Вижте модна подборка от магазините Second Hand

Разходка из магазините Second Hand в София Направи модния сайт viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - Вижте модна подборка от магазините Second Hand | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мога да ви кажа само че всеки човек мисли по различен начин има си хора за всичко както има хора за магазините с нови дрехи така има и хора за second hand магазините дори ми е мечта да си отворя собствен магазин но още нямам финансовата възможност за това според мене не само бедните пазарят от такива магазини а и много други с възможности за нови но знаят че във second hand могат да намерят дрехи които рядко ще види да носи някой друг

eee na4etox se na komentari ot naduti xora za men nqma zna4enie ot kade sa drexite vajno e 4ovek da ima useta da gi sa4etae taka 4e xorata da se obra6at sled nego no ne vseki go umee

Стига да преодолеете ароматната вълна, която ви залива на влизане в мгазина....после можете да намерите какви ли не прекрасни неща:).Май още не мога да определя- за или против съм това пазарувае.Но е факт, че имам една-две блузи от такива магзини и то доста хубавички.

съм забелязвала .. В България единствената оригинална маркова стока е в Секънд Хенд.. Всичко останало е под въпрос :)

Това с модните марковите дрехи е най голямата глупост в последно време в БГ. Яко ни дъни комплекса българите и това е. Това е щото сме бедна държавица и нещата които на запад хората си купуваха за смешни пари за техните стандарти, за нас бяха недостижими. Според мен дрехите са два вида качествени и боклуци като изработка. И такива които ти отиват и такива които не ти отиват... изобщо няма значение каква е модата и марката, ако не ти ходи .и изглеждаш като палячо.. Напоследък се носят някои пичове в розово.. НЯМА НАЧИН ДА СЕ ОБЛЕКА В ДРЕХА С ЦВЯТ НА МОМИЧЕШКИ ПАМПЕРСИ...

честно да ви кажа, жално ми е за някои хора. в тези магазини доста често продават и стоки, които не са употребявани, какъвто бе и примера в статията - а именно минали (стари) колекции на маркови дрехи. е какъв е проблема тогава?

Що ли си мислите че като си купите някое скъпо парцалче сте нещо повече.Простака и със скъпи дрехи си личи .едно е да искаш,друго е да мож,пък има и трето и четвърто.

pantalon na H&M-6vedska firma moje da se kupi na sa6tata cena. magazinite na H&M izglejdat kato Second Hand (vtora raka)taka ili ina4e. palno e s parcali i triabva da rovi6 s 4asove, za da otkrie6 ne6to svestno.

Там пазаруват бедните!

Много е досадна тази реклама,която закрива написаното-направо се превръща в антиреклама. Супер дразнещо е това закриване на написаното.Не се рекламирайте на чужд гръб! Отвратително е!

какви са тези високи цени за second hand, панталоните на HM нови струват по 20 евро, за същите цени може да се намери нещо ново на разпродажба. Да не говорим, че никога не бил облякла нещо носено кой знае от кого и колко време. Бррр чак настръхвам като си помисля

Ще може ли да махнете тази реклама от която не виждам половината страница!!!!!

Izvinete, no tova sa dosta visoki ceni za Second Hand. Az si vzimam markovi drehi za po 2-3 lv.

KADE SA TEZI MAGAZINI

Препоръчайте такива магазини.

kolkoto i da e modna podborkata az li4no ne moga da obleka drehi ot second hand.

скъпи са според мен за втора употреба вярно намират се запазени неща ама да не засилват толкова цените:0

скъпи са според мен за втора употреба вярно намират се запазени неща ама да не засилват толкова цените:0

Панталон на H&M НОВ, на цена, равностойна на 38 лв, може да се купи от магазините им , но в ЧУЖБИНА.

haha kvi sa tiq vtora ryka po 20 kinta maliii v shtatite na sale teq novi sa po-evtini

moge li niakoi da mi kage kade se namirat tezi magazini

Izvinete, no tova sa dosta visoki ceni za Second Hand. Az si vzimam markovi drehi za po 2-3 lv.

takiva parcali i za 1 lev ne bih si kupila!!!

леле, големи дрипи бре

Стига човек да не го е гнус да рови, наитина може да открие свестни неща от тези магазини. Аз обаче не пазарувам от тях.

От кои магазини са тези дрехи? Моля, посочете адреси. Лично аз залагам на марката и не ме интересува дали друг го е ползвал преди мен. Вече има толкова ценни препарати и перални машини, че никой не би разбрал, че дрехата е употребявана.

Аз пазарувам предимно от там- в бутиците често взимат дрехи от парцал-шоповете и им лепват маркови етикети. Втората употреба е начин да изглеждаш сносно на прилична цена. С малко поправки тук и там, смяна във фасона и допълнителна украса може да се получи наистина готина дрешка. На достъпна цена. Можете да изглеждате мнооого по-добре от някои префърцунени госпожици, за които е въпрос на чест да разхождат скъпи дрехи от нови колекции по нощните клубове и гледат с насмешка на хората в ретро дрехи. Всъщност, често се случва същите тези мадами да зяпат определена част от outfit-а ми и да се чудят от кой ли бутик съм си я купила... :Р Да са живи и здрави!

Я кажете къде има такива магазини в София?