенски подаръци по време на посещението си в изолиран район в Австралия, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Новата страст на Катрин - аборигенски бижута | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lakardt@

Уф, че са готини!

Аборигените са щедри хора с добри сърца. След столетия на репресси, жестокост и изтребление от страна на белия човек показват истинска топлосърдечност и гостоприемство!

След столетия на репресии, жестокост и изтребление няма как да не показват истинска топлосърдечност и гостоприемство спрямо белия човек.

Точно това исках и аз да напиша.

Както е известно, вестникарите вадят заглавията от ... да не казвам къде. В това, че "младата майка веднага се закичи с новите си накити", няма и намек за "страст" към въпросните бижута - просто един сърдечен, човешки жест към домакините.

токата на коланчето е вирната нагоре.явно, чакаме още един принц.

Това си е просто едно селско изпълнение.

Сега остава да се хванеш на бас и че второто бебе ще е момиче и ще го кръстят Даяна... Не се засягай, пич, и аз си падам по облози.

Jeni

Хубаво е в Австралия!

Като природа и климат е отврат, особено в сравнение с България! Ама ние сме малоумници - не си ценим рая и се чудим как да го съсипваме. А относно т.нар. аборигенско изкуство имам особено мнение и от "политическа коректност" ще се въздържа да го изкажа.

Аборигенското изкуство е много дълбоко, космическо и завладяващо. Гледала съм много аборигенски картини и всички до една са много красиви и въздействащи - всичко е символи, проекция отгоре, но трябва да имаш поне малко желание да го опознаеш!

Нашият рай не може да го почистим и за сто години, камо ли за един ден...За голямо съжаление... :(

Всеки има право на мнение, дори и на най-просташкото.

Не можем да я съжаляваме, сама си е избрала този живот. Да не правиш нищо и да си тотално безполезен за обществото си има и своите негативи ...

Безполезен е по-коро коментарът ти. Ако изобщо фантазията ти може да огрее колко важна роля има тази млада дама... За интелекта ти не говоря, явен е. Щом стигна до заключението, че Катрин е безполезна, ясно колко ти е акълът, полезността и всичко. Подписал(а) си се в тетрадката на страдащия от безвъзвратно изтъпяване лумпен. Така и ще си отидеш от тоя свят: завистлив(а) и прост(а).

Виж какво, уважаема, пиша ти в женски род, защото не мисля че може да си мъж - няма толкова заблуден мъж. Колкото до Катрин - която и да е друга селянка можеше да свърши нейната работа - да роди. Всъщност не бива да забравяме, че злите езици говорят, че тя никога не е била бременна. Така че може и наистина да се окаже безполезна (освен безплодна) - тя е просто кукла на конци, сменят и дрешките и танцува по команда.

Очаквам с нетърпение следващата новина за Катрин от село Мидълтън. От достоверен източник знам, че заглавието ще бъде "Новата страст на Катрин - негърски пишки" :))

Теб майка ти ли ти те е просветила в тази така дълбока и интересна тема за теб, т.е. "негърските пишки"?

Не, обаче теб аз мога да те просветя. Не съм негър, но имам какво да покажа :)) Обаче трябва да си под 30 години, че аз бабички не таковам.

какъв ужасен живот имат тези хора, нито минута свобода, и няма край, като доживотна присъда е

Тази съвсем замяза на скочубра с тези амулети.

Значи каквото и подари населението на посетената държава се оказва "новата страст" на Катрин. Идва Катрин в България - бутаме и шкембе чорба за добре дошла, мятаме и една кърпа на рамото и по ваш пример световните медии осведомяват обществеността как Катрин не може да спре да плюска българска шкембе чорба и отсега нататък винаги ще ходи наметната с пешкир - нейната "нова страст".

превсетост, лицемерие и скука тресе всеки, които не прави нищо по цял ден като тая двамата. а отгоре на всичко не ги е и срам тя мурзеливци да бездеистват така, вуобще се чудя как стават сутрин от леглото като знаят, че ги очаква още един празен ден за още по-бедните им души и само лентяиство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ко речи?

Предполагам, че заради българската общност в Обединеното Кралство ни заливате с "островни" новини, но в България това е досадно. Пишете, но моля,най-много по два пъти в седмицата, всекидневно дразни.

аз пък ПРЕДПОЛАГАМ, че хора котито не могат да дори да ПРЕДПОЛАГАТ, не би трявбало да ПРЕДПОЛАГАТ

Също не мога да разбера как някой малоумен тук е решил да ПРЕДПОЛОЖИ от мое име, че понеже аз живея в т.нар. обединено кралство, тази новина, видиш ли ти, я постнали заради дълбокия ми непоправим интерес към кралското семейство, който в интерес на истината е равен на нула. Още по-интересно обаче, че този факт е напрваил впечатление на някой, който може да мисли, но всички наоколо сте му нацвъкали минуси, т.е. всички вие дружно сте убедени как дира ми прави услуга поради неизлечимия ми интерес спрямо въпросните кралски персони, апропо, а зне познавам нито един българин тук, който да го интересуват протоколните разходки на семейството. Така, че благодаря за напъните да мислите и предполагате вместо мен, но отново не познахте.

Винаги имаш избор! Никой не те насилва да четеш точно тези новини! На мен лично не ми пречат, защото... просто не пречат. Пречат комунистите, ето те са наистина дразнещи. Хем намаляват, хем по-пошли и лъжливи стават. Като да докажат, че количестовто простотия на света е константа. Докато принцове и принцеси не пречат на България. Има кой да й пречи и то от има-няма 120 години.

ти май тотално си объркала посоките и смесваш неща , които нямат нищо общо нерди комунисти нерди принцеси...вземи ки проветри малко мозъка и помисли преди да пишеш кухи излияния-англия винаги е посичала българските национални интереси и в освободителната война от турско робство и след това , а комунистите са същия бич божи така че не смесвай нещата

аре стига сте натрапвали на българския народ тия всеки ден на първа страница -как пърди ще започнете за пишете още малко, по колко пъти на ден ходи до тоалетна и по колко пъте се оножда с тоя до нея

Дай да спретнем единн референдум: Кой е ЗА всеки ден да има новина за кралското семейство или кой е ЗА всеки ден да има поне по една новина за Мара Отварачката Теб вече те броихме за Мара, споко!

Искам и аз да съм половинка на принц!

Аз пък искам екскурзия до Австралия и Нова Зеландия.

На фона на толкова хора, които си скъсват г*за от работа(дори и за хубави пари), ми е противно да ни осведомяват за всяка крачка на тия търтеи безполезни. Английският народ да си ги издържа и да ги мисли, а на нас какви са ни че да ни занимават?

и аз това питам!

На тая и дали някакъв гердан и вече било , новата и страст , от мен да знаете на журналист вода в пустиня НЕ!

Вчера беше за малкия безполезник, сега е време за майка му - муфтаджийката-паразитка. Утре можете да напишете за големия хрантутник - колко е добър в нищоправенето...Ама и аз какъв съм "хейтър", мисля си, че е лесно да си "a sovereign who reigns but does not rule"...

Ти си муфтаджийка. Принцесата има няколко пъти повече задължения от тебе, но понеже не ги знаеш, гледаш я в тоалетчета и по разни разходки... До там ти стига акълът.... За простия човек Айнщайн е прост човек. За загубеняка една принцеса е безполезна манекенка. Прост човек, какво да го правиш?! Ако е само прост, много добре. Но по-лошото е простак - което не разбира, го оплюва. Това е простащината. Простотията не пречи. Простащината мирише, цапа и пречи. И все й се струва, че някой умник я мами. Все някой й е виновен. Все някой й пречи, понеже не е прост като нея :-). Ако днес имахме Алеко, щеше да напише мног по-дебела книга за българския простак, но тя щеше да има много и за други нации, защото днешният български простак е вече свързан простак - чрез комунистическата идея, с която масово обедняват нация след нация. Закономерно. И обратимо. Понеже и по-прости хора вече се усетиха и почват да се дистанцират от проказата. То трябва да си олигофрен, за да не забележиш от къде идва чумата.

Ще кажеш ли на нас - невежите, какви са ангажиментите на "херцогинята", "принцесата" или както там си я наричате? Любопитно ми е да знам какво работи и кога успява да го прави.

Роско

Искрено ти благодаря за дискусията :) Причината за моя пост е свързана по-скоро с функцията им като част от управлението на държавата - нещо,което както знаем от малки поне от приказките им е основно задължение. Епичното в случая е, че при конст. монархия - кралицата и всичките й отрочета имат най-вече представителн функции, т.е. показват се по приеми и ги снимат таблоидите, докато основната тежест на политическия процес пада върху Парламента итн. В един момент имаме една институция, на която всички трябва да се възхищават без да има особено за какво в чисто обществен план и като стойност за "поданниците" ;) Вместо това ти ме караш да и съчувствам, че трябва да спазва етикецията при безсмислените си посещения на приемчета, визити и.т.н. Ще се въздържа :) Всеки има право на мнение, не натрапвам своето - просто го изразявам :)

Ако простакът беше способен да се види отстрани, надали щеше да бъде простак. За съжаление простащината е най-неизлечимата диагноза.

В новината пише, че са им подарили традиционни накити. По протокол и от уважение госпожата си ги е сложила и веднага заглавие - новата страст на катрин. малоумна работа - журналистите се чудят как да напишат нещо, че да хване око

Простите журналя са препоследеното съпало на човешкото падение - има и по-надолу - как толкова много олигофрени тръгват да плюят нещо несъществуващо, в случая "новата страст".

Неразбирам защо целия свят го занимават (всеки ден) с тази английска к*рва и глупакът, който по стечения на обстоятелствата се е родил в кралска фамилия. Жална и майка на тази кралска фамилия с такива наследници. Те са като експонати в исторически музей, които започват вече да ръждясват.

на майка ти с такова произведение като теб

Това, което писах ми го продиктува един съсед англичанин в Лондон. За съжаление аз съм тук в Лондон и нещата изглеждат не така както от твоето село.

не е лесно да те снимат непрекъснато

Името Чоба идва от прабългарската дума - "Чуб"-конската опашка на главите на парабългарските владетели и ханове. Оттук Чуба и си остава Чоба за по благозвучно. За сведение на историците.

Ако си спомняте във филма на Хауърд Стърн, за него самия. Имаше една много интересна част, когато искаха да го махнат от станцията. Оказа, се че хората които не го харесват го слушат повече време от хората, които го харесват. И двете групи с един и същи мотив. "Да видя какво ще измисли." Та, като не ви интересува, не идвате тука да коментирате, колко не ви интересува и готово. Ще спрат да пишат за нея...

ааааа не така ние си отваряме дира да си го четем но те винаги присъстват и това е безумие да ни се натрапват на всяка първа страница , пълни досадници не сме им длъжни с нища и не искаме да ги гледаме всеки ден на първа страница с нищожествата им

Аз пък си помислих, че са и подарили едно аборигенско дудуче, за да се упражнява ежедневно.

и дудуче са й дали , ама тя си го е сложила на скрито място и не се вижда на снимката

Колко е хубаво, че и ти не се виждаш! Изобщо да не се видиш по снимки е най-хубаво. Понеже дори и ти можеш да е товратиш от себе си. Кой знае?! Може да ти е останал един неврон за човешина и лично достойнство. А може и да не е.

Вчера беше за зайчето което са подарили на "принц" Джордж днес за тази "личност" Катрин Еееее това ли е най - важната светска новина , която интересува Българския потребител на интернет ..... Смешно е

не ти ли е кеф, че като ти е толкова смешно, поне и ти да се засмееш веднъж? Ама по-леко, да не се наакаш от смях, че много смешно!

не ти ли е кеф, че като ти е толкова смешно, поне и ти да се засмееш веднъж? Ама по-леко, да не се наакаш от смях, че много смешно!

Не знам дали знаете, но благодарение на англичаните, аборигените днес са се стопили с доста проценти. В случая лицемерието е очевадно, и не знам дали това е най-подходящата новина за величаенето на кралското семейство.

верно е намалехме

Според мен аборигените са имали желание да сготвят Катето, ама като са я видяли каква е щърбава са се отказали ... ще си изпочупят зъбите с тези кокали и жили.

кажеш "хърбава" сигурно, щото щърбава хич не е, даже изглежда да има повече от 32 зъба :)))

Върви с поне един абориген - да й го слага, че сама трудно.

Айде, почна се. Преди малко усетих един полъх и лек тътен, да не би да е фъснала мадам Кате. Очаквам световен отзвук!

Мадам Кате не прави такива неща! За сметка на това пика парфюми и мъти диаманти :)

не се напъвай да се шегуваш, не ти се получава