Любо и Михаела Филева с награди от БГ Радио

За втора поредна година наградите на "БГ радио" бяха раздадени в Благоевград пред няколко хиляди зрители.

Обратно в новината

Коментари - Любо и Михаела Филева с награди от БГ Радио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне 10 трола пишат коментари тук :)

Рут печели наградата за Албум на годината? Ако това е върха на творческите възможности на БГ творците...

Не мога да намеря думи да изразя възмущението си .Всичките ни работи са такива!

Поредния Фалш ,както винаги

Добре, че в най-добър клип се снимаха Диляна Попова и Юлиан Вергов, защото от тия бездарници ice cream нищо не става.

Този клип е адски гнусен, съвсем се отвратих от Д.Попова, когато го изгледах. Тя прилича на малка нимфетка, а Вергов като чичкото който я преследва. Отвратително! А иначе, група също е доста зле - пресво хип-хоп - новата чалга!

Сега да не вземете да изпратите някой от тези на Евровизия да подсилим резила от миналата година?

Ох, много е зле положението. Едни и същи стари муцуни - Графа, Мафа, Мария Илиева, Любо от Те... и от време на време за малко "цвят" по някое ново лице се пръква.... ама хората нито една нейна песен не знаят и хоп, печели награди вече... Зле е положението за бг музиката, много зле... Чалгата,за съжаление, всичко затри...

Напротив чалгата е много в час със света ама на вас снобарията и простотията ви е в повече. имам предвид на вашия приятелски кръг от бнт и бнр

Змешно.

Пародия

Ама Любо и Михаела дали са интимни?

Жалка пародия като всичко друго в БГ!

Аууу! "Албум на годината" за ТаРаТУТкаТа! Виц на годината! Тази са я посъветвали напоследък да смени поведението и да го играе "кротко агънце". Но защо ли /Защо?!/ не й се получава театрото? По-скоро "магарица под прикритие".

Тази пък Михаела Филева коя е :)))) Каква изпълнителка на годината, след като сигурно 80% от хората ни я знаят, ни са я чували.

Ако са слушали последните 2-3 години радио и тем подобни... със сигрност са чували Михаела Филева !!! Ако са чуващи 80 процента през последните 2-3 години: сигурно са я слушали Михаела Филева със сигурност!

В интерес на истината Михаела Филева от тез наградените в последната една година имаше два три хита и то доста популярни, тъй че не се правете. Вярно не сама в дует ама дори детето ми и приятелите и я знаят и знаят песните. Ако не слушате БГ музика какъв е смисъла изобщо да коментирате под новината.

Много лъчезарна и артистична е Михаела Филева, освен това танцува страхотно и е уникално пластична и възприемлива. Но, моля Ви се какви хитове са тия нейни "песни", които едва можеш да запееш...Според мен тези "хитове" са еднотипни.....То сега ми стана ясно, че повечето такива ги пишат Любо и Мария Илиева :)))

Tarikat

ам Лили Иванова къде е?

Бг простотии :)