D2 кръстиха бездомни кученца

Музикантите от D2 станаха първите кръстници на животните, които търсят дом и семейство чрез проекта "Осиновителски уикенд на Animal Rescue Sofia и PETS&U".

Обратно в новината

Коментари - D2 кръстиха бездомни кученца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пишеш такива обобщващи неща, даваш ли си сметка, колко много хора, въпреки немотията гледат болните си и възрастни родители,грижат се за болните си деца без да ги изоставят в домове. Обичат животните си даже остарели и да не са вече така сладки и когато им дойде краят, страдат ужасно. Стига сте писали глупости без мисъл.

Браво, възхищавам им се!

по-добре да ги бяха кастрирали

МНОГО ОБИЧАМ КУЧЕТАТА И ИЗОБЩО ПРИРОДАТА И ЖИВОТНИТЕ, НО БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ-ГАДНОТО ПЛЕМЕ - ПО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ПРИРОДА, ВЪЗРАСТНИ ХОРА, ДЕЦА И ЖИВОНИ СЕ ПОЗНАВА КАКЪВ НАРОД И КАКВА НАЦИЯ СМЕ ЦЯЛ СВЯТ СЪМ ОБИКОЛИЛА ТУК СМЕ НАЙ-ЖЕСТОКИ И ГАДНИ И ЗА ТОВА И ПРИРОДАТА НИ НАКАЗВА

Разбира се, че не всички хора са такива, не е необходимо да викаш, жестокостта е присъща предимно на един етнос, който все още ползва коне и магарета за транспорт. А колкото до боклуците, познавам много свестни хора, които спазват всички закони и етика.

lu4ka

Ами да бяха взели по едно. Какво ми ги кръщават. "пепо" е прав(а). Може да кръстим всички, но кръстенето и гледането са различни неща.

Добро дело е музикантите от D2да осиновят и да се грижат за тези кученца. Останалото е евтин PR , в който са използвани имената на истинските музиканти. Моето куче се казва Ричи, защото се е родило на 14.04 и има предпочитание към музиката на Блекмор . Къдравко е и е перфекционист като него:) Сега ще му пусна,,Child in Time,,...

Аман от фалш и лицемерие!

Не разбрах какво точно е доброто дело. И аз мога да кръстя всичките бездомни кучета около блока. Даже няма и да слизам,ами направо от терасата ще ги кръстя.