Италиански медии: Берлускони ще става баща на 77

Италианският седмичник "Оджи" помества в новия си брой фоторепортаж, отразяващ посещението на партньорката на Силвио Берлускони в магазин за бебешко облекло.

Обратно в новината

Коментари - Италиански медии: Берлускони ще става баща на 77 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен е. Цял живот е бил на върха с престъпления и още се напъва да цоца.

- Докторе, аз съм на 77 и се овених за 25 годишна. сега тя е бременна. Изневерява ли ми жена ми или това е чудо? - Преди години бях в африка. Изведнъж видях лъв срещу сбе си. Имах само пръчка в ръце. Вдигнах я и казах "бум". Лъвът падна мъртъв! - Това е били чудо! - И аз така помислих, но след това видях зад себе си ловец с истинска пушка.

важното е че лъва паднал мъртъв а не ти '_ ся кой го гръмнал не спорим който той - цирк да става

Да си жив и здрав, Силвио! Браво майна! Присъедини се към клуба: Чарли Чаплин, Пикасо, Пабло Казалс, Франк Синатра, Андреас Папандреу! И не е винаги заради парите...Мъжете срок за годност нямаме! Фьодор Михайлович Достоевски на моята възраст (46) се оженил за 20 годишна красавица и тя продала златните си накити за да му изплати дълговете от хазарта, Досто една стотинка никога не е имал! Давай Силвио!!!

Абе то бива да не си се поувредил откъм главата, всеки си го бие нещо някъде, а пък тоя разполага и с пари, и с власт, та да си угажда на дивотиите, ама чак толкова да не е в ред и да се хвали...

...Берлускони е отбелязана възраста и публиката може да напише мнение. А за Лили Иванова -не. Защо? Тя е любимка на много хора, нека да я поздравят.

Много правилно не са дали възможност за коментари. Лили Иванова няма нужда от коментари. Който я харесва и уважава, ще го изрази по друг начин. Останалите, които си търсят повод да си избълват змиите и гущерите, ами те си го правят постоянно. Защо да го правят на гърба на Лили. :)

...във форума има правила-щом е публикувана новина, редно е да се коментира. Иначе прилича на цензура, щом ти отнемат правото на мнение. Ако админа се бои, че темата ще предизвика отрицателни мнения, накърняващи доброто име, да не я публикува.

Какви коментари искаш за Лили, като тазгодишния рожден ден не се брои?!... Миналогодишния също! И по-предишните!

Виц Един дядо попитал доктора как е възможно младата му жена да е бременна. Доктора го попитал: Ако аз отида на лов, стрелям с чадъра си и убия патица какъв е извода? Дядото отговорил: Значи някой друг с пушка е стрелял заедно с теб. Ето това е отговора.

Това не е особено вярно. мъжете запазват оплодителните си способности, дори и в малка степен, до края на живота си, докато жените ги загубват след климатериума. Т.е. напълно е възможно мъж на 80 и повече години да стане баща, особено ако се е поддържал, живял здравословно, спортувал е.

големи смешки... само дето изродчета ще саздаде един маж след 50годишна вазраст. и за жените и за мажете, вазраста за саздаване на поколение минава горе долу с разлика от 5-10 години... всичко друго е измислица. които е решил да прави деца на 70-80 години само защото си мисли че е вазможно... зле е преценил. кои ще ги гледа тези деца??

ТОВА СЕ КАЗВА ПИЧ.КОЛКО ОТ ВАС МАГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С ТОВА? ТОВА Е "КАЗАНОВА" НА 21-ВЕК. УСПЕХ СИЛВИО!!!!!!

колко е важно да си Казанова....

Къв Казанова,той е Виагранова ...

Педофил извратен!!!

Старец на 100 години се жени за 20 годишна ... след 3 месеца тя му вика че е бременна. Ходи старчето да се хвали: - Аз съм юнак! Живо чудо! - Абе ако е от тебе е чудо, ама ако не е ...

ЗАЩО СТАТИЯТА С ЛИЛИ ИВАНОВА НЯМА КОМЕНТАРИ???? На колко години стана ТАЯ ЧАНТА ПРОКЛЕТА...и ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕЙНИТЕ ПОДМЛАДЕНИ ДИВНИ СНИМКИ????

Защо бе, човече - за Тина Търнър - осанна, а за Лили - разпни я.

идиотите са недоразумение , но ги има. Каво искаше да напишеш дебил? може би ще си вечно млад?

Напълно правилно си се определил като "недоразумение". Няма какво повече да ти кажа...

Ще стане прабаща на 77.

пък моя твърди, че на 55 щял да пресъхне.На кого да вярвам сега?

коя е напънал пак мискинина :)

Абе тоя нали полагаше..."обществено полезен" труд заради крупни данъчни измами !?!? Пълна пародия и цирк, подобни на тези в нашата държавица...

Ами това е обществено полезен труд, грижи се човека за подобряване на демографските показатели на държавата :) Каквото може прави :)))