Хедър Греъм: В Холивуд има сексизъм

Хедър Греъм е на мнение, че във филмовата индустрия в Холивуд жените актриси са обект на дискриминация.

Обратно в новината

Коментари - Хедър Греъм: В Холивуд има сексизъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става като прекалиш с наркотиците...

Тази жена е психично болна! Както повечето американски актриси. Друсат се с какво ли не, а после все някой друг им е виновен...

Абе не съм чул феминистки да настояват за обединение на мъжки и женски спортове!? Дори и в шаха!!!

хамериката е изключително дискриминационна по отношение на мъжете, например по летищата има големи табели за признаците на инфаркт при жените ?!!! И САМО ЗА ТЯХ ?!?! А нима мъжете не страдат ???? И в много отношения мъжете, особено белите са третирани като втора категория хора !

Освен това, е трудно да ги заговориш, еле пък да се запознаеш с тях. Булгаристанските свалки не вървят. Ако и когато ТЯ реши може и да стане нещо - поне да си даде номера на телефона, НО с пълни указания къде, кога и как ТОЙ трябва да й се обажда.

Според феминизъма и останалата либертерастка простотия, белия мъж е обществен враг номер едно. За сметка на това глъмавата им "нация" ще ритне камбаната до има-няма 20 години.

това не е лаф, ае казано от наполеон.

Тая смотана фръцла наистина ли си мисли, че един сценарист като седне да си пише сценария си мисли - аз мражя жените - ще намаля ролите им ?

Нема такова нещо като сексизъм, има кадърни и некадърни, оттам нататък сами се сещате. А това нещо за оргазъма, омръзнало мие някакви дефектни отдолу да обвиняват други за собствените си физически дефекти, знам една такава и се скъсва да кръшка, барем избие някой комплекс.

до около 35 г. се различават по лицата, имат някакъв типично за хората отличаващ се индивидуален изглед, после къмто 40 и нагоре всички стават еднакво изгладени, с еднакви скули, зъби, устни, бръчки, мимики, ева ли го що е така. Ей тази си беше една отличаваща се по външен вид актриса, сега гледам и тя влезла в клуба на клонингите, чудя се мъжете им дали им ги различават, може би оттук възникват проблеми като сексизма. Или пък хирурзите нямат въображение.

Това само за богатите жени ли важи - за бедните?

сексизъм е жената да иска в секса да е порнозвезда а в останалото време да я броиш за достоен човек.

Не ми е я ясно, какво точно значи "сексисъмм" Тива е нещо , като "комунизъм", "капитализъм" и т.н. Да не би да означава "анти путковизъм"... или "анти курвизъм"...

Сексизъм е дискриминация на полова основа. Като расизъм, но не м/у разни раси, а м/у мъже и жени.

Много от нас, включая мен, не знаят какво е сексизъм. Преди време в този сайт беше написано журналистЪТ Валерия Велева ...бъра,бъра... Аз възроптах и редакторът ми обясни, че да се напише журналистКАТА Валерия Велева било сексизъм? А Хедър говори за оргазми? Пази боже сляпо да прогледа.

Обърнете се къмз езиковедите от Института по български език на БАН. Аз не нося никаква отговорност за тези промени.

Когато обръщението не е в учтива форма, притежателното се изписва с малка буква. Не мисля, че ника - "Бухх...по тиквите!!", а и началото на поста - "До всички,онанисти?!!!" са учтиви!

До..БАБА!! Бабо,бабо,каква учтивост,очакваш тук??! По това време?! Може, по твое време да имаше уважение между хората и в говоренето,писането...но сега,простащината..е Хит! Това е положението!!

Не съм съгласен с въпросната Глава. Холивуд прекалено набляга на жените. Пълно е с филми където дългобедрести, цицорести дами се изявяват като полицайки или следователки и, развявайки къдрици, преследват татуирани кръвожадни бандити и даже ги и пребиват. Същата наслада за мъжкото око могат да постигнат ако просто ги сложат на един пилон. Ама какво да ги правиш, бездарни холивудски продуценти и сценаристи, налагащи сексизъм.

Не философствай! Акцентът в статията е оргазъмът - имат ли право жените на оргазъм и, ако имат, дали трябва да го получат от съпруга или от любовника. Съпругът е един, любовници дал господ. Това е въпросът!

Патката е решила, че всички жени като нея се омъжват за импотентни важни клечки, които да им дават скорост в кариерата. И решила да обобщи.

Според последните поправки в правописа Вас и Вие вече се пише винаги с главна буква, независимо към кого се обръщате.

Е това май го няма в правописа на нито един език. И май не е вярно изобщо за българския език.

хахаха баси неадекватното мнение, тази не е наред с главата!

Като цяло е права, за жалост. Ако не си съгласен/на, очакаме твоята адекватна аргументация:)

Каква аргументация.....всеки филм има роли подходящи за жени и за мъже. Ролите, които трябва да бъдат изиграни от жени, ги изиграват жени. Който иска да прави филм с повече женски роли, който иска с повече мъжки роли. Тя ли ще ми каже какъв филм да направя ? Има доста филми, в които главните роли трябва да бъдат изиграни от мъже. Тя да започне да прави филми и ако иска и 100% да са женските роли.

И с какво точно е права? По същата нейна логика във филмите трябва да преобладават жълти и черни, защото са по-голям % от населението на света. Пък те мръсните расисти наблягат на белите. Тук там някой негър полицай, съдия или престъпник.

И по-добре, че е така с оргазмите на жените. Щото иначе все се оприличават на разни катаклизми и стихийни бедствия - гигантски трусове, земетресения и разтърсвания, галактични размествания, вселенски пропадания. Звучи страшничко.

Абсолютно права е Хедър Греъм! И за оргазмите също.

И за кого? Ами отива в Африка и се отдава на воля на всякакви оргазми. Може дори и с хипопотами - имали най-големите пениси. Давах един филм в тази връзка по един научно-популярен тв канал.

Само с писане на минусчета не се защитава позиция. Всъщност така само доказвате (без да си давате сметка, щото по типичен начин взимате желаното за действителон) , че човекът , когото минусувате е прав!

По принцип е безпредметно да се изразява позиция по коментари, лишени от смисъл и дори издаващи психически отклонения. Само ще обърна внимание, че още когато използва "дявола" като аргумент, нещата за теб тръгнаха по наклонената плоскост със страшна сила:)

Колкото до дявола, да не би да казахме нещо, което не се харесва, тъкмо защото е вярно и не е нищо ново?!...

До всички,онанисти?!!! Не ,забравяйте ,че и Вашите майки са жени?!! Празни кратуни!! Жените,трябва да се уважават и боготворят,защото никой като Вас не е паднал от дисагите на баща си само,а е имало и жена която Ви е износила,родила и грижила за Вас и сигурно и още се грижи и обича!! Дано сте ме разбрали...нещастни животни!!

но има някои важни от научна гледта точка подробности, които ти убягват, защото си вложил много и неуместни емоции в коментар си. Имало евреме , когато индивидите са били андрогенни, т.е.е нямало е отделно жени. Зевс се ражда от бедрото на баща си Кронос. Това не са само митове и легенди. Второ, наистина жената трябва да да се уважава, доколкото тя се държи на положение. И трето жената в краъйна сметка е само инкубатор и леговище за люпене. Поне така твърди медицината , а и от философска гледна точка нещата стоят така. Животът го създава мъжът, а жената е средството (ср.недата) , за да се появи той в реалността. Така че си запази възмущението за по-удачни случаи...още повечме имайки предвид поводът за коментарите , с които не си съгласна/съгласен.

Дааа,съгласих сее...особенно като преброих грешките при писането на отговорът ти...вероятно и ти си създаден само от бедрото на баща си Зевс,а медицината и особенно философията..те са друга "Бира",за там се иска...число/Коефицент на интелигентност му казват/??!!!

да, сексизъм има във всички сфери и докато жените не се събудят и не започнат да адресират проблема дъщерите ви ще продължават да взимат по-малко пари за същата работа като един мъж. Но всеки който заговори за този реален проблем веднага го обвиняват в радикална феминистка. Ами ако искаме равно третиране на човека като такъв нека сме феминистки.

Е да си сменим местата. Но тогава всичко си губи смисъла!...

Не знам що за глупост е това за различното заплащане. Където и да съм работил за една и съща длъжност се е полагала еднаква заплата и за жените и за мъжете. Разликата е мит някакъв.

Тя си каза - иска повече пари. Реалността е пренебрежима подробност, феминистките си измислят факти в движение.

Митът за разликата в заплащането за една и съща работа, свършена за едно и също време (много важно да се подчертае това) беше разбит много отдавна. Време е вие феминистките да смените плочата.

Чак сега ли го вдена?? Ми кат не умееш да правиш нищо а само да си връцкаш задника, сега к'во? Имало по-млади и с "късмет"?? А ти кат беше по-млада и с късмет, не са оплакваше... Ма тогаз не ти текна че сичко е до време.

Уважаеми, нерез - никой не разсъждава, положението си е очеизвадно и за това не е достатъчно да "ръгаш като дива свиня" с 22-та си сантиметра.

Отворена оферта! Или както още се казва на англ. To whom it may concern.

Ако трябва да сме съвсем откровени това си е чиста...но ние сме деликатни. С кое не сте съгласни! Хммм...

Хмм...съгласни сме, че коментарите ти също са откровена и първосигнална демонстрация на сексизъм:)

Напълно съм съгласен У Холивуда треат повече жени, предпочитам ги лееко облекани и дашни! Абе, тва порното нали там го снимаха,а.

Ако идвате грозни - няма да е така!! Ще си вършим само работата!!?

Тази е хубава жена, харесва ми.

жената е за кревата и кухнята.като тръгне да дава акъл гониш я или и спираш парите

Хах, представи си, че си изкарва сама парите и взема повече от теб, както се случва при нас и при повечето ми познати!

А губещите с жените...

родил си се твърде късно,нещастнико,това е би ло по времето на баба ти Султана,но тогава дядо ти Стоян е носил достатъчно пари в къщи,за да не работи жена му.за съжаление сегашните мухльовци хем не носите пари в къщи,хем много знаете да лаете!бегай да копаш,за да си жена ти в къщи

И на всичкото отгоре Стоян е бил по-млад от Султана.

Така е!! И твърдо минаваш на ръчен труд- редуваш лявата с дясната ...за разнообразие!?

Може ли някоя жена да обясни, защо като видите мъж да мастурбира вътрешно позеленявате и се вбесявате?! И обратно: защо мъжът като види мастурбираща жена се възбужда?! Тази "тънка" психология казва всичко.

Ама хора недейте ги съди строго жените,те просто са открай време партия с врага човешки против хората.

- Защо жените симулират оргазъм? - Защото мислят, че ни пука. Щом един мъж не ви задоволява сексуално, сменяйте мъжа. А ако се случи да имате проблем с двама-трима подред, ходете си прегледайте главата.

Невинаги е толкова лесно да го смениш, особено ако имаш 2-3 деца от него, а останалите също всички са женени... съвети винаги е много лесно да се дават.

choko73

Е, трябва да си "безспорен гений", че да разбереш, че мъжа ти не те е докарал нито веднъж до оргазъм чак след второто или третото дете!

Таози мит, че светът се върти около вас е създаден от мекопишките французи и дявола. за да разсейва мъжа и да го отклонява от истинските неща в живота. Вие си го знаете, де, но никога не ще го признавате на глас, щото целият театър приключва. Затова бъдете по-скромни и се дръжте подобаващо, за да събуждате интереса на мъжа...който вече е на път да угасне съвсем.

Аз пък гледам разни филми, в които жените винаги са повече от мъжете, поне 60-70 от актьорите са жени. И винаги получават оргазъм, даже по няколко пъти :)

Признах те!

като жената иска подаръци от мъжа за едното е..не..това не е ли сексизъм?

Не, това е покупко-продажба. И двата пола участват в сделката като равнопоставени страни - което всъщност е точно обратното на сексизъм;) Това се отнася, разбира се, за твоята "комерсиална" гледна точка за отношенията мъж-жена, която, обаче, далеч не всеки споделя:)

Колко оргазма мислите, че получава една жена от съпруга си? Нито един! - ами тук си задавам 3 въпроса - защо не си смениш мъжа? - наистина ли си мислиш, че всички жени са като теб? - не ти ли минава през ума, че проблема не е в мъжа ти, а в теб?

тя не говори за няколко единични случая , а като цяло и е права. по принцип повечето мъже, когато искат секс задоволяват собствения си нагон, гледат да свършат и въобще не мислят как се чувства жената. иначе имат изисквания, да е слабичка, да има цици, да е хубава в лице, да му готви, да се държи добре.

иди бърши малко у вас че се превърна в кочина. остави нета и хвани метлата

Това е така, щото повечето жени все едно за глътнали слива в устата, и никога, ама никога не споделят какво им харесва и какво искат в секса. Мъжете са по-големи пердета, и си казват. Което е добре. В секса не трябва да има притеснения, трябва комуникация.

Айде, айде ... аз пък най-обичам да слушам разни невзрачни и запуснати крокодили, как много държат мъжа да е умен, красив, богат, щедър, с чувство за хумор и най-вече да има голяма п.и.ш.к.а.! Да ама не, ние умните, богати, красиви и с големи ... също си имаме изисквания, не си сваляме панталона за всяка.

Тая или е много тъпа или психично болна- доста глупости е наговорила в толкова малко статия

По-скоро е бездарна актриса и си търси начин да я забележат.

Недостиг на истински мъже, и дамата пуска анонси да си търси някой Оргазмов мачо, за да свърши работата. Обаче забравя, че мъжът не е близалка на повикване, а трябва да си го заслужи. Аман от перкави жени.

Хем те таковат, хем ти викат , че си к...ва, оргазмът ти бяга, а за капак сексизъм. Сложна и тежка е женската участ...

женската участ е в пряка зависимост от стойността на мъжа до нея...

Повечето дъщери на Ева (особено днешните) изповядват внушената им от Рогатия философия, че мъжът е създаден едва ли не за густото на жената и задоволяване на нейните нужди и казпризи. Ама в оригинала май беше обратното?!

Сменяме мъжа - сменяме участта! Помага! :)

честни очи и аз не бих получил,но за съотношението съм съгласен - то трябва да се обърне!

Горката кифла, не получава оргазми тя от съпруга си, значи всички останали не получават. Не я и знам в какви филми участва, но например в Дявола носи Прада мъжете са за фон, половината от участващите са педерасти. Не знам обаче някой да се възмущава от филма. Това феминистките са голямо бреме запланетата.

Ти въобще запознат ли си, поне малко, със значението на понятието "феминизъм"? Както обикновено се случва, дрънкането ти е обратно пропорционално на знанията.

а,добро,да си дойдем на думата

Ми като е недоволна от Холивуд да ходи в Китай на оризището със китайските жени. Да видим дали ще се сети за "сексизъм" и феминистки книги. Сбъркан свят.

Пробвай да четеш между редовете. Идеята е, че щом и в Холивуд сексизмът е налице, да си представим какво е в много други части на света /да не кажа повечето/. Това е, което е най-тъжното, а все пак сме 21 век...

сексизмът е голяма работа. И тук в България има недоволни, мъжете плащат вход в заведенията, а жените не. Напълно подкрепям Хедър Греъм.

Не е лесно да си жена...

1. Моят жена получава поне по ЕДИН оргазъм на сеанс (долу става нещо като наводнение). 2. Често пищи да спра, защото не издържала на гъделичкането повече. 3. Аз като модерен българин - не спирам, а тя продължава да се вие и гърчи, като змия в захватката ми. 4. Тя обикновенно се изморява... първа! 5. Заспивам веднага след сеанса и нищо не може да ме сбуди!

Много е добра в симулирането значи- направо е за Нородния театър, какво ти направо е за Холивуд, за Оскар :))))

Ева, наводненията, там долу, са доста трудни за симулиране, миличка :-)

Според написаното става ясно, че ти душиш като змия и едновременно гъделичкаш горката жена. Тя вика и те моли да спреш, дори се подмокря, но ти си мислиш, че изпитва оргазъм и продължаваш.....хмм

Феноменално е какво съм написал и какво са прочели, скъпите ни сънародници. Съотношението е 44+(90.90%) и 4-(9.10%). Това показва, че не повече от 9.10% от българите могат да четат, всъщност. Да разберат написаното. Технически, вероятно повече от 9.10% от българите знаят азбуката... Е, сега вече знаете защо няма един грамотен тротоар дори... в цялата ни страна! Тава е капацитета... :-))))