Крис: Аз съм виновен за раздялата с Гуинет

Фронтменът на група Coldplay каза пред радио BBC, че той има голяма вина за раздялата със съпругата си.

Обратно в новината

Коментари - Крис: Аз съм виновен за раздялата с Гуинет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

типичен агличанин..

действително не е наясно какво е искал да каже авторът....

Крис Мартин е истински джентълмен!

младежът е тръгнал на терапевт, много добре си формулира вътрешните засечки. При много хора ги има, те идват от неговото рождено семейство. Редно е човек да ги осъзнае и отработи преди да създаде свои собствени деца и така да се свърже необратимо с друг човек. Ноо, в нашето общество не ни учат на това. Късмет е да попаднеш на свестен човек, който да ти покаже пътя да се излекуваш и да вървиш напред. И да освободиш децата си от тази тегоба да бъдат изоставени и да повторят всичко това.

Прекрасно е това, което мислите и съм съгласен с вас!

Дървен филисоф

истината е че не му се занимава с чавета ще отиде да направи на някоя друга 1-2 чавета и пак да е зареже :))))

Така е, като е музикант и постоянно пътува и не се задържа дома...

Мухльо! Като 95 процента от всички мъже! И не ми цъкайте минусите, знаете си ,че сте такиви, както и ние знаем това. Винаги след дъж качулка! Сетил се сега.... Докато приемате за даденост хубавите неща в живота си, и не се борите и работите това да продължава - обикновенно това е развръзката. Отнася се и за жените същото!

Дъжд Извинявам се!

Не нападай момиче.Кавга само с един луд не става, винаги си трябват поне двама. P.S. Не се казва ,,извинявам се ''.Това е възвратен глагол, и все едно се извинявате на себе си.Казва се ,,извинете ме", или ,,моля да бъда извинен". Хайде, със здраве! :))

Дай да бъдем честни.. Гуинет мина 40-така, докато пича е още оборотен. Рок звезда, има още да шие младо. Нали? Виж колко е културен - как елегантно я шкартира.

Добре Путев, може и така да е, ама защо се мрънка тогава - страх го е, не знаел, дрън дрън, просто МУХЪЛ! :)

Уважаеми г-н Путев! Наверно имате някакво отношение към изящното слово-използвате го с лекота. Еле, пък този лаф- културно шкартиране, ми достави наслада. Позволявам си да Ви препоръчам да чуете, моята любима песен, която е едно чудесно съчетание на хубава музика, оригинален глас и най важното-неповторим текст. Оскар Бентън-различни мечти. Подчертавам-следете текста. Бих искал да чуя отзиви. А не заслужава ли внимание идеята, след като сме естети в словото, да си показваме вкусовете и към музиката. Хев а найс дей.

курварлъка и алкохола провалят мъжа!

Кой проваля мъжа? КурвалъкЪТ и алкохолЪТ. Към много неща нямаме уважение през интересните времена, в които живеем. Да имам уважение поне към граматиката на родния ни българския. Дребнавост, може би, но да започнем от някъде все пак ...

мисля, че почти всяка двойка среща трудности. някои имат много. по принцип е много трудно да си в хармонична връзка с друг човек, ако не си в добра връзка със себе си. обикновено тези до нас го отнасят. а и ние понасяме техните проблеми. и въобще - трудно е да си човек...

Това наркотиците дотам водят! Объркан, нещастен, глезльо налегнал си на масрафа!

факт. наркотиците и прекалената, незаслужена и 'неизработена' слава често съсипват хората. без значение дали са с пишка или без.