Риана събра мъжките погледи на баскетболен мач

Певицата отново привлече вниманието към себе си с предизвикателното си облекло.

Обратно в новината

Коментари - Риана събра мъжките погледи на баскетболен мач | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stiga s tova chelo riana, mi kajete koi e mladeja do cicite tam?

Абе и по грозне сме праскале!

сълзи птичето кат на кйораф кон окото

Как е могла да се появи така? Прилича на чудовище.

Дира-а! Какви цинизми ви се привиждат? Вместо да се чувствате поласкани , че някой сведущ ви ползва форума, вие се правите на зорлем наощипани госпожици и слуги та нефелни господари. А на нас от това не ни се разваля удоволствието да оценим едно превъзходно вино, за което присъствуващите тук и ваше благородие нямате the posture.

Те, мъжете, останаха май само в стиховете на Ботев! Другото е рапиаца и ГМ соя.

типичната американска чалгаджийка... обичам творците, който пробиват с голотата си, но не на обществени места, където има и деца! затова, ги гледам по XXX каналите тея творци... и тази чалгаджийка бих оценил по достойство, ако я мерна някъде там!:-)

И тази е продухана отвсякъде. Голям пример за всички подрастващи, няма що.

Ами затова става дума, сле дкато се запознаете в рубриката "лайф" с женмето Хедър , което се оплаква (а всъщност само си прави реклама и пуска анонси), изпълнявайки ПР инструкции, че семейните жени не получавали така "желания" оргазъм. Ами в такъв случа получава ткато кореден подарък по едно живо магаре и семейнот щастие е възстановено!................

Jeni

Екстра си е мацката!

циганките винаги са били огин жени, много е*ане има в тях !!

па доста ми циганее, дано поне се къпе ....

8901

Леле наборе, ако знаеш какво ти мисля...Ама не знаеш....

Показала си циците, какво толкова?! Гърди като гърди - по-хубави съм виждал и по-лоши съм барал, както и повечето мъже тук.

Кисело е гроздето. :-) Не са й лоши гърдите, чудя се доколко са естествени.

Приличат на естествени.

Само аз ли не виждам нищо предизвикателно. Била без сутиен ... Аууу голямо чудо. Мойта цял живот е без сутиен. И въобще Риана не я намирам за хубава. Не е заради расата. Вижте Хали Бери, Вижте Тамара Теълър. Хубостта не е в това какво си облякъл и какво пееш а също и в това как се усмихваш, как разговаряш с хората и т.н.

хали бери е мегацигане, виж я в по-ранните филми, после се направи на звизда

Съгласен съм. Тая Риана може да е известна певица, но физически е ако не грозна то поне посредствена хубост. Може да е "супер" в някое пропаднало училище в негърско гето. Но във всеки БГ град може да намериш по 200 жени, които са забележимо по-красиви. Тъй че всичко останало са парите й.

Което си е ,..си е ! МноО важи мацката ...

Хубави са й гърдите, за без сутиен перфектни. Просто тук всички се извратиха с тези импланти и т.н. и естественото ви се струва увиснало, "кривогледо" и не знам какво си!

Все е чалга пръчка, ама с милиони фенове.

kade i e sutiena, kak da ne priwli4a wnimanie

от извесността и и пак оценете красотата и. Сетете се и за момичето от съседната улица, което не извесно, но е тайната ви мечта. Май сте склонни да припишете всичко "най" на някой , само защото е с доста повече пари от вас.

Момата от съседната улица можеш да я мяташ за 500 левас максимум,а Риана кога...не че и тя няма цена,ама наш Ганя няма как да стигне до нея.

Абстрахирам се!..И ?..Ако ми падне ей в тоя вид,с това потниче и тия скъсани дънки..ха познай какво ще и направя!....Ама няма да ми падне!

Като й гледам погледа.. бая се е нагърмяла :D

Големи моралисти/ки сте бе!..И големи претенции имате!Гола била,грозна била!...Ама ,я вижте хубаво - за Риана става въпрос!Колко от вас са си лягали с жена като Риана??!!Смотльовци! А тия моралистките - колко от вас слагат сутиени лятото??!..Че аз къде по-разголени жени срещам по нашите улици!..А и колко по-грозни и дебели - мани-мани!...Може и да не ви харесва музиката и,ама девойчето си е звезда и вади хит след хит!...Много сте смешни!

Браво,на онанистите!!! Като не стигат гроздето...и им се вижда кисело!!! Лъскайте бастуните там и си мълчете!! Само виртуално я видяхте и превъртяхте..а,ако я видите на живо сигурно лигите ви ще изтекат!! Жалки педали!!

По случая и в чест на вашето изказване отивам да си бия една злобарка. P.S Виждал съм девойки и каки които с нищо не отстъпват на горе показаната особа.Единствената разлика че те не са маркетингов продукт.

Браво ! Точно и ясно казано. Нали се сещаш тия които я хранят, че са карикатури. Половината от жените са модел бидон а мъжете Алф. Когато имате нейната слава тогава можете да я съдите за сега продължавате да я гледате отдоло ;-)

Абе, ти къде работиш, къде ги виждаш тези бидони? Средностатистическата българка на фона на средностатистическата американка е не фиданка, ами направо клечка!

Мразя г.......те

Има, има грозни и дебели и никакви има. Тук си имаме и доста атрактивни чалгаджийки по същия начин, по който и Риана е, хем някои са доста атрактивни. Но по улиците, в България специално има и достатъчно много момичета и млади жени, които като физически дадености са доста класи над гореспоменатата категория "изпълнителки", стига да иска човек, забелязват се.

Не казвам,че няма красиви българки!И по-красиви има!..Ама ,нали се сещаш,че красотата е субективно понятие-трудно може да се определи коя е НАЙ-красивата!...Но да ми пишат тия по-долу,че била грозна,разголена..айде малко по-обективно,де!

Ами аз слагам сутиен.Щото не че нямам хубав бюст, ама ме дразнят някви незадоволени смотльовци, покрай които като минеш и единствената им мисъл е как и кога ще си легнат с тебе.Та в този ред на мисли Риана провокира точно това в този тип мъже абсолютно умишлено.Просто мене ме кефят друг тип мъже и затова ползвам бельо на обществени места.

Тебе пък кой те пита!..Тука говорим за Риана!..Ти и със сутиен и без - все тая!

защото у столипиново и по- убави има - хаиде стига метани - каквото в царицата, такова и в магарицата, толкоз

Добри са снимките. Сега ще лъсна една ч*кия, по-късно и втора. Така съм свикнал.

Риана си е супер пичка,трябва да си долен ляв педал да й търсиш недостатъци.Едва ли има уважаващ себе си мъж да я върне,ако тая се появи на вратата пред тях в този си вид...На всичко отгоре ако доведе и Шакира с нея никак не е зле,Жерар Пике да му мисли...

Според мен Риана е красива и секси, обаче се чудя защо залага на такава просташка визия. И това сякаш идва най-вече от тези грозни татуировки и зловещи нокти, които от 1 км си личи, че са пластмасови.

Ами човек се води по акъла си или по акъла на другите... та те това е, предвид как се е накиприла и разпищолила изводът е само в една посока!

Мноооооо убавааааааа ... пу с/у уроки!

правите ли между: БИВА, ХУБАВА, КРАСИВА?

А ти дали си мислиш,че твоята жена ще хареса и на мен!..Красотата е субективно нещо!...Но ,че Риана си е призната за хубава - факт!..

Не виждам какво страшно има ,че е гола ,те на тия и без това не им трябват дрехи та да им се закачат по клоните ли ?????Те са си все така!!!!

Ега ти ужасните цици имала тази!!! Не претендирам да съм специалист в областта, ама двете зърна не трябва ли привидно да сочат напред, а не да показват изток-запад?!? А и за възрастта й като че ли са малко поувиснали...

...."оная" ти работа е увиснала брато!

Тая е жена бе!....Завижда!..Кой я знае нейните до къде са виснали!!...Риана ще ми одумва..божеееее!!??

Тази тъмничка госпожица залага на гол г.з и снимки с подтекст "Вижте ме каква съм ненаситна"- къде с тревица, къде без сутиен, обаче тез номерца ловят декиш при по- прости люде , та все някога ще трябва да смени тактиката, но дали може друго е под въпрос:)И дали е толкова ненаситна също:)))

Облякла се е като селска пръчка не виждам нищо секси само лош вкус...

Млада е още ... да видим след 20 години как ще е положението!

Как ще е. Ами отзад ще е като имот голяма! При тях това е като "традиция".

Тука смешниците изкараха Риана грозна... хахахахаха Тая ако ви намигне само ще свършите бе, мишки. Ма знам ли, то ако си лягате с некой крокодил и това ви възбужда... всекви фетишисти ги има...

Чак грозна не е, има сладка муцунка, а и напоследък що-годе влезе във форма, та е секси. Инак е доста нестройна негърка, мощна неоформена долна част, малки гърди, че и татуирана на всичкото отгоре. Но откровено казано, мен също по-скоро ме отблъсква.

добре де къде видяхте обиди, цинизми или добро име ? .... имах впредвид, че ще ми хване главата и с тия ръце - ще ми падне портфейла и ако го вдгине с уста .....

Простотията казват ходела по хората, а не по животните. Това доказва, че населението на африка е неправилно равнявано с бабуни!

Казва се бабуин или шебек. Но в случая повече прилича на макак

Да, правилно! Иначе на англ. звучи бабун. ...

Ти май и представа си нямаш, че в момента нахрани и себеси. Ние също идваме от африка прочети от къде е тръгнало заселяването :-)

Не беше свързано с това от къде е произхода на човека като цяла. Имах друго предвид, но не е редно да го напиша ;) .

Е като изключим неподходящите ноктенца и странната татуировка на ръката, момата си е нормално облечена. Но виж приятелката и седяща до нея е потресаваща...

ако е мома.

Със сигурност не е девойка, но май чини да не се е женила още..

Кога да очакваме маймунки? Тя е същинска лора караджова! Нека се множът като хлебарки и комънуиди!

Ебаси гадните ръце има тая ...Като мъртвец с тия нокти

чалгарки са класи над тази

америка е профанизирана тотално

И какво профанизиращо видя в една красива певица?

Ти тази за красива ли я имаш?

Да, момичето залага на откровена голота и ефекта при мъжете е ясен.Да, красива е, със страхотно тяло, но когато тръгнеш по прозрачен потник и отдолу ти прозират красотите, посланието е ясно.И за мене не е достойно за възхищение.