Мерил Стрийп: Мислех, че съм грозна за актриса

64-годишната актриса посети Университета в Индиана, където получи почетна докторска степен. В речта си тя сподели, че не винаги се е чувствала уверена.

Обратно в новината

Коментари - Мерил Стрийп: Мислех, че съм грозна за актриса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то направо си е скудоумие да се говори злобно и отрицателно за Мерил Стрийп - жена, доказана във всички възможни измерения на човешкия живот. Жена, която сияе от духовност, интелект, мъдрост, жена с умопомрачителен талант! Ама хора, спрете се малко бе, има все пак на света и БЕЗСПОРНО ДОБРИ НЕЩА - не можете да ги смачкате нито с големите си юмруци, нито с малките си мозъци!

Право в десетката е Вашият коментар!!! 100 + от мен!

Само Глен Клоуз е по-грозна от нея.

Не знам за красота- при всеки критериите са различни и слава Богът, че е така. Като разрових из нета ми направи впечатление, за което и свалям и шапка - за разлика от колегите си в Холивуд има стабилен брак и семейство от края на 70-те!

Така е, има 4 деца. Аз лично никога не съм я намирала за грозна. Според мен е много чаровна и винаги ми е било приятно да я гледам, не само заради таланта й, но и визуално. Може да не е секс бомба като Моника Белучи, Анджелина Джоли и разни други красавици, но е харизматична и много симпатична жена.

Знаеш ли, по-скоро е странна - нито красива, но на моменти особено привлекателна. С две думи скрит чар.

Не, че си далече от истината, но нима това е най-важното?

Трябва да си доста самовлюбен комплексар, за да се определиш като "красавец". Дано да е шега и да не се взимате толкова сериозно, защото особено за мъж е смешно.

Е то тогава всички жени сте самовлюбени комплексарки, защото всички се имате за красавици

Ейй, изядохте го момчето, квачки такива. Може да е хубав, да се харесва, какво лошо има.тц,тц,тц :)))

много просташко изказване. ти може би не си чувал никога за тази жена...какво постигнала, и тн.

Излъчване, стил, талант ,класа , чар, силно присъствие , просто велика!!!!

ВЕЛИКА!

Правилно си мислила. Си грозновата или поне некрасива, но това не е най-важното. По важното е да си човек. А и ти компенсираш липсите с добро справяне в занаята така си над чертата.

Не е красива за тебе, защото си падаш по напращяли силиконки, може би.Тогава просто си пусни Планета.

Тя е от жените, които остаряват като катедрали! Възхищавам й се!

Галче, а какво да правят жените, които нямат ген да остаряват като катедрали? Зла си! Затова ще ти напиша - ти самата сигурно остаряваш като просякинята пред катедралата!

Нищо зло няма в нейния коментаи, по скоро ти си зла. Явно гена при теб липсва.

Остаряването с достойнство и финес няма нищо общо с гена.Коментара на Галя въобще не е злобен.Но явно тебе те тресат яки комплекси.

Тази жена просто има благородно излъчване...и изобщо не е грозна.

Мерил наистина не е красавица, но е много земна и откровена, без преструвки и пози, като младите хетери-секс машини.

Така е

на фона на повечето американки въобще не изглежда зле особено за нейните години.

Тайната за успеха на Мерил Стрип, в действителност е проста. Има красиви момичета, направени артистки, за да се забавляват холивудските залагачи с тях. И има жени, родени артистки, който са призвани да правят истинското киноизкуство. Мерил е една от тях. Много хора отиват на кино, за да видят голямото изкуство, а не да гледат само постелни сцени. За това и възраста тук не е от най голямо значение.

Жалка твар си, ако и да си се нарекъл ,,просветен".Предполагам си и грозна твар- и телом, и духом!

ТЯ Е ПРОСТО НАЙ-ДОБРАТА... А ТОВА Я ПРАВИ И УДИВИТЕЛНО КРАСИВА. ЗАЩОТО ВИНАГИ БИХ ПРЕДПОЧЕЛ ВЕЧЕРЯ С НЕЯ, ОТКОЛКОТО С КОЯ ДА Е ОТ НАШИТЕ "МИСКИ"... А ВИЕ?

Невероятно излъчване, невероятна актриса...Харизматична...

Като изключим известната грозота... :))

прочетох някои от коментарите,но не видях да споменавате"изборат на софи".това е един от наи-великите филми правени за фашизма и неината игра ви кара да настрахнете.гледаите го на всяка цена.

Направо е невероятно как можеш да направиш толкова много и толкова елементарни правописни грешки само в две изречения.

Мерил Стрийп е американска актриса с немски произход. Други известни актьори с немски корени са Брус Уилис и Сандра Бълок.

На Холивуд и изобщо на киното им трябват запомнящи се лица. А не еднотипни складникави кукленски и незапомнящи се личица тип "поредна златотърсачка" или "секси любовник". Мерил Стрийп не попада в широко натрапеното схващане какво е красота. Макар, че на вкус и цвет - таварищ нет. Аз лично я харесвам и смятам, че с годините става все по-хубава

Поздравления за поста, Фло. Подкрепям. Просто да допълня, че затова най-запомнящите се продукции на Холивуд са с европейски актриси и актьори. Е-евентуално някой от Австралия ;)

Защо цитираш руски поговорки като не знаеш руски и правиш грешки? Да ти имам самочувствието!

А вие, дето цъкате минуси - на вас какъв ви е проблемът? Да е благодарне неграмотната Фло, че някой и е показал грешката. Защото се излага като иска да е интересна, а всъщност е неграмотна.

Много добре знам руски език, но го нямам на клавиатурата. Нито ще си играя за едно изречение да го слагам и махам. Нито ще търся из гуугъл как се пише поговорката, за да направя копи/пейст. И няколко запетаи съм пропуснала в бързината, знам. Дори се учудвам, че и за тях не си се заял/а. Хахаха :) А ти имаш нещо против хора със самочувствие ли?! :) Нямаш ли си твое?

Парцалев - и той ли е бил евреин, че не знам?

Гледах една нейно интервю, където тя разказа за един от първите си кастинги за голяма роля в Холивуд- тази на главната героиня в Кинг Конг. Продуцентът Дино Ди Лорентийс (един от най-влиятелните през 70те) дори не изчакал да си каже всичките реплики, прекъснал я и подшушнал да асистента си на италиански "Прекалено е грозна" без да знае, че Стрийп всъщност е учила италиански в университета. Да чуеш такова нещо за себе си, казано направо в лицето ти от един от най-големите продуценти и въпреки това гордо да продължиш да се бориш за кариера- ето това прави Мерил Стрийп специална. И вече 40 години й се отплаща. Не става само с талант, трябват и личностни качества. А тя е всичко в едно. Уникална!

Не го знаех. Това само може само да ме накара да я уважавам още повече! А че е прекрасна жена, никога не съм имал колбания!

Ами грозна е, или ако предпочитате - не е красива. Къде има презумпция актьорите и актрисите да са красиви?!... Не съм й пропуснал филм. Надявам се да изгледам още доста следващи...

Тоест - не грозна означава красива? Жена с характер е това и си личи, една от най-добрите актриси на нашето време, какво значи красотата тук?

Това имах предвид.

Taз и таз шантунерка да не чуй нещто от другата кокундрела диас дет вчера каза на все ослушание а чи се радвала и била благодарна на госпот че устарява..... Боже мои....таз световно не извесна дъртуфелница има ли деца има ли свикърва и свекар има ли мъж имали фнуци чисти ли перели?????????????? и моля ти се тфа недуразомение харесвало различни и страни ,маже тоест в пряк тест хомисексоалисти... ама добре са и дали на тъз грузница роля на вещтица много и ходи хахахаха..... вечи и за тух не става..... отврът и поварня отвсякаде

Ако този пост е опит за майтап,то той е тъп опит.А ако е насериозно-тогава си е чисто малоумие.

Айде сега, някой да ми каже до къде стига София на запад. Или до къде България. Просто визирам поста на "софиянката" Кремена.

Вас интернет троловете не ви разбирам. Това ли е смисълът на жалкото ви съществуване? Да си изливате "поварнята", където ви падне, 'щот да сме много интересни...

Тролчето "Кремена"от СофиА или е олигофрена по рождание,или посещава курсове за допълнително усъвършенстване на тези си качества.

хахаха. Световно неизвестна?!?! Това че ти не я знаеш не означава, че останалата част от света не я познава. Кременче ми то задължително да имаш свекър и свекърва ли та да си известен бе моме? Ми утре твоя ако се осъзнае и ти бие шута ти кво ще правиш без мъж, свекър и свекърва ? Ми има си жената 4 деца си има, мъж скулптор си има и внуци сигурно има. А за чистенето и прането най вероятно си има домашна помощница. Сега вече спокойна ли си.

Според мен не е възможно да има чак толкова прост и неграмотен човек. Това е опит за хумор, но за съжаление доста жалък и безинтересен. Прочетох коментара още вчера, но дори не го отразих нито с +, нито с -. Останах учудена обаче колко хора са го отразили, дори са й отговорили. Хора, не падайте на нейното ниво. С прост човек не се спори. Няма смисъл.

Страхотна е. Истинска звезда.

Ако искате по достойнство да оцените таланта й да импровизира, потърсете в Youtube интервюто й с Елън ДеДженерис (жалко, че тука не може да се постват линкове). Успя да накара дори рецепта за готвене да звучи секси. Докато я гледаш, последното нещо, което ти идва на ум е възрастта й.

Ще го потърся, само за да имам удоволствието да го гледам. Иначе не се и съмнявам, че е било така!

Виж себе си

абе талантлива е ама е по скоро за ролята на лошите с тая визя на плашило няма какво да се лъжем че била чаровна. грозновата си е.

Няма др.такава актриса от Холивуд. Такива роли,такива филми....няма друга,като нея!Велика,голяма,талантлива,невероятна за всички времена.Върл фен съм й-желая й само щастие,здраве и още много филмови творби за радост на хората,разбиращи това изкуство.

Не пропускам филм, в който участва тази прекрасна актриса. Винаги е перфектна и независимо от ролята, която изпълнява - комедийна или трагична, винаги е убедителна. Очевидно внимателно подбира сценариите, защото филмите и са така дълбоко съдържателни и силно въздействащи, че се помнят дълго.

СЪВЪРШЕНСТВОТО СЕ НАРИЧА МЕРИЛ СТРИЙП !!!

Не само грозна, ами и дърта.

Глупачка!

За Мадона - глупачка етвърде меко казано!

Като започнем от Крамер срещу Крамер та до Into the Woods - все перфектни роли!!!!!!!!

Мерил Стрийп може да изиграе всичко- драма, комедия, трагедия, гротеска, фарс...Уникален талант, невероятно излъчване.Актрисата с най- много номинации за Оскар и с най- много спечелени Оскари.Велика е!

В днешно време вече представите за красиво са доста странни и неразбираеми - поне за мен. Например някои хора смятат, за красиво - жена наблъскана със силикон, с подути устни, лице и всякакъв вид корекции, които по-скоро изглеждат плашещи и обезобразяващи съответната жена, а не красиви. Така че въпрос на вкус. Мерил е чаровна, одухотворена и изискана, излъчва харизма и обаяние. Талантът й е неоспорим, тя ще остане в историята, за разлика от нас коментиращите я тук.

На мен най - много ми харесва в "Дяволът носи Прада". Тя прави целия филм забавен!!!;:):).

Мостовете на Медисън със съпруга ми го гледахме този филм и плакахме като деца, тази жена е прекрасна актриса, изклюяително излъчване и стил, красива е, за мен тя е и пример каква да бъда когато стана живот и здраве на тази възраст......

умният не е никога грозен

Мой идол

Тая жена, колкото по-остарява, толкова по-чаровна става.

Прекрасна Мерил...външната красота или грозота не пречат никому...но виж грозотата в душата е нещо за което лек няма...а ти си прекрасен човек...

Не говори глупости - има много жени, които остават стари моми, защото не изглеждат добре - как мислиш - дали им харесва това и не им пречи, а? И много други примери мога да дам ама няма смисъл - тук е прието да се превъзнасяте и да ръсите глупости с пожелателен характер

Не съм First,да поясня. Да, но има и красиви жени, които остават сами заради многобройните си претенции. Грозните обикновено са по-нахални и пробивни и се слагат на мъжете. Много по-често можеш да видиш красив мъж с грозна жена, отколкото красива жена с красив мъж. Така че не мисля, че визията е толкова определяща, важен е човекът. А и тя не е грозна, поне според мен, има чар, а това е много по-важно.

Глупости на търкалета. Жена, която не се омъжва в днешно време е не , защото не се харесва на мъжете, а защото САМА е избрала да не се омъжи. Престанете с това "стара мома" и "стар ерген" в 21 век.

Ето един умен коментар, написан от умен човек. Напълно споделям мнението Ви за много от пишещите тук и давам 1000 +, но няма как да го направя.

И аз мисля, че е грозна за актриса.

има много по-грозни актриси и което е по важно - не могат да играят и да печелят публиката -не разбирам ти какво имаш предвид под красиво - кукла барби или чаровна, харизматична и носителка на оскари

Обичам я!

Уникална актриса! Невероятно излъчване, любима ми е.

Страхотна жена е. Аз пък нищо грозно не намирам в нея. Нито има криви очи, голям нос или уши като на елф... Нормално излъчване. Не може всеки да е като Джоли или Белучи... Мерил Стрийп пък за сметка на това е брилянтна актриса. Нещо, което не може да се каже за предните две. Прекрасна е.

Помните ли реката беше изключителна.И не само.

А в "Избора на Софи"-уникална. И не само, де.

Страхотна актриса!

Ами грозничка си е.Не зная какво толкова й харесват.Имала била талант.Може и да има, но трябва да притежава и поне малко чар.А тя е неприятна и противна. Чакам от сега с наслада минуси от хората, които не смеят да признаят, че "царят е гол."

Много си зле!

Гола вода си ти, мила ми Милице! Представям си те с тигрови прашки и преливащ силикон - направо красавица за схрускване с мозък, който би представлявал интерес за всеки орнитолог.

Милица,когато човек е тъп,то си е за цял живот!Сигурно си толкова незначителна,че никой не ти обръща внимание и злобееш срещу успелите.

Много се радвам, че ви провокирах да ми отговорите.Значи според вас ако имам различно от вашето мнение съм "силиконка", "неуспяла", "с гладко мозъче" и т.н. Значи вие просто отказвате да чуете и ДРУГО, РАЗЛИЧНО ОТ ВАШЕТО мнение. Тоест с обидите си ми отказвате правото ми да изразя СВОЯТА позиция.Е, оставям ви без коментар.

Милица....много си проста....АМА МНОГО СИ ПРОСТА....какво е красотата за теб? Сигурно силикон и неговите производни предполагам...това е една от най - големите актриси за нашето време, и щом е стигнала до там означава, че има нещо, което ти сигурно никога нямя да разбереш...защото горкото ти мозъче е гладко като билярдна топка.

Като еталон за "красота" може би имаш напредвид Русата и Черната Златка?!

НЕ!

Дида, пише се ПРЕДВИД. Пишете грамотно, хора!

Considered by many critics to be the greatest living actress - за кухата лейка Милица в превод - смятана от много критици за най-великата жива актриса

Не знам дали е красива, но е жена с благородно и интелигентно излъчване. И да, всъщност това я прави красива, стига очите, които я гледат да са и те такива. Има една неизказана меланхолия в нея съчетана с вродена изисканост. Е, да, не става за секс бомба, следователно за любителите на junk food-а е грозна. Да си гледат бигбургерите - хем евтини, хем на килограм, хем лесно достъпни.

Консумирай си бургерите, какво ми цъкаш минуси! Няма как да си изравним вкусовете.

мерил стрип е одухотворена

Ехх и ние да сме така грозни като станем на твоите години :)

И то много грозна и прекомерно лигава.

Да кажеш за Мерил Стрийп, че е много грозна и лигава, означава, че животът доста те е блъскал, човече! Оправи си комплексите и не си изливай отровата върху най-талантливата актриса в последните 50 години. Не че и пука от хейтърското ти мнение, така или иначе тя ще остане в историята, за разлика от такива лузъри като тебе.

Прекалено много филми гледаш.