Принц Уилям: Джордж обикна австралийска играчка

Принц Уилям и семейството му се сбогуваха с Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям: Джордж обикна австралийска играчка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пише се 'любвеобилно'! Аман!

и някои приятели си наричат дъщеричките си ПРИНЦЕСИ и момиченцата се радват и очакват да им се купуват роклички че да приличали на ПРИНЦЕСКИ. Та това е , принцеси могат да се наричат само българските деца и не е важно това, че са само фалшиви!

Коментърът ми към събитието и цялото кралско семейство съдържа цял набор от естетични псувни ...На български и сръбски.

Време е да си завъдят и принцеска. Малкия принц го хейтнахме предостатъчно.

Важна новина ! Светът вече не е същия :) Толкова ли няма за какво да пишете ? Срамота е !

Винаги съм казвал, че най хубавото нещо в Лайфа са коментарите. Не бива да ви очудва изобилието на подобне нищо не казващи новини. Щом това е целта на западната информация-зомбиране на хората, значи, че и нашата следва тоя път. Само че, като чета коментарите, едва ли ще успее. Ние българите, не се връзваме така лесно, като англичаните.

А стига сте ни занимавали с тоя плод на вековно кръвосмешение.

И китайска да му бяха дали пак щеше да я заобича.

Споко, и тази със сигурност е made in China ;)

ocmpuemo@

То и на Бай Пенчо от Горна бела речка магарето има краста.

Английски пън е този Уилям,жената се усмихва,копае..носи детето..той гледа като изтукан

АКА МИ СЕ ПО АВТРАЛИЙСКИ

Уважаеми дираджии, ако продължавате да пишете ежедневно за това семейство, рискувате огромен отлив на посетители от сайта ви!

Че кой чете новините? В коментарите към тях е магията :))

Коментара ми съдържа жестоки обиди и люти псувни по адрес на тия тъпаци и гадното им детенце!

защо едно дете трябва да е гадно? Да не е твоето?

слагат минуси, защото са лицемерни и простолюдни и са съгласни да се обиждат беззащитни дечица. Завистта е по силна от защитата на децата, нари и певицата си биела децата. Съжелявам ви!

АВСТРАЛИЙСКА!ЗАЩО ЛИ,НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН?

ПРЕКАЛЯВАТЕ!

Деева вашето маминце около кафявакото деева, ако ви запукам с тукати, ще ви се видят играчки,Австралия, кенгура,зайци,рокли като банани,партита, вечери, визити посред бел ден.Деева и катилите с катили. Боклуци. Ще се опринците убавко, като ви заплякам с шамари, търтеи с търтеите !

Голям селянин си

+10! Евала!

Пич, разплака ме от смях! Евала!

Защо не вървите по дяволите с тези тъпи новини за кралското недоносче? НА КОГО ПО ДЯВОЛИТЕ МУ ПУКА?

чете се много, много ЗАВИСТ. Ами то е така, пише се с поголямо удоволствие за принцове от колкото за НЕИЗВЕСТНИ нищожества / хора без значение/. Така че се радвай на новостите около Пеевски, а не за теб от кварталната ви градинка

минуси могат да слагат само идиоти. Това не е обидна дума а истинско определение за ЗАВИСТНИЦИТЕ и някои които не знаят какво са! Нищо!

"Джордж обикна австралийска играчка" Добре, че не бяха в Тайланд. Там играчки много. Току виж принц Уилям обикнал некоя. ;) АМАН ОТ ТЕЗИ ТЪРТЕИ!

"... а Джордж напуска страната с гушкава играчка вомбат, която свикна да дъвче любвеобвилно" Хахахахахахаха! Ей на това му викам превод!

И ако трябва да поднеса критика и към правописа - пише се "любвеобилно". А колкото до новините, които публикувате - нямам оплаквания, понеже винаги се забавлявам на потребителските коментари и редакторските преводи и грешки ;).

английската преса ако знаете на кво прилича - първите 20 страници са посветени на кралското семейство, огромни гръмки заглавия, даже нищо да не правят и да не си покажат носовете от дворците със седмици, пресата ще измисля ежедневно пресни новини за тях. Дюкът на Кенсингтън кво казал за графа на Уиндъмшир и петият камериер на кралицата как го погледнал и какви велики последствия щяло да има това върху здравето на кралските папагали - примерно. А на последните страници сбутани маловажните събития - там кво станало по света, стачки, кризи, революции, потопи, на тва се посвещава една страница, максимум, и за домашни новини английски - пак една страница, с малки букви, щото никой не се интересува от обикновени хора и техните проблеми.

Да се учим от от челния опит на ингилийските джурналисти. Например трябва да се дава ежедневна информация с колко сантиметра е пораснало шкембето на Пеевски!

доста е грозно постоянно да се подиграваме на недъзите или здравословните проблеми на някакъв човек. Едва ли изглежда така по собствено желание.

Аман от тия вече!

И говори с дечица със слухови апаратчета, и си подава ръката да я целуват... Въй, въй, въй, истинска принцеса!

Голяма работа

Винаги като прочета новина за кралското бебе Джордж и започвам да хълцам.

Аз какво ви казах, ще излизат новини за всяка нова дрешка играчка, която получи. Не дай боже да хлъцне нещо.. В Дейли Мейл почнаха да слагат между 60-90 снимки за всяко подобно събитие. Как да не се разхлипаш от възторг..

Чаках тази новина със затаен дъх. Благодаря сърдечно на новинарите от сайта.

Само загряват, чакай да поотрасне малко да видиш.