Анджелина Джоли ще си почине от актьорството

Анджелина Джоли възнамерява в бъдеще внимателно да подбира ролите, в които ще се снима.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли ще си почине от актьорството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито Брат Пит е най-красивият мъж, нито тя е най-талантливата актриса. Въпрос на гледна точка. Моята например е, че е крадла на мъже и много нахална.

Тази жена е успяла във всичко. Има голямо сърче, прекрасни деца и най-красивия мъж! Мога само да се възхищавам и да се вдъхновявам от такива личности.

А най-добре ще е съвсем да се откажеш.

Крайно време беше!

Има два филма с Анджелина, в които играе добре (според мен) и те са "Могъщо сърце" (A Mighty Heart) и "Подмяната" (The Changeling). В тези два филма единствено съм харесала играта й. Останалите й са типични холивудски бози. Иначе, винаги съ мнамирала нещо истерично, да не кажа шизофренично в излъчването й, въпреки безспорната й красота. Изглежда ми като изтъкана от нерви.

Неповторима е. Освен красива външност има одухотворено лице, излъчващо съдържание в ума и сърцето. Много ги харесвам с Брад.

Паниката преди 40 г.... сигурно иска да се оттегли преди да спрат да й предлагат роли за сексапилни хубавици...като се оттеглиш сам запазваш гордостта си и е по леко.

Какво да й гледаме на Анджелина? Не е красива като Антония /крокито/, нито талантлива актриса като Яна Маринова, нито известна като Николета ...

Не е кой знае какъв актьор жената, но за американка, и за актриса, е много "отворена" към света извън Америка. Всъщност тя знае, че има друг свят освен Америка!! да я сравним с предишната на Брад - Дженито, ами нямат нищо общо двете. Ето Дженито се жалва нещо от косата си... Доста по-семпла е от Анджито.

Все пак смята да отдели повече време на писането на сценарии и на работата си като режисьор. Отглежда и 6 деца, дарява лични средства за благотворителност. Да сте чули нещо такова за "горкото" егоцентрично Джени? Само косицата и фигурката я вълнуват.Нещо и за сватба вече не говори,след като обиколи половината мъже в Холивуд и намери вечен годеник(за сега).Има нещо сбъркано в Анистън следкато така се е вкопчила в иналото си с Брад Пит.

Тази жена е Светица! А вие мизеници, само завиждате!

когото не познаваш,е светец.

Колко много завист и негативизъм има в българина.....

Време е да си почине, а най-вече и ние да си починем от това звездно семейство.Ура!

То па едни филми, в които е участвала... Ум да ти зайде от холивудски тъпизми. Тия пари да ги бяха дали за благотворителност, вместо да промиват мозъка на консуматорите.

Страхотна жена! Успялав истинския смисъл на думата!!!

И правенето на глупости изисква почивка. Дай боже тази почивка да е дългаааааааааа.....

Отдавна е време да го направи - като че ли не е участвала в хубави филми, само някакви фантасмагории за деца...доста е посредствена като актриса

Абсолютно правилно. При нея е само реклама, нищо друго. Холивудски бози за тийнеджъри. Хубаво е, че поне дава за благотворителност.

Супер - а ние ще си починем от нея. Амо може и нищо да не се пише за нея - просто отлично ще е!

Как па се натовари толко, като тя има доста оскъдна филмография??? Ма дай така по инерция да си пишем, както под всяка една тема тука

Крайно време е, и без това е досадна и безизразна!