Отиде си Мария Данаилова

Мария - съпругата на Стефан Данаилов, почина през изминалата нощ.

Обратно в новината

Коментари - Отиде си Мария Данаилова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо неможах да намеря НИКАДЕ биография на Мария.Всичките публикаций започват с нейното има и винаги продължават с името на съпруга й.Знаеме го кой Стефан,но мисля,че и тя е била доста известна .

Лелеее, на кво заприличват манекенките на стари години ... няма да се женя за манекенка!

"Въпреки че десетки актриси напират да общуват с красавеца на българското кино, той достига до зрелостта с една и съща съпруга Мария." Това звучи като:" Въпреки че спеше с която му падне, той не се раведе". Стефан Данаилов е от хората, които ме отвръщават дори само с присъствието си.

Сега вече Стефчо ще може да хойка без угризения.

не е истина колко минуси ще ти нацвъкат сега :))

Глаголът "нацвъкам" говори много повече за Вас, отколкото може дори да си представите!

аз не разбрах въпросната "дама" с какво е заслужила всеобщото възхищение ,освен че е търпяла изневерите на мъжа си ?? била е манекенка , а следвщите 50 години какво е правила ? да се беше хванала на работа , или да беше осиновила дете , или да беше посадила едно дърво , ама надали-тя работи съпруга на стефан данаилов , голям праз.

Тя има деца,освен това откъде знаеш дали не е осиновила.Нейният личен живот не е бил натрапван-тя е една доста дискретна и деликатна жена.

не ме интересува личния и живот, питам само дали е работила нещо последните 50 години, защото ако не е- няма как да имам уважение към такъв човек ,сори.

Дарма, рядко противно, долно и гнусно изчадие си. Тя имаше болест, която понякога не и даваше и 3 крачки да направи. И това не е от вчера, а от доста дълги години. Като го пиша това, не го знам от клюкарски жълти помии като теб, а от изключително сигурен източник. Мизерна нещастнице, мълчи като не знаеш

Не се ядосвайте! Darma не осъзнава какво говори, следствие от собствената си лична и професионална НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ!

Бог да я благослови!Отиде си една мъдра,умна,интелигентна и стойностна жена,но тя винаги ще остане в сърцата на хората,които я познават.Стефан трябва да се държи с гордо вдината глава в името на тяхната любов.Не му е лесно в този момент,но трябва да е силен.Поклон пред светлата й памет!

Казва се "Бог да я прости!" Благославянето е по други поводи!!! Ограмотете се малко,че е срамота!!!

ПОКЛОН!

Дълбока почит и искрени съболезнования! Тя бе достоен човек и нека да почива в мир! Г-н Данаилов Вие сте най-достоен ЧОВЕК!!! Кураж, живота Ви подложи на ново изпитание, но Вие трябва да се справите ВЕЛИКАНЕ!

Почивайте в мир! Една достойна жена.

е вече модата да се изневерява, която заля света най-вече по време на хипи поколението. Вече се знае, че раковите вируси се предават при интимен контакт, оттам при брачния партньор или палтньорка. Намирайте си други удоволствия - има епидемия от рак! Вразумете се!

Уважаеми г-н Данаилов, Светла и памет на съпругата Ви! Когато човек загуби близък, нормалните хора изразяват съчуствие и съпричастност към близките. Не знам дали четете коментарите за себе си из разните форуми, но се надявам, че не изживявате злобата на разни, които са я превърнали в смисъл и радост на живота си. Тези същества живеят от нещастието на хората. Те изпадат в истински екстаз, когато успеят да разстроят някого, да го засегнат, унизят или изкарат от равновесие. Независимо от средствата. Уважаеми Маестро, нали знаете колко много знайни и незнайни за Вас хора Ви обичат, уважават и подкрепят и в добрите и в тежките за Вас моменти? Защото сме хора и защото всички изживяваме такива мигове. Не им доставяйте тази наслада - на онези, които се хранят с омраза. Те и себе си мразят. Бъдете силен, Маестро! Има и хора на този свят и съм сигурна, че много от тях са около Вас.

Поклон пред светлата й памет!МНого сте права и напълно уважавам и подкрепям Вашия коментар.

Център за нови стоки и мода... Да ви звучи като БКП, ДКМС... и т.н.т. Боже, в какви времена живяхме...

Много елементарно разсъждение!

Много си проста! Айде носи си сега дрехите втора употреба и се прави, че много ти е гот.

Няма значение как звучи ЦНСМ,но аз много добре си спомням колко красива беше тази жена-Мария и то много време преди да разбера,че е съпруга на Стефан Данаилов.Сега се оказва,че и духовно е била много стойностен човек.Поклон.

Така беше........!Имаше ЦНСМ ,ТО БЕШЕ БЪЛГАРСКО !Тези за които гласувахме търсеха пазари за родното производство.Така се пазеха работни места!Нямаше дрехи втора употреба.Народа не носеше дрипите на твойте господари днес.Народа имаше самочуствие!Нямаше наркотици.Имаше държава!Добре е ,че хора като теб са десетки а не милиони .Иначе оправяне през крив макарон-.........................

Лека й пръст на жената!

лека и пръст, гледах сега нейни снимки като е била млада....няма нищо общо визията и с тази сега...колко е страшна старостта или поне тази , която не е от красивото остаряване...а още по страшна е смъсртта....как си отиват еди по един, поколение след поколение

Така е, рядко хората остаряват красиво, но тази жена е била прекрасен човек, разбирам от писалите тук, нека помислим за това. Като си помислиш, че след 80 години примерно, никой от тези които пишат сега, няма да сме живи...

Едва ли има жени като Мария , които така всеотдайно, преданно и с много любов и грижа да даряват неверните си мъже. Почивай в мир , Мария! Съболезнования и сили за опечаления , Данаилов!

И на сина на Мария съболезнования.Той загуби не само майка,но и верен приятел.

Бог да я прости,за нея могат да говорят само хора,които са я познавали- много красив и добър човек.Поклон пред паметта и

ПОКЛОН - ЗА МЪРТВИТЕ ДОБРО ИЛИ НИЩО!!!!!СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ .....ТЪРПЕНИЕ ЗА г-н ДАНАИЛОВ ДА ПОНЕСЕ ВСИЧКИ ПРОСТОТИИ..... и ЗДРАВЕ МНОГО ЗДРАВЕ.........ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ......

Бог да я прости!

Мир на духът й!

Трябваше към новината да се добавят и снимки, от някога - за да се видят нещата по от близо, защото сегашните поколения от хората, едва ли си представят реално какво е било!

Дълбок поклон пред Мария -бог да я прости!А на Стефан Данаилов кураж и сили да преодалее и това изпитание ,и да не забравя,че всички българи може да се гордеем с артист като него.

Стефане, с теб е цяла България. Не се предавай, гледай напред.

elena_ole

Колко злоба към хора, които въобще не познавате. Едва ли Мария е причина за българската нищета. Бог да прости Мария!

МНОГО ДОБРА ДВОЙКА БЯХА ,..ДА ПОЧИВА В МИР.

Ало, Дираджиите, защо триете коментари? И каква е тази цензура??? Най-културно обясних на двама във форума, че не е редно за покойник да правят такива некрасиви коментари и сега виждам, че моите коментари са изтрити. Това не е за първи път, но е пряк път да си загубите читателите. Във форумите на други сайтове не правят така!!!!!!!

delly

Здравейте, коментарът Ви не е скрит умишлено. Ако скрием основният коментар, към който е написана реплика (както е в случая), репликите автоматично не се показват, защото няма смисъл да се виждат само части от някакъв диалог.

Cepreй Ивaнoв

Обяснението е логично и е разумно за приложение.

Искам и аз такава жълта лента като вашата на коментарите ми, но и от четирите страни!

Не мога да приема обяснението Ви, защото виждам изтрити коментари, а репликите към тях са оставени. За справка - коментара на villy в 14:12 .

ее какво сме я задъвкали жената,но на тази възраст -78г все пак е нормално да умират хора..Бог да я прости!

Господ дано спаси душата ти!Много ще му е тежко на Данаилов без нея и болен.Не се предавай!Мисли,за това,че Мария е на по-хубаво място от тая сбьркана Бьлгария!

Господ те прибра на едно по-добро и по-спокойно място Мария. Почивай в Мир.

Нека почива в мир! Все пак е възрастна жена и е нормален изход от този свят. Не пишете колко е била красива, защото не се връзва със снимката и някак си навява извинение, че е била а пък сега не е.

това младите изглежда са доста ограничени в сегашно време

Бих искал да видя нейна снимка от манекенските й години.

Ето това имах предвид, всеки иска да види, дали наистина е била хубава, защото не се връзва със снимката. Тя просто е една възрастна жена, отишла си от този свят.

влез в гугул и виж

Бог да прости!

поклон,отишла е в по-добря свят.излучителна и стоиностна,беше много,много красива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дълбок поклон пред Мария -бог да я прости!А на колоса на артитстите на България Стефан Данаилов кураж и сили трябва да преодалее и това изпитание ,той е голям човек с главно Ч.

За Мария-бог да я прости За Ламбо - кураж,пораснало момче!

Много стойностен човек. Мир на душата й.

Бог да я прости! Само тя си знае какво е изстрадала.

Кривошиева и синът и съкратиха живота на Ламбо и Мария

Хайде сега пък само те са виновните. Синът се е появил сигурно без участието на Ламбо, ама това е друга тема. Мария е достойна за възхищение.

появяването им в онова тъпо реалити беше единствено с цел да го компроментират и успяха

казват че Мария се е разболяла от многобройните изневери на красавеца Ламбо

Бог да я прости! Аз я помня като манекенка - беше страхотна. Шиеше си тоалети при моята майка. Беше много жизнерадостна. Много добра като човек. Жалко! Съболезнования на Стефан Данаилов.

Достойна жена! Поклон пред паметта й!