Монсерат Кабайе даде показания от дома си

Испанската оперна прима Монсерат Кабайе поради влошено здравословно състояние даде показания от дома си по делото за неплатени от нея данъци.

Обратно в новината

Коментари - Монсерат Кабайе даде показания от дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебела мошеничка!

Е, няма такава тъпня! Тя "произвежда" изкуство. Това малцина го могат. Тръгнали да сравняват изкуството и с "производството" им на л.йна... ОТВРАТ!

дя-до

А тя не произвежда л..на, а теменужки. Алоооо! Стой три дни гладен, ще ти дам после 100 лева и ще те питам какво ще си купиш - ядене или билет за концерт.

Като гледам, не само българските престъпници са много болни. Таз, като ще трябва да отиде да дава показания за неплатени данъци веднаха се разболяла.

Имай малко уважение към жената, тъпанар! Как можеш да сравняваш Световно признат талант като нея с нашите компири?

Уважение всекимо, вересия никому. Тя е нарушила закона. Това е! Има разследване, трябва да се яви на разпит. Нещо неясно? Ама разболяла се. Хайде не на нас тия!

Коце,голям си тъпанар!Сигурен съм,че дори не знаеш коя е Монсерат Кабайе.Имай уважение съм такива световни таланти!Ти ли си най-компетентният,та даваш мнение?Да беше замълчал,та да не си проличи простотията ти!

Мен не ме интересува коя е тази. Как се казва. Колко е велика. Тя крие данъци и се води разследване срещу нея. Точка!

Защо така, тези които имат най-добри приходи, хич не искат да си плащат?

Защото си скъсват гъза от бачкане за да изкарат тия пари. Да не си мислиш, че някой им ги подарява тия пари? След това им късат гъза от данъци. А в същото време парите им отиват за такива дето ги мързи да бачкат и се оплакват колко са бедни.

На тия им свършиха мутрите и бандитите, че тръгнаха да изтупват портфейлите на хората на изкуството? Такива хора като Монсерат Кабайе, Жерар Депардийо и много други талантливи АРТисти трябва да бъдат освободени от данъци! Колкото и да получат като пари, винаги ще е малко!!!

дя-до

Сори майна, ама 300 000 ЧАСТИЧНО погасяване на данъци за ЕДНА година, за какви приходи ти говори? И защо един човек, едва свързващ двата края с убийствен труд, ще плаща данъци, а една певица, била тя и най-добрата, която не си знае парите и в края на крайщата ще ги излапа някой, дето не е заработил и едно евро, ще бъде освободена от данъци? Аман от пишман алтруисти!

Заради РАЗЛИКАТА между АРТИСТ и ЛАПАЧ. Аман от такива, които само папото ги интересува!

Как така ще ги освобождават от данъци? Взимат безумни хонорари, да не говорим за артистите, 20 млн. долара за 3-4 месеца снимки. Един миньор или хирург дават много повече от себе си хайде тях да освободим от данъци!