Ивайло Захариев и Миряна имат специален ритуал

Ивайло Захариев и съпругата му Миряна стоят прегърнати под арка от клони. Такава снимка си правят двамата всяка година по едно и също време на едно и също място

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Захариев и Миряна имат специален ритуал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еее, още колко пъти ще четем за тях, докато пак се снимат на любимото им място, но да са живи и здрави!

Да са живи и здрави, но защо ни занимават толкова време със себе си? 90% от хора не знаят кои са, а те ми казват къде се снимат? И какво от това? Другата година като се снимат пак ли ще ни ги показвате?

Да са живи и здрави младежът и неговата тава! Хайде сега, моля някой да обясни кои са тези хора?

На колко много хора не им понася чуждото щастие! Какво искате от момичето, вие си харесвайте вашите жени и дано ги направите и наполовина толкова усмихнати, колкото е тази, а за това какъв актьор е * кво ви бие по комплексите, пуснете си филм с ваш любим актьор и стига злобяхте, как издържате, бе хора с толкова гадост в сърцата си? А снимките са идейни, започвам и аз - всяка година на едно и също любимо място.

Тая мома олицетворява здравите селски корени. Явно ивайло има някакви комплекси и тъмни пластове и намира пристън в тази изобилстваща плът...Но то просто е incompatible ... Няма представителен вид, като някакво ремърке. Сега сантиментът покрай бащинство, сватба още го държи, но ще мине време и пред себе си ще вижда голяма разлята грамада..

Боже колко прости си абе всички еднакви ли трябва да са ..

каквъв ли си елитен и красив гражданин/ка, излъчващ интелигентност и полет на духа, ако имаше и малко от това, никога нямаше да напишеш този бълвоч. твоята жена нали е от "Бал с маски", кво те бърка Маскани?

Спрете да пустисвате всяко негативно мнение. Ако не е вярно си е за сметка на напислия го, какво се обяснявате и пишете сто коментара за влечуги, хорска злоба и пр. Ами като виждаме месечина на фона на едно стройно момче, какво да кажем. Ти сама виждаш дисонанса

Рано или късно нормалните Хора пак ще са мнозинство. Браво на тях, да са живи и здрави!

ВСИЧКИ СЪСКАЩИ ВЛЕЧУГИ ДА СИ СЕ ВЪРНАТ В ДУПКИТЕ, ОТКЪДЕТО СА ИЗПЪЛЗЯЛИ И ОСТАВЯТ ХУБАВОТО СЕМЕЙСТВО НА МИРА. И ИВАЙЛО И ЖЕНА МУ СА ЧУДЕСНИ ЧИСТИ ХОРА И ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ КАТО ТЯХ! ДА ИМ Е ЖИВО ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО И ДА МУ РОДЯТ ПОНЕ НЯКОЛКО БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА!!!!

Да са живи и здрави,но ако не беше участието на Захариев в телевизионен филм,никой нямаше да го познава,защото даже е посредствен артист!

Аз телевизия не гледам, вестници не чета...и тоя изобщо незнам кой е и какъв е....чак пък да го гледам под някакви клонки...нашраво глупаво ми се струва!

Нима? И това ЦЕЛИ(!!!) три поредни години??? Да се снимат там, на 13-та, 23-та... Е, те тогава... Ще е ритуал, бих казала :)

Абе всичко много хубаво, нека да са живи и здрави ама.... Какви бога ми са тези хора? Изскачат в дир-а всеки ден разни такива, явно знаменитости ама що тъй никой не ги знае??

Дува селянка, от къде я намери - от бостана ли.. Верно, че и той е някакъв такъв свит, ама окне има представителен вид, а това до него само го излага

е всеки в тая държава, който не е със силиконести джуки е кофти..според вас.и балони.

О, не - това да изглеждаш като карикатура - с пласмасови нокти, футболни топки в деколтето, коса дето не е твоя и пр е истинска трагедия - ощност от жени и момичета детп изглеждат евтино и смешно. Но това едно на ръка. Това, че това момиче е като мома от село - едра плешка, лицето, начинът на обличане...стои като притурка до това момче.

Много е готино момчето и са сладко семейство!!!!Браво

Би трябвало вече да ти се доачка

Гласувайте братя за Майдана, за Бандеровците и плежите - ура!!!

Само по погледите им, човек може да заключи, че им има нещо! Главите им не ги сушат! Гледах ги 2-3 пъти в някакви интервюта и направо останах шашната от лудите им погледи!

ахахахааххаха!!!:-))))) гениален коментар! бравоооо!:-))))

и двамата са протестанти

Ми на влюбените и щастливите им сметят очите, а на теб кво ти е

Понеже никога не съм чувал за тези двамата, а се имам за интелигентен реших да направя анкетка- ако си чувал/а за тези цъкни плюс, ако не си цъкни минус

Това е главният актьор от сериала Под прикритие по БНТ.

Актьор?!?!?!!!!!!! По-скоро смешник, абсолютен некадърник!

хахаха, много ценен коментар- разсмяхте ме! И минус от мен!:)

При положение, че си наясно - що търсиш хорски мнения? Хайде и от мен -

Алооо, анкетьорчето, ти почивен ден нямаш ли? Запри се малко. Всеки ден бе братче. :))

Хайде стига злобари и комплексари. Да са живи здрави и да се обичат хората. Имат си ценности хората. Излъчват спокойствие и доброта. Ако повечето хора бяха такива, света щеше да е по - добър.

Кой го бута това момче толкова. Той е некадърен. Защо го лансират и ни занимават всеки ден с него?

не съм го чувал този човек. чакайте да ви разкажа за мене си, обаче. преди малко обядвах супа леща с надробено сирене и кубчета с кашкавал. 3 печени люти чушки в оцет и чесън мушнах. хляба беша франзела. за десерт резнах дебел резан диня. сега съм леко преял и ми се дридремва...

Това за лещата не съм се сещал, че може. Ама не звучи лошо, де :) Интересното при мен е, че обичам лютивото като подправка, но не мога да го ям "натюр" направо от чушките :) Диня принципно не ям.

Jeni

Чудесно, превъзходно-но аз бих и пийнала нещо!:)

добър апетит от мен! Беше по-вълнуващо четиво от статията:)

Само се усмихват всекиму и се размножават. Леко фолк, но такива са почти всички днес. Всеки идва все отнякъде. Лошото е, че все и само в София. Никой не се натиска за Монтана или Каспичан, примерно. Айдеу, от нас да мине, и те хора божам.

Много комплексарско и селяндурско изказване!

Браво! Това е интересен похват да се снимат всяка година на едно и също място. Ще измести селфито по популярност. Но как да се кръсти този похват?

дя-до

"Веднъж годишно - в "онова" място"

Е, дай нещо по-кратко, де ... Например "плейси" :) Между другото, е доста готина идея :)

Ивайло е актьор колкото котката ми е ядрен физик... но, от друга страна ще ми кажете че не знам какво прави като я няма по три дни може да решава задачи и да строи космически кораби в мазето ... знае ли човек - котка ... Но поне Ивайло не е толкова сложен казус

Всъщност, той е доста въздействащ актьор. Като го гледам определено успява да ми повлияе с играта си. В каква посока, вече е отделен въпрос, но си принципно сме си държава, където бездарието се толерира и то далеч не само в неговото поприще. Колкото до котката ти - ако се е научила на инжинерство от само себе си евала. Ако е чела книжки, би трябвало да знае езика и да можете да си общувате. Освен ако не ги е чела на simplified chinese разбира се :) Или поне внимавай какво говориш пред нея, мислейки си, че не те разбира ;)

Това е добре,но какво прави Ивайло Захариев като водещ в един сутришен блок???? Не струва!

сутрИшен???

Да са живи и здрави и дано си отглеждат децата в един по-щастлив свят!

А кои са тези?

И аз като теб се чудех, НО .. за да не се излагаш и ти следващ път : Ивайло Захариев (роден на 4 октомври 1984 г.) е български актьор и манекен. Филмография: "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" (2012) , "Под прикритие" (2011-2014), "link" (2011) , "Лов на дребни хищници" (2010), "Номер 1". Впечатляващо, нали! Как може да не го знаем?!

Благодаря ти информиран.Сега ми се изясни кой е Ивайло Заахариев. Може да е добър актьор, за съжаление не съм гледал тези филми.

Ей, богу! Ивчо не си пиши положителни коментари "по прикритие", ей богу!

armyoflovers

Само не ми е ясно защо са написали толкова минуси...,но аз пък слоиех плюс.Мистерия..Дано някой от минусарите сподели

Кой си ти пък, дето питаш?!

Аз не съм актьор, едва ли се познаваме :).

Сладури, винаги е приятно да се видят млади усмихнати хора. А бебето е бонбон. Да са живи и здрави.

дя-до

И с каво се римува "сладури" - с дъртите ми... нееее, не е това, дето си го помисли, с дъртите ми кундури.

Това новина ли е? Само питам, де.