Силви Вартан направи ново дарение в България

Силви Вартан отново помага с дарение на родната си страна.

Обратно в новината

Коментари - Силви Вартан направи ново дарение в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Фактът,че все още говори български говори достатъчно.Много мразя, когато наши "звездички еднодневки" след като са изкарали по няколко месеца на скандинавските фериботи почнат да се лигавят като се върнат у нас казвайки: - Ъъъ как се казваше на бъльгарски? Чувал съм го няколко пъти. Успех на Силви и до нови срещи!

А как беше името на мъжа на Силви Вартан, нещо не се споменава в репортажа?Да не би репортерката да е забравила да напише името му или просто мижавия съпружец на голямата прима?!

Браво, Силви!Обичаме те!

и за какво толкова й благодарите на силвито вартанян?от както е напуснала България са минали 64 години,хайде махаме 45,а за останалите 24 колко пъти е дошлав толкова ЛЮБИМАТА Й БЪЛГАРИЯ?май е време и тя като величеството да си заиска разни имоти та за товяа й е тоооооооолкова мъчно

Прост, злобен, неук нещастнико,как живееш с тази омраза???

Не може да бъде! Такава простотия и ограниченост. Излей тази си злоба към политиците, защото само крадат, предателстват и са абсолютно безполезни за страната ни, защото я унищожават 25 години. Как може да плюеш срещу човек, като Силви, патриот, цял живот е с мислите и сърцето си в България. Прави й чест.

Осъзнайте се българи. Престанете да се кланяте на измислени идоли. Тази жена е българка колкото и царя. Да умиляват се от произхода си, но само толкова. Царя не пропусна да си поиска горите и имотите. Силви ще направи концерт, билетите за който са от 40 до 100 лева. Ти българино, можеш ли да си позволиш тази сума? По добре купи обувки на децата си. Да дала е 19 000, бълха я ухапала. Престани да се кланяш на идоли.

Благодаря ти, Силви!Бъди благословена.Обичаме те.

Още едно дарение от 19 хиляди евра ли е направила за същия музей или става дума за същото, за което писахте преди няколко седмици?

Чудесна е Силви Вартан!

ГОСПОЖО ВАРТАН НА НАШИТЕ ПСЕВДО ДЪРЖАВНИЦИ ПАРИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ. ТЯХ САМО ТОЯГА ЩЕ ГИ ОПРАВИ. НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СИ НЯМАТЕ ВЗЕМАНЕ, ДАВАНЕ С ТЯХ. БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ.

тои и Доган много дава!!!

даваше за сватби - сега за какво?

браво на арменката, тя се оказа хиляда пъти по свестна от повечето богати-псевдо българи в тази страна

от нас нищо не става

за съжаление си парв.

Ей, комплексари, спрете да се самооплювате и себеунижавате.Вместо да се зарадвате на хубавия жест на Силви, вие пак:"Кофти сме, тъпи сме". Аз лично не съм нито кофти, нито тъп, а също и моите приятели и роднини не са.Така че не говорете от наше име.