Сестрата на Бионсе удря Джей Зи в асансьор (видео)

В медиите изтече видеозапис от охранителна камера в асансьор, от който се вижда как Соланж Ноулс удря в лицето съпруга на сестра си.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Бионсе удря Джей Зи в асансьор (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цига... оппа... т.е. ромска им работа!

маймуни.

Няма нищо необичайно в това, станала е разправия и Соланж е чакала да влезат в асансора за да си изкара ядът, а не навън пред другите хора, просгто не са очаквали това да стигне до медиите от хотела. По-странното е защо през цялото време сестра и Бионсе си трае и не защити нито сестра си, нито мъжа си - явно има някаква интрига но това си е все пак тяхна работа. Вие във вашите семейства, роднини, сестри и братя нямате ли кавги и скандали. И най важното от всичко което видях е че Джей Зи не си и помисли да и отвърне и удари, това тук в БГ нашите бели български юнаци веднага ще я ступат, та те по улиците и от колите на непознати жени и майки с деца правят неприлични жестове, викат крещят и т.н.

От както Бонго стана президент се толерират всякакви образи от Гетото. Малко стана като в Европа. Никъде няма място за нормалните.

заглавието е малко неточно...не го удря, а направо му тегли един цигански бои... смях, и резил. но за тях явно е нормално това поведение. манталитет на гето.

маймунщини.

даааа, бят негрите там, нали ви казвах.

Хахаха, това беше много сполучливо! Разсмя ме :)

Не е друсана или пияна. Те дивеят по друг начин, тази биячка се хвърляше само на Зико.

Удари му една тупалка голям кеф. А жена му си седи спокойно, явно им е ЕЖЕДНЕВИЕ.

А като се замисля, че сега родните телевизии имат заповед да ни заливат с филми с негри. До там стигнаха, че вече почвам да търся белите в поредният американски филм. То направо човек да стане расист. А тези че се държат като у Факултето е ясно на всеки американец май. Затова се ядосвам че ние нямаме визи за САЩ. То от там само такива ще дойдат - възпитани.

То идва ли някой от САЩ в България, освен работещите в посолството и някой заблуден турист?

Бой на ...... в тъмна нощ!

Тая друсана ли е, такъв кютек да му хвърли унизително е. Сега трябва да я съди.

тия кат са черни да не мислите че не се ступват като наште в маахалата...само тоя дето много се пази....кът има балдъза да Е.БЕ ДВА Г.ЗА

Ако четете редовно звездни новини ще знаете, че в тва семейство често се ступват. А Зи бил такъв тиран.....

Коооойййй, коооооййй... Когаааа, когггаааааа. Ти по асансьор камерата ли ще ми носиш ва. Сиганин мрасин. Шего чупа аз този асансиор.

Хотела ще плати доста сериозно обезщетение. Тия афро-америкацигани могат да правят пари от всичко.

Я, Джейзи да я осъди за расизъм срещу нигър.

А какви щяха да бъдат реакциите, ако Джей Зи беше ударил балдъзата си? Щяха ли да го обвинят в насилие? Но когато жена удря мъж, всичко е наред, а? феминистките да се изкажат, нали са за равенство!!!

Приятелю, боя се че нещо не си разбрал... Така наречените феинистки са за равни права, не за равни задулжения...

По-смислено определение за феминизма не бях чел - поздравления!!!

Със сигурност ще предпочетеш да те удари жена.

Вместо тоя да ми чисти гаража, той носи папионка ....

този може да купи 10000 такива като теб да му чистят гаража

мда, щото има прости и ограничени хора, които му слушат простотиите

сбръкан

Сигурно е искала да й купят нов самолет, а Чей-си е казал, че няма толкова джобни в него.

Мълвата гласи, че причината за гневното избухване на Соланж Ноулс е внезпана сцена на рвност от страна на Бионсе към съпруга й Джей Зи, провокирана от кратък флирт между известният съпруг на R & B певицата и кенийската актриса и модел Лупита Нионго. Придобилата светкавична слава покрай участието си във филма "12 години в робство", за което грабна и отличието за поддържаща женска роля на тазгодишната церемония на раздаването на наградите "Оскар", абаносовата красавица прикова всички погледи на присъстващите на благотворителния бал Met Gala с ефектен, предизвикателен тоалет, който не оставяше много на въображението - кафява минирокля, съчетана със зелена мрежеста наметка с пера и мъниста. Според запознати, именно черният диамант на Кения - Лупита Нионго е заговорила първа музикалния продуцент Джей Зи, с което си навлекла гнева на Бионсе. Соланж видимо подразнена от заигравката на Джей Зи пък не се стърпяла и го зашлевила.

хахаха глупости..

Ако това е истина значи Лупита има късмет, че не е яла и тя бой. А роклята и видяхме и съжалявам ама приличаше на излязла от джунглата / не коментирам цвета на кожата и/.

че е абанасова такава е., но пък красавица!?

sur4iceto

Не разбирам защо толкова злоба има в коментарите.Очевидно и богатите също плачат и си имат проблеми и жената е доста ядосана.И не е вярно,че Бионсе не се намесва,но както и да е.Като цяло не е редно да се пуска такъв запис в медиите.Подозирам ,че проблемите не са свършили с излизанет от асансьора.А ако бъдем напълно честни ако в БГ се развие такава сцена всеки БГ мъж няма да и остане длъжен и да я е ушамарил.Тъй,че ръсистите малко се позамислете преди да плюете.Не мисля,че проблеми в случая идва от това,че са черни ,а явно имат проблем семеен.

Съгласна съм с Вас,но моля Ви,пишете по-грамотно..срамота е!

в асансьор.

На сестрата или и е дошло в повече дрогата,или са и отказали тройка.

Откакто Обамката е начело, навсякъде се лансират . И с тъпите им Оскари е същото "Джанго без окови", "Линкълн", 12 години мастурбантство" ...

Не трябва да се мешаме в отношенията на църните,те си имат свои обичаи/евроатлантически/.

Който претендира за нещо повече би трябвало да знае, че глаголите се пишат отделно от частицата "не"

А пък който се хваща за печатни грешки му миришат краката!

А който пише глупости като тебе, му е празна главата! ;-)

Пийнал човекът на галата и погрешно щипнал едната сестра, вместо другата и си получил шамара-голяма работа.

Според мен ги врътка и двете!

Нали знаете какво е "балдъза"- "резервна булка"!

цигания

Ами сложете ми 100 минуса, но това не са хора... Ако не ги бяха намерили още щяха да си живеят на племена. Ама тъпите американци, с тяхната изкривена демокрация... дадоха им права, пари и какво ли още не. А е все едно да дадеш милионите спечелени от състезателен кон на самият кон... Да дадем права и на конете, а някой ден и първият кон президент...

подкрепям те, въпреки че когато някой се изкаже така казват, че било расизъм, нека да е така, но в гените си тези хора са си просто диваци и това е доказателството

Аз пътувам много рядко, но миналият месец ми се наложи да посетя сащ за първи път. Та... на една бензиностанция седя и си пуша в страни, ама много в страни и идва към мен един негър и гледа сърдито. Викам си стана боя - тоя сигурно мрази цигарите, ама не. Дойде почти до мен и взе да ги разправя - това че съм черен проблем ли е, май мразиш негрите и други такива. Аз чакам да ме удари, а оня подрнъка, подрънка и си замина. После ми обясниха, че всъщност тъпия негър се опитвал да се заяде и ако съм бил реагирал щял да ме осъди за сериозна сума без проблем за ръсизъм. Направо останах без думи. Че то аз само чаках да ме пипне и щях да го ошамаря. За това сигурно и в затвора щяха да ме вкарат.

Сигурна съм, че мн. хора, които НЕ са ходили в САЩ го знаят този номер! И ХАЙДЕ ПОЧНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ "рАсизъм" с "а", защото просто ме втрещявате с неграмотността си!!! С какво се различавате от черните, като не можете да пишете правилно на родния си език (?!!!!) и утре ще се наложи да правите същите мизерни номера, като тях, за да изкарате някой лев!!! Казва се "рАса" и отттам "рАсизъм"!!! Пфууу ужас просто!!!

По отношение на твоето мнение запазвам неутралитет, но имам една зебележка: те ВСЕ ОЩЕ живеят на племена! Дали причината за изоставането в развитието е в самите чернокожи или има някаква конспиративна история, която обяснява този феномен, не знам, затова и запазвам неутралитета си по тази тема.

Според мен си е просто забавено развитие и то поради липса на нещо в главите... Ако се следваше нормалният ход, вече можеше да са изчезнали като някои други по-напреднали култури... Ама не! Ще отменим робството! Ще предизвикаме гражданска война! Хиляди "наши" деца ще загинат и то защо? Ами, за да сме ние на власт. Много хора плюят нашите политици и то с право, но ако си мислите че американските са цветя - дълбоко се лъжете...

пеше, много благодаря.от години не сам се смяла така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да внимават с Бионсе, щото там се разписва Кениеца дето сега е президент на УСА. Иначе Бионсе, Сестра и Джей Зи и други такива са хора дошли от мизерията, които сега са фрашкани с пари, но жъпреки това много тъпи. Винаги са ми напомняли за Ромската аристократична Фамилия на Царица Костадинка и Цар Киро фох Рашков-Катунархоф.

Това са си неща от кухнята на стадото, кой е дал право да се шпионират оранготангите тва да не им е Нешанъл джиографик? А бала неразбрах се казва "МЕт гала" защото е посветен на консумацията на метаамфетамини ли? Те за това са се степали животните, така става като прекалиш с амфета!

С две думи цигански екшън!