Ума Търман се раздели с годеника си

Холивудската актриса оповести, че е сложила край на годежа си с родения във Франция финансист Арпад Бюсон, който е баща на дъщеря й Розалинд.

Обратно в новината

Коментари - Ума Търман се раздели с годеника си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава пичка.!!

жаба

толкова пластики ,лифтинги, ботокс , опъване и пр разУбавяване ,че в първия момент въобще не я познах .бе , бивши и настоящи Убавици ,остарявайте с достойнство бре ,като София Лорен или Тина Търнър !!! а не като чалга певачка (чукам на дърво ) :)))

Неадекватно изказване! Не се извинявам за репликата ми! Представите Ви са тотално изкривени от заобикалящата Ви действителност. Не казвам, че актрисите не използват подобрения за визията си, защото тя е условие за ангажиментите им. Забележете, че не използвам понятия като: "Красива и не толкова, млада или стара". Казвам, че Морган Фрийман е открит за киноиндустрията след 50-те си години. Нито е бил млад, нито красив в общото възприятие, нито има пластични операции. Смешно е да пишете за достойнство и качества, когато не сте наясно със значението на думите.

все си мислех ,че количеството и качеството на една актриса зависи от ТАЛАНТА й ,а не от визията ,ма щом казваш ,че представите и ценностите са ми объркани от заобикалящата ме реалност , така ще да е :)))) а наздраве и не се връзвай толкоз :)

Снимка 8 кърти мивки направо

От коя бригада къртачи си? Частно работиш ли...

Малиййй тези ги разделяли разстоянията. А дори могат да се срещат безвизово. Ама аз ако си харесам някоя ще ми трябва и виза.

Umbi

Животът на всеки от нас е поредица от срещи и раздели, радост и разочарование, победи и загуби. Всеки от нас има представа в общи граници, какъв трябва да бъде той. Но, докато ние си правим планове, събитията се случват някак извън нас. Развален годеж не е болка за умиране. Мъдрецът е казал: "Всеки затворен прозорец отваря нова врата"! Всеки от нас, рано или късно ще бъде щастлив - така, както той го разбира и мечтае!

Изредила е само в света на жената, за коят желаното е действително. Като ги пишете тези неща не ви ли минава през ума, че мъжът го интересуват съвсем други работи и вашите емиции и нужди (на които искате да го направите заложник) са му чужди и само безхарактерните и празни мъже се хващат на въдицата ви?! Не желая да засягам никого, но е време да се събудите , а не да живеете в измислен свят...

Umbi

Може би, по ника ми, определяте, че съм жена. И, може би, по презумпция приемате думите ми като негативни към мъжкия пол. Но, не сте прав!

Край! Ще пропаднат евроизборите ни, няма да има какво да ядем довечера, няма да си дояждаме агнешкото и козунаците, няма повече да се къпем..... Мъка, мъка-а-а......

ти остави това,ама и Д.Пеевски ще стане депутат покрай всичко това

Ми чудесно сега могат да си се плющят с който си искат не че преди не е можело де ама и аз да кажа нещо тука така...

ВЪХХХХХ

Ей богу, жалко! Ама да се хване с Баждеков...

Те някои в един и същи град не могат да си поддържат връзката, а тия на два континента как са я мислели?

Много хора не поддържат връзка и в един апартамент...

ХАХА, ами за чий сте заедно тогава?

Много хора нямат и понятие какво е "връзка"! Тя не е да живеете под общ покрив; тя не е да използвате една кухня, баня, спалня; тя не е да чуруликаш пред роднини и познати "моичкия" или "а пък, моята....". Истинската връзка е на друго ниво. Възраст и географски граници са само понятия. Ноооо, това ще го разберете само, когато го изпитате лично! Преди това е само обобщение и квалификация на собствените ви хоризонти ;)

Умалителното на Арпад е Арки ?

Явно редакторите си пият ракийката с Арки, гледай как се изпускат.