Коментари - Кресида Бонас в депресия след раздялата с Хари | life.dir.bg
назад

Кресида Бонас в депресия след раздялата с Хари

Кресида Бонас, която неведнъж бе засичана с принц Хари и бе спрягана за следващата Катрин, се чувствала депресирана след раздялата с принца.

Обратно в новината

Коментари - Кресида Бонас в депресия след раздялата с Хари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаните са ми скрили коментара че харесвам на Кресиденцето голямото устенце. Ами кво съм виновен че си падам по дами с големи усти. Еееех мечти ммммм ;-)

Кво пък се пените с тоя кралски двор, толкова ли е привлекателен цял живот по протокол и нищо правене?

Страшно е като си повярваш и се вземеш на сериозно. Ама тя искала да се занимава с маркетинг ? С едногодишен курс по танци. Ако е била с принцо е могло да я вземат. Ама сега ? В Греат Британ няма как да стане. Веднъж една недоучила и необразована красавица влезе в кралското семейство и краят е познат на всички. Набили са му чемберите на Хари да я разкара. Виж Катрин е университетско образовано и подаващо се на дресировка момиче и затова там му е мястото. Простакеси в кралския двор нямат място. Анадъмо. Само с визия и фръцкане не става.

принцът има червендалест селяндурски вид, а Кресида изглежда много изтънчена и изящна

Как няма да е в депресия! Като знае, какво се случи с Даяна.

Интересно що за птица е тази, дали би могла да комуникира с обикновени люде?

Как няма да изпадне в депресия! Да е държала години в ръцете си таква едра риба и сега да и се изплъзне! Всеки би се депресирал на нейно място!

Ако само това и е образованието-курс по съвременни танци, какъв маркетинг ще работи? Тя явно се е виждала като бъдеща принцеса, а те не работят и сега разбира се че ще изпадне в депресия.

Еееех принцааааааа.

Не е лоша мацката, може да я взема. Но някак си ми се отщява, като знам с кого се е търкаляла. Кофти е да си познаваш баджанаците.

На първо време, щом не я сака Хари, може да и предложиме принц Иван Рашков. Иначе на тази бая се е сгромолясал имиджа, от кандидат принцеса до обикновенна мастия. От високо се пада наи лошо. Нищо, ще потъгува и с хайлайф имиджа си ще забърше друг богат джентълмен.

тази поне е по-прятна за гледане за разлика от онова танкоусто чудо катрин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кресида е много финна и неподправена млада дама. притежава изтнъченост която на Waity Katie и липсва много...

Ми то сега като кой ще я вземе, като се знае че принцо я е мъндръсил? Всеки иска да си вземе честна булка.

Абе, Бай Георге, сега да не би всички моми девствени да се омъжват!?Но ако е успяла да забременее, поне детето й ще е обезпечено.

нема да е блага ракията и те тва е

гергеееее герге хич та няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ох, милата

и мен да ме зареже някой Принц и аз ще се депресирам...

на малкия принц на принц хари му е омръзнала малката кресида и му се е отщяло да се потапя в нея, а може и да е замирисала не на рози. комисара мегре

Човек рано или късно се вразумява. Тоя плебс няма място до принц - с китката зад ухото и по нощница, направо си е пародия. Всяка жаба да си знае гьола и мястото в него. Но все пак си е изпълнила предназначението - за временна употреба.

Прав сте колега. Освен, че дрес кодът и е кофти, но няма и маниери. То бива смех, ама тя така е отворила паст, та чак жлъчката и се вижда. Принцът какъвто и ще да е, все пак си е височество. Виж Катрин си е друго нещо.

Ай стига ма, Кресо! Шъ съ опраиш!

да им имам проблемите

Я, Леголас в женски вариант!

дааааааа!!!!:-)))))

Е, те тва е! Изкарваш едногодишен курс по танци и започваш работа в маркетинга. Явно Великобритания е новата страна на неограничените възможности. Напред!

Само по физиономията на Хари може да се определи,че е голямо леке. Ако наистина е убивал хора в Афганистан като пилот на хеликоптер, значи е и убиец.

да Гари! ако е убивал е и убиец! не мога да разбера хората, които убиват за пари. легално. какво общо има живота на някой беден човечец в азия с финансовите проблеми на някой (който се записва в армията, заради тях)???

Най-вероятно още не може да се освести от радост, че се е отървала. Истината е, че медиите особено британските се опитват да го представят така сякаш той е скъсал с нея а тя страда, страда.. Всъщност той и тича след задника от доста време, но какво да се прави, насила не става. Поне засега.

Ами покрусена е, как няма да е. Принц е това, да не е лукова глава.

Принц, голям праз! На този принц дядовците и бабите доста кръв са проляли, докато вземат трона. Че той на практика е наследник на серийни убийци.