Нанси избира посланик на киселото мляко в Токио

Мис България 2013 Нанси Карабойчева ще бъде официален представител на страната ни на церемонията по избирането на нов посланик на българското кисело мляко

Обратно в новината

Коментари - Нанси избира посланик на киселото мляко в Токио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорите глупости. Момичето е много красиво - особено в сравнение с крокодилите от последните години. Плюс това чуйте интервю с нея - не е Айнщайн, но е далеч от глупава. Спортува, учи в университет. Нормално момиче. Кво я оплюхте. Подкрепяйте такива хора.

ше и отива млекце по личицето

Нанси нанкай с Англичаните отново. Отвън сте български момичета,а от вътре какви сте?

Тая селска мома доста се забави с правенето на порноснимки. Ако се помотае още, друга селянка ще изгрее и язък за кинтите на татето изкарани с честен труд от овчарлъка.

Тези препечените до нея да не са по-красиви? Роклята от конкурса и наистина е много грозна.

Някой е попрекалил с Фотошопа!!!

Охх ,Нанси...

"Какво хубаво Българско име е това Нанси" ...... Някой преди време беше казал следното - по името на детето съдете за манталитета на родителите , абсолютно Точно казано коментара нататък е излишен. Иначе нищо лично към девойчето да е живо и здраво.

Танаска по ли ти харесва Коко? Какво е това ко-ко, да не идва от ко-кошка?

Коко идва от Константин моето момче а , ако на тебе ти харесва "Танаска" много хубаво брато :)))))))

За всеки непредубеден и доброжелателен българин,това момиче си е направо изключение сред останалите ни Мис - естествена хубост,естествено поведение ,произход,който очевидно е първопричината за достойнствата на личността й.Отличен пример е Нанси,какъвто е и смисълът на титлата "Мис България"!

Грешиш. Всъщност за всеки непредубеден и средно интелигентен българин, избора на това момиче за Мис България е провал. Произхода й, който така пламенно защитаваш, е дълбоко селски и нпараво е изписан на лицето й. Нанси няма финес, няма класа, няма излъчване и поведение на човек, който е чел, пътувал и преживял. Няма и откъде да ги има, понеже си е една обикновена селска девойка с очевидно ограничен мироглед. Истината е, че я харесват тези, които се идентифицират с манталитета й. Точно за това и не могат да прозрат колко жалък и смешен е изборът й за Мис България.

..вашият избор за мис България е Антония Петрова, убедена съм ;)

Всичко е така, както го казваш, но с тази разлика, че селяните в България не сме ви крепостни на ВАС мутрягите! Това си го набий хубаво в червената глава. Също така, мнението ти въобще не ми пречи да се чувствам като Мария Антоанета!

От дека си бе дзверо?

Спомням си момента, когато беше бесен, че изкарвам повече от теб, гражданче! С пачия си селски акъл естествено :))))

Ало-оо червеният, много критично го даваш. Добре,че си признаваш, че си средно интелигентен. Какво му е на момичето? Няма курвенско излъчване, лицеприятна е, добре сложена, студентка, трудолюбива,не е надута пуйка, обича си родния край - скромно момиче с с бъдеще. Омръзна ни да ни пробутват фльорци, на които им се заплащат короните от разни дърти коцкари - мутри.

снимки от 1-5 плашат, другите се ядват, не че са перфектни, но са по-добри :)

Нямах никакво мнение за Нанси, даже се чудех мис България дали изобщо съм я виждал. От време на време разхождам кученцата на Енимъл Рискю София и разбрах, че мис България подарила няколко къщички. Прочетох, видях, момичето без показност, без репортери, телевизия, антураж някакъв, беше дошла с баща си и подарила 4 къщички направелни от баща и и дядо и, като тя самата беше изрисувала тези къщички. Заинтересувах се и се оказа, че тя не за първи път прави това нещо както и различни благотворителни акции. Не става въпрос за това, че това е работата на мис България, а затова че момичето Нанси дава и помага и то без да е задължена за това. Уважение и респект имаш от мен Нанси! Не те познавам, но те чуствам, че си Човек!

Какви къщички!?

Къщички за кученца.

Всъщност точно тук, в дир, имаше статия за въпросните къщички с подробна информация за това, че са строени от баща й за бездомните кученца. Към статията имаше и обширен снимков материал. Доколкото помня, въпросните снимки бяха публикувани и в други медии. Така че въпросното добро дело си беше голяма медийна изява. Не отричам свършеното добро от Нанси, но в интерес на истината благотворителността е най-важната функция на Мис България. Все си мисля, че като обществена фигура можеше да популяризира в пъти повече каузата на Animal Rescue - София.

Въпросните къщички неотдавна "обиколиха" всевъзможни медии. И май си останаха най-високото постижение на Мис България.

Познавам поне 30 по-красиви момичета. Тази Нанци на вампир малко прилича...

От тези 30, твои познати можеше да опраделиш, коя е НАЙ-красива, все пак красотата е субективен фактор. Самата титла Мис България е комплексна оценка, не само красота. Но е факт, че Нанси е най-естествената миска последните години и вярвам, че няма да ни накара да се срамуваме, за разлика от доста свой предшественички!

нанси да не е някоя американка? нанси?!? не съм го чувал това българско име никога...

Бих се радвал скоро да стане. Името е доста по-красиво от повечето типични БГ имена.

Атанаска по ли ти харесва?

Мислех, че на снимката е Петя Дикова, а може би баща й под прикритие.

това е първата мис българия от която не се срамувам,мн.естетвена,с типично българско лице и не на последно място интелигентна и то по един ненатрапчив начин.

Хахха, "интелигентна по ненатрапчив начин". Направо по един абсолютно незабележим начин, ако трябва да бъдем точни. А красотата й определено предизвиква асоциации с копи сено и др. пасторални мизансцени. Не че не е хубавка, но не е за мис.

Браво! Точно в десятката!

Има супер селска физиономия..

като на майка ти?

Не, като на твоята ..

Много красиво момиче!

Направо същинска Мис Пиги!

на това момиче очичките и на два времеви пояса разстояние ... ама ко' да го праиш Миска... по хилка на вечер ( предполагам)

По хилка, а също и кожена бухалка ;)

Името Нанси е много българско обаче!

Идеално е! Даже може и за тамошна да мине като пристигне - Нан Си. Само трябва да и дръпнат един грим да направят едни японски очета!

Нанси,много си красива и мила,но се замисли и ако можеш оправи тези два остри зъба от двете страни,които те правят да изглеждаш на...!Радввам се,че има такива представителки в нашата страна!

Ти, ако можеш си оправи тези два остри езика дето излизат от нещото като "гласоподавател". И да знаеш, че и с татуировка да си-може, ако е речено.

pilcho

Много хубаво момиче, ама няма нужда да си рисува очите с тоя страшен молив. И на мен ми се струва мила, симпатична и значително по-умна от останалите миски.

За Японците нашето кислео мляко е това, което за нас е тяхното суши...Ако имате случай да говорите с японец, ще разберете за какво говоря. Така че това си е важно събиетие

Имаше много по-красиви участнички от нея, които заслужаваха да спечелят на Мис България..

И аз така мисля. Циганката, забравих й името, много повече заслужаваше да стане мис...

Коя беше тая бе, въобще не помня, че имаше такава?

Тоя "предател" Калоян Махлянов - Котоошу НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВА ДО НИЩО БЪЛГАРСКО!!!ИНТЕРЕСЧИЯ!!!Лакомия та му за пари отблъсква хората.

А бе, то на приказки е лесно... Само че има българи дето за 1000 пъти по-малко пари биха станали японци, че даже и императора на челото си ще татуират... Не е изключено и ти да си от тях. Подобно обвинение могат да направят само хора, на които им е предлагано, но са отказали... обаче аз се сещам само за двама...

Обожавам руси жени със сини очи , но тази девойка никак не ми допада . В лицето по - скоро ми прилича на някакво грухтящо прасенце а не на жена достойна да носи титлата Мис България . Но нека да е жива и здрава.

Какво прасенце, бе, смешко? Явно виждаш собстветото си отражение в монитора на компютъра и пишеш коментар. Жената е изключително красива и симатична - с красиви български черти, бяла...а не мургава и с чалгарска визия като предните "Миски"...

За бяла съм съгласен и с двете ръце, ама че е кой знае колко красива...

И на мен ми харесва това, че е бяла, защото в последните години се избираха миски с ужасно посредствена визия- жълтеникава кожа и кестенява коса. Девойката е много чаровна.

Посланик на българското кисело мляко? А може ли аз да бъда посланик на луканката, суджука и ракията?

тези неща са ти важни на теб, в Япония хората знаят България само заради киселото мляко...

Подайте заявление в министерството на тостовете и наздравиците

във външно-търговския отдел при Делчо Далаверков?

зависи - ако приличаш на бахур и си с джибровата мушичка на носа, може и да ти се отвори парашута

Това момиче ми прави все по-хубаво и хубаво впечатление! Жалко, че е първата ни Мис България, която се държи с такова достойнство, така скромно, така възпитано и културно, като едновременно с това е красива и елегантна! Истинска дама, а фактът, че е "от село" само показва какво е нивото на градските миски!

Да а би ли ми обяснилА , кое е достойното в поведението на това девойче - Това , че ще бъде представител на Българското кисело мляко в Япония ли или вероятно нещо друго .... Дай повече инфо за достойното и поведение ???

Гледала съм поне 3 нейни интервюта в медиите. Момичето отговаря на въпросите на журналистите (повечето от въпросите ужасяващо тъпи) по един много елегантен и интелигентен начин - без пози, без глупости! Ако засечете нейно интервю - гледайте 1 минута и ще ме разберете. За киселото мляко - не коментирам, това си е някакъв ПР, но го предпочитам пред това Мис България да участва в някакви барове, списания и чалготеки.