Кличко: Гласувайте за Украйна на Евровизия

Виталий Кличко, който е за проевропейско бъдеще за Украйна, призова европейците да гласуват за украинската участничка на финала на Евровизия.

Обратно в новината

Коментари - Кличко: Гласувайте за Украйна на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако имаш куража да излезеш да пееш заедно с Тимошенко, без банда охранители и без бронежилетка, ще си помисля....

Класическа украинска мутра.

Права сте. Мутра отвсякъде и понеже вече залязва в спорта и не му стиска да се бие, този ниско челият влезе в политиката да се прави на революционер.

Ционитите, хора, ционитите... Какво ни чака, бедна ви фантазията. Безпаричието и сметките за тока ще ви се видят бели кахъри. Унищожението на човека като дух е по-голямата им цел, а не като материя. Планът им работи безупречно. Всеки, който не приема тези безумия бива наричан тесногръд, селянин, нецивилизован, не-евроеец и т.н. и т.н. Но тези, които най-много се радват на този "напредък", "братство", "равенство" или са техни марионетки, или са яко в матрицата и нищо не могат да видят.

Този отдалече се вижда че е европейски демократ. Гласувайте за Украйна, няма защо дори да слушате песента. Щом боксьора ви казва значи е най-добрата песен.

Направо нямам думи за Евровизията,КЛИЧКО...ЕТО ТОВА ВИ ЧАКА В ЕВРОПА ...ПЕДЕРАСТИ,ТРАВЕСТИТИ И ВСЯКАКВИ ИЗРОДИ,аз съм шокиран!!!

Те затова приеха и Бг и Румъния в ЕС. Слаб континент с размита кръв и блудкави идеали - в това се е превърнала Европа.

Да, европейската публика в залата в Копенхаген показа своето отношение към Русия недвусмислено, като освиркваше бурно всяко съобщение за даване на точки срещу Русия. А, т.нар. 'Европейски гей', който спечели, посвети победата си на мира. Мурзилките, разбира се анонимни, се скъсват да плюят във форума, но това няма за никого значение. Сволочта е далеч от цивилизования свят, макар че се натиска да живеят в него и ако може да го съсипе.

Eй зрител...да ти го на...ам аз в "нормалния" и "цивилизован" свят - само най-долния и най-мръсния педал може да нарече това нормално - ВИЖДАМ ЧЕ ЕВРОПА ОТИВА НА ЗЛЕ /живея в Лондон/ НО ТОВА ГРАНИЧИ С ИЗВРАЩЕНИЕ НА ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА !!!

тох боклук осте зив ли е ,не са ли го грамна ли

ЗАЩО НЕ ДАДОХА ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛА БЪЛГАРИЯ..?

Тази година не участвахме и слава Богу!

Добре че България не беше участник в този фарс !!! Не ми се мисли на какво ще прилича морално/ западна/ла/ Европа след 10-20 г.

Русия може да произвежда само оръжия, смърт и проститутки, и разбира се водка със селиодка.

Педала да спре да праска минуси да не му го на...

Гнусно е! сори колкото и да съм широкоскроена не приемам ПЕДАЛИТЕ КОИТО СЕ ВРАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. да си седят у тях с брадите

Айде сменил си пола - ок. Кой както се чувства добре, ама да си остави най-показно брадата и да ни навира в носа транссексуалността си.... И накрая какво каза -"Ние сме едно, не могат да ни спрат" - за кого ставаше въпрос? Доста двузначно - дали говореше за Европа или по скоро братството на rainbow-а? Май по-скоро второто. Кликата на гейовете винаги е била силна, ама сега верно взеха да не се крият, че са навсякъде.

срам...срам.. за хората...позор и отврат

Ето ги Европейските "ценности". Предполагам че това е подготовка към въвеждането на третия пол, за който настояват "европейците", а пък узаконяването на инцеста ще го отпразнуваме с масово сношение между роднини на площада в Брюксел.

Добре дошли в Европа......

утре как ще обясня на децата си,че е нормално мама да има брада!!!!!!! отврат!позор!!! ако това е европа,да живее путин!!!

явно тоя дето ми цъкна минус е "мама с брада".

пък са се самоизяждали буквално, имало е доста канибали, това ще го обясняваш ли на децата, за това недоразумение с брадата гласуваха с доста точки и държави от "великата" източна европа и накрая - азисчо го направихте мултимилионер, сега изведнъж европейските .ейове станаха най лошите, свиквайте българчета, свиквайте с черни, обратни, идиоти и тн, и путин няма да ви спаси, щото същите се спотайват и там, просто един ден ще цъфне всичко и при тях

1.са "руснаци" и 2.маи ти имаш голяма причина да си против путин,щото тои мрази педали. извода си го направи сам ;))

позор, позор. срамота

хаха гледам евровизия на руската телевизия, коментаторите се скъсват да иронизират и да се присмиват на травестита

въх, австрийския азис ще спечели

Позорррррр. Педали и фашисти....това ли е Европа?

нашя азис къв е???

Много е удрян в главата и това му се е отразило!

ПЕДАЛА С БРАДАТА Е ОЛИЦИТВОРЕНИЕ НА ЕВРОПА!

Не че Евровизия не е супер глупост (Браво на БНТ че е отказала участие), ама не е ли съвсем безкъсно да обръщаме музикалния конкурс ИЗЦЯЛО на политика???

По добре на педерастия да го обърнем

Кличко така си осра имиджа с тая поддръжка на метежниците, че докато е жив не може да се очисти. Нещо като Стоичков и опитите му да стане треньор.

Каличко е фашист, а Стоичков е простичък. Разлика от небето до земята. С първата част съм съгласна.

а, не така спрямо Стоичков не е коректно, Ицо е легенда, а не правратаджия и разликата е огромна, а треньорската работа не зависи само от тренера, но Ицо е достоен българин, а не лайно като Кличко, който не схвана,че само с крошета не се побеждава и акъл требе,не само да носи на бой.....

Сравнението със Стоичков беше за пример как човек може да си развали имиджа заради глупости. Не мисля, че Стоичков толкова е закъсал за пари за да се прави на треньор. Но ако не се беше пробвал щеше да се помни само с успешната си кариера на футболист, докато сега има и "късен етап" в развитието му - не много славен.

Искат да сложат надпис: "ЕВРОВИЗИЯ - ГЬОНСУРАТЪТ НА ПОЛИТИКАТА"?

Каличко мечтае да надупи брадясалия гейзер! Трахни го уа

Украйна егати посредствената песничка. Каличко€ фашист

Педала от Европата кърти мифки, Азис

Брадатият гейзер е идеален за тази простотия Евровизия. Може дори да победи. Западна Европа е яко изпедерас%яла.

АДОЛФ ПУТИН ха ха ха.....

Гласувайте за РУСИЯ, ДОЛУ ФАШИЗМА

Тези коити цвъкат минуси да ходят да живеят при майданците, предатели

Тука във форумите било пълно с руски подгъзници. Тези били фашисти, онези били незнам кви. Само руснаците хубави, дето още хиляда години да се напъват нищо нормално няма да има при тях - само азиатска жестокост, фалш и лицемерие. А вие руските подгъзници сте жалки същества....

Гласувай за КИРКОРОВ. ИЛИ ЗЛОВАТА НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛИ

Подгъзничка е дъщеря ти"голямия вакум"!

Целувки за Райчооооооооо

Никога през живота си не съм гласувал с СМС, за първи път ще гласувам срещу фашизъма и хунтата в Украйна, ще гласувам за Русия. Да и ебa майката бандеровска!

Ей трол много си тъп.....

Напълни ми душата!!!

Райчо,лъжеш,изобщо няма да гласуваш,а и едва ли някога си го правил - България не участва в конкурса тази година и гласуване от Бг нямааааааа!

НИЕ ЗА ФАШИСТИ НЕ ГЛАСУВАМЕ . ДАЖЕ ГИ БИЕМЕ ЯКО НА РИНГА . С КЕФ ПРИ ТОВА .

Напишете в гугъл: Сестри Толмачеви Анастасия и Мария Shine Росия Вижте ги. Страхотни са. И много красиви. Момичето, което украинските фашисти убиха - 21-годишната току-що завършила института медицинска сестра Юлия, бе също толкова красива. напишете за нея в гугъл: Погребаха като булка убитата медсестра в Краматорск Отвратително е това, което "европейците" правят както по чуждите държави, когато слагат марионетките си с преврати, и когато омърсяват със същата гнус дори изкуството, дори музиката. ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО И ПОШЛО ПАДЕНИЕ - ТЕЗИ ЦИНИЧНИ И АБСУРДНИ ПРИЗИВИ - ДА ХАРЕСВАШ ИЗКУСТВО НАСИЛА, ЗАРАДИ ПОЛИТИКА. ПЪЛНА ПЕРВЕРЗИЯ! ИЗЧИСТЕТЕ ИЗКУСТВОТО ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

ТОВА Е ИСТИНАТА

Тоз Каличко съвсем са му избили чавиите от ударите. САМОООО РУСИЯ, НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ

да дава съвети сега, че скоро ще е анал в боксовата история! нащо момче кобрата излиза срещу него в бой за титлата! кобрата да не ти е като последният австралиец (дебел почти колкото мен и два пъти по-бавен)? доларова подлога украинска...

Много моля българчетата поради своята музикална импотентност да не наричате Европейското по музика пошъл конкурс, само защото нямате какво да покажете на света. А този за какво му е да гласуват за държавата му? Къде ще им осигури домакинство, на майдана ли?

Разчитам на вас, приятели!

И КАКЪВ ВСЪЩНОСТ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТОЗИ ИЗМИСЛЕН "МУЗИКАЛЕН" "КОНКУРС"?! ИСКАТ ДА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-НАГЛЕДНО, СИМВОЛИЧНО ПОКАЗАНО ПОШЛОТО ЛИЦЕ НА "ЕВРОПЕЙСКАТА" ПОЛИТИКА. ВИЗИЯТА НА ЕВРОПА - ГРОЗНИЯТ ГЬОНСУРАТ НА ОМЪРСЯВАЩИТЕ С ПОЛИТИКА ЗАДКУЛИСНИ РЕДАЧИ НА СЪБИТИЯТА НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО, КЪДЕТО СЕ ДОКОПАТ!

Само РУСИЯ И КИРКОРОВ. долу фашагите

Тия от евровизия и без това вигани са били пълна боза, а "конкурсите" от този род- винаги са били политически мероприятия. Горката украинка. Може би самата тя е отвратена от фашистите в страната си. Може да пее хубаво, а заради поредната тъпа политическа "акция" предварително се опорочава участието й, особено ако спечели. Ако е свястна, сама ще каже: Хора, не замърсявайте дори музиката с кървавата и кална политика, гласувайте по съвест". СТРАХОТНА ОБИДА ЗА ВСЕКИ УЧАСТНИК Е ПОДОБНА ПОШЛОСТ. И СТРАХОТЕН СИМВОЛ: "ЕВРОВИЗИЯТА" ВСЪЩНОСТ Е ЕДИН ПОЛИТИЧЕСКИ ГЬОНСУРАТ - КЪРВАВИ, МРЪСНИ ПАРИ, ПОЛЕПВАЩИ ПО ВСИЧКО!

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РУСИЯ ЗА ДА ВИДЯТ, ЧЕ ГИ ПОДКРЕПЯТЕ!

Скрий се бе смешник! Вашта кранта едва пееше

Има по-хубави песни от украинската.

Бахти смешника. Прави се на авторитетен, но истината е, че никой не го керти.

нещастник

Ако Украйна не вземе първо място, "Правый сектор" ще подпали датското посолство в Киев и ще избие сътрудниците в него.

Кличко само не споменава за коя Украйна да гласуваме? Аз няма да гласувам за фашистите. Ще гласувам за антифашистите от Югоизточна Украйна!

Кличко кажи на брата си че Кобрата ще го скъса от бой ! А да гласувам няма! Още малко ще кажеш ; Кой не скача е червен!!!

гърция ще победи

украйна със сигурност ще бъде класирана на високо място, много хора ще пуснат смс по политически причини