В Турция: Азис беше преди Кончита

Българският певец Азис въведе модата на "брадатата жена" преди Кончита Вурст, победител в конкурса Евровизия тази година, пише турският в. "Миллиет".

Обратно в новината

Коментари - В Турция: Азис беше преди Кончита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натрапената толерантност толерантност ли е? Тя дори не е натрапена - заповядана е, спусната отгоре, както едно време интернационализЪма.

Искам да те забравя Георги... Свършено е всичко. Знам... Но в мен не престава да гори любовен пламък. Мъча се да те забрава Георги... Свършено е всичко знам, но в мен не престава да гори любовен плам. Забрави го ми говорят близки и приятели, дълго те с мен спорят всички били предатели. (2) Припев:(2) Може ли да се забрави Георги, първият обичам мъж истински човек обичам във живота си веднъж. Забрави го ме съветва даже мама у дома, нека да го стигне клетва щом остави те сама... (2) Припев:(2) Може ли да се забрави Георги, първият обичам мъж истински човек обичам във живота си веднъж. Истински човек обичам във живота си веднъж...

кончита е преносно на птка по испански, а вурст е наденичка на немски. кончита вурст е "птка с наденичка"или травестит с две полови системи

забележително много сатанинска символика има в клипа на тази кончита

Понеже хората винаги са се стремяли към различното и забраненото - затова НЯКОЙ е преценил че е добре педераслъка да бъде официално разрешен. Когато цяло едно поколение се изпедерасти - следващото поколение ще поиска да е различно и ще се нормализира. И така ще се редуват, няма начин.

Азис е лигаво шоуменче, непретендиращо да бъде взето на сериозно. А Кончита се представи тържествено, сериозно и официално, точно затова изглеждаше НЕЛЕПО.

Да сте чували скоро нещо за Лейди Гарга? Няма и да чуете . Тотално и изчерпаха образа . Дълги години ви пускаха мухите че била мъж и си крие чората. През какви ли не извращения премина сценичния и образ и до 5 години никой вече няма да си спомня за нея. Сега големите акули имат нужда от нов продукт от който да направят пачките. Това е Том Нойвирт. Дано само да направи истинска кариера с песни които да останат в златната фонотека на света. Този глас не е за един ден.

Обратните са по-умни от нормалните! И много по-талантливи. Това че вие сте бездарни значи че трябва да почнете да признавате дарените. Да си обратен е хубаво!

научи запетаиките, ало еволюциятa

Ела при мене. На много неща ще се научим взаимно :)

И ти ще ходиш насинен и с отбелязана кубинка на г*за.

Това ще ми хареса. Обичам грубостите. След това цял живот ще ти е трудно да здържаш позивите обаче!

На вниманието на Еякулиралия - знаем, че и отзад е хубавоооо, но няма нужда да стенеш сладострастно тук. (aко беше "по-умен" нямаше да има нужда да ти казвам, нали)

Дефинирай, моля, "нормални" и "обратни".

С Кончи се занимават професионалисти дето сега му правят кампанията . После ще му напишат и песните и Кончи ще вземе Грами , което ще си го заслужи напълно. Никой не ви е виновен че няма да гласувате за Томи и няма да обърнете внимание на уникално стабилното му пеене . Сами си искате извращенията и хората от бизнеса ви ги дават, а Томчо ще дефилира със Грами-то накрая напълно заслужена. Ех, малко с измама ще го постигне, ама все пак музиката е не е от сериозните неща за които не трябва да послъгваме. Не спирам да го слушам от два месеца. Уникален! Жестоко дзверски як ! Васил имаше някой който му напарви добър албум през 2006-та Дива , ама после го зарязаха. Така че какво се случва зад кулисите не е нужно някой да ви дава обяснение. Това е шоу-бизнес а вие сте само публиката дето го консумира. Според търсенето и предлагането.

Jeni

Само дето не е уточнено на какво точно и дреме на Русия от урока за брадатата жена!

на руснака му дреме на ..... водката

Преди известните български певци са били Емил Димитров, Лили Иванова, Паша Христова а сега... Азис :( Стига вече "демокрация"!

Някаква нова приумица на илюминатите, или както там се казват. Млади и супер талантливи творци се оплакват, съвсем публично се оплакват, че им е предлагано да се афишират като гей, не да станат, това никой не иска от тях, в смисъл никой не ги сваля, само да заявят че са такива, за да бъдат лансирани. И то да бъдат сериозно лансирани, не само в България, а и по света. Каква е целта на тази реклама на извращенията, аз нямам никаква представа.

Целта е развращение а целта на развращаването е обществото да стане лесно маниплируемо и така да могат да ни командват! :(

те и сега манипулират както си щат, нещо друго е, според мен, може би нещо свързано с предизвикване на Гнева Божи. Той не е само Библейска притча.

така е, целта на някои" богоизбрани "и богати малоумници е да покаят на света, че нормалното семеиство е отживелица и че за нормалните хора е по-добре да се оттеглят по музеите като експонати

ами оправдания. като не може да пробие и се оплаква, не ме лансираха щото не сам геи. ами как си обясняваш че примерно огромната част от тези които са пробили не са геи

не е така, повечето хора предпочитат да разчитат на собствените си сили, да видят сами какво могат да постигнат. На мен, например, точно това винаги ми е било интересно - да видя докъде ще я докарам без чужда помощ.

Много скоро НИЕ обратните ще станем много повече от вас нормалните и тогава ще видим на кой ще викате обратен!!!!Ще ви бройкаме надлежно и по ред без използване на намаляващи съпротивлението при триене средства! Вурста е истински певец за разлика от лили иванова и васил найденов!

вие сте грешка на природата и едва ли някои някога ще ви вземе насериозно, защото като цяло вие сте изключение от общоприетото и нормалното - даже и да останете сами в целия свят- " тотално разкрепостени " - размножаваики се в епруветки - прочети какво казват медиците за вас

Почвай да се подготвяш от сега с разпускане на задните части защото сега сме 50/50. Много скоро ще станем 70/30 и тогава ще се редим по няколко наведнъж на многознайковците

Така като гледам цяла европа ни взима на сериозно. Цяла българия говори за Азис и ванко 1. Сега и ти почна да ни обсъжваш и да си мислиш че сме несериозни. По сериозни сме от диагноза рак. Цуни цуни

Ако ти беше прочел какво казват медиците, нямаше сега да пишеш глупости.

Ъхъ! Надай се Гунчо, на бела ластовица.

Абе какво да се нада... цялата ни държава се изпонапълни с педеруги. Прав си е човека :(

Така ни бройкате, че обикновено ходите с насинено око, а задниците в тръпнат дълго от шутовете с кубинките.

;)))) Тук някой хомоФОБ се е нарекъл Джемини и нарочно настървява обществото срещу гейовете :) Познах, а!

...и тази мода ще премине.

Гордейте се, че сте българи ей!Каква Кончита, къв Вурст, като нашто момче, ехеее, още кога!И се присъединявам към един от коментарите- и аз не съм предполагала,че ще го кажа , ама наистина Азис изглежда по-добре то тая Кончита!

Винаги съм се чудил, как може някой да харесва това тотално недоразумение!!

Не съм мислил че ще го кажа ама Зизу ми харесва повече от онова австрийско нещо

Кончита, Кончитааа, само да ми паднешшшш, как сладко плачкаш....

Така си е, българите сме винаги първи;) Пък глей ти, съседите станали много толерантни, ми от ЕС да приключват преговорите и директно да ги присъединяват.

Аз пък ви го казах преди в. "Миллиет".

Tова е отдавнашната мечта на Aзис да го наложи и тук ...стига сте гледали Aвстиря. а ние защо допускаме

Как да ги забранят като манафите ще останат на сухо.

защо азис е по-певец,защото е от бг. ли?

дечица тату ли кви беа?

Дечица викаш...гледат от татковците бре - Елтън Джон, Бой Джордж, Джими Съмървил и т.н. а и от мамата също - Мадона, например. Всички пеят, ама Вурста и Азис са гнусна работа. Ако нямаш очи да го видиш си смени маникюристката.

Западна Европа ще пропадне заради липсата на морал. Хомосексуалистите не се възпроизвеждат... и слава на Господ ! На тяхно място прииждат пълчища необразовани араби и негри, които за разлика от белите се размножават като едноклетъчни. От друга страна, Русия, Китай и Индия стават все по-силни икономически, военно и финансово и въпрос на време да отхвърлят еврото и долара като хартия без стойност. Ако нещо не се промени, Европа ще е беден континент съвсем скоро.

Европата ще пропадне, защото гради АДМИНИСТРАЦИЯ и за това Европейския съюз го пиши бегал.

Попитали радио Ереван дали може мъж да забременее.Радиото отговорило.Все още не е ясно ма опитите в Анадола продължават.

Вчера в другата тема за тоя Вурст, някакви много големи толерантници, дето се изказваха в защита, явно не са видяли кадрите, в които се вижда, че няма и бельо и оная му работа прозира отвратително. Сигурно и това им е харесало?! Гнусна история! И ще ми правят сравнение с хора в неравностойно положение и ще ми дават примери за толерантност към различните! Правите ли разлика между наистина различните и имащи нужда от подкрепата ни от тези, които се правят на такива, мислейки се за интересни и провокативни. Освен да си изповръщам червата, по никакъв друг "европейски" начин не можах да реагирам. Ама аз съм прост нетолерантник, както ме изкараха вчера разни разбирачи!

Споко бе пич! На разбирачите им пожелай само брадати жени да ги клатят.

...ба'ти рентгjavascript:void()еновите очи имаш ;)

Травеститът с брада е за филм на ужасите. Доколко трябва да сме изроди, за да се правим на интересни, модерни, свободомислещи. Ами ако догодина някой друг травестит излезе на сцената с разгонен жребец и бъде обладан пред цялата толерантна Европа, пак ли ще ръкопляскаме и ще викаме УРА!

Много ясно тва ще да е върха следващата година!

И римската империя, и гръцката започват да загиват, когато хомосексуалистите се увеличават! Май-май западната цивилизация ще западне. И преди някой да се опита да ме опровергае, ще кажа, че този процес ще продължи дълго, поне век!!!

Е....х ти гадостите.

Какви жени с бради бре??? Кой вижда жени някъде,тва е хомо с женски дрехи,извинете за грубия език,и аз се имам за Европеец кой ме знае мбухахахахахаха

Бахти и измисления спор-това ли било Европа-та,това ли са европейските ценности,ау-накъде отива света,пък в Русия колко са добродетелни...Абе,хора я слезте на земята - това е шоубизнес - за да привлекат внимание някои са правят на хомо,други на лесби,трети си слагат пържоли по главата..кой каквото се сети...В шоу-бизнеса всичко е позволено-стига да се шуми и да има публика!Така е в Америка,Европа..даже и в Русия!..Само в Близкия Изток има цензура на тези неща..ама никой не иска тук да е като в Близкия Изток,нали?

Може грешката да е допусната умишлено, но прави лошо впечатление за грамотността на българите - "свободомислещ" - се пише с " Щ". А иначе не разбирам, какво толкова сте се възмутили на Кончита. Всичко е въпрос на ...политика и в бизнеса. Може би по - дборе с брада и талант, отколкото гладко обръснати бради и глави, но с пачки спечелени с цената на живота и на нашите деца - т.е. бизнес с дрога...Да са се сетили българите да пратят Азис, така името на родината ни пак щеше да се прочуе.

Съгласен!

Знаете ли.... едва 15% от хомосексуалисти са наистина биологично такива. Останалите 85% се изявяват като такива благодарение на модата и сексуалното им желание за забавление. В което разбира се няма нищо лошо ....но да ми го бутат постянно пред носа и да ми говорят за политика и човешки прави мисля че вече е прекалено. Не само че няма да ме спечелят на своя страна но ще накарат един свободомислешт и либерален човек като мен буквално да се отвратя от тях и дори да ги намразя. Не знам какво си въобразяват лъже-хомутата с тази показност. Уфффф....отврат.

Tова е бъдещето.......за съжаление!

Гадост!!! Това ли е европейската цивилизация!!! Погнуса. Светът /Европа/отива на зле - затова ще дойдат китайците!

Сега остава Азис и Кончита да се венчаят, да си осиноват детенце и това ще е смазващ урок за Русия.

Слава Богу, че в Русия са нормални, все пак са православни.

В "морална" Русия едни от най-големите и богати звезди за хомосексуални. Например Филип Киркоров, както и новият съпруг на Алла Пугачова, както и куп други.

Аз съм за!

нашата педе.астка е по-хубава

Е да, но Кончита получи 5 млн награда, не Азис...

е, наи-после има пари да си купи долни гащи

Заради един "балкански субект" като Азис, отритнат от Русия, цели войни се водят, но пък печели австриец с брада и рокля.

Азис не е български певец защото не пее български песни. Азис е цигански певец защото пее само циганска музика.Така че е по близо до турците с маанета и гюбеците си.Циганите османците ги домъкнаха от Азия да им вършат мръсната работа.Това че Азис вие на български език и има бългаски паспорт не го прави българин.

Какви са коментарите в Австрия относно визията на Кончита? А че Азо беше пръв в Европа- беше,но Кончита не го знае това.

Споко! Кончо не само знае за Азо ами и много други работи знае , ама това е за тесен кръг посветени. Гледайте там продукта и си дръгнете ашаците .

Ето и Турция дава урок по толерантност на Русия, ха ха

Прости сме и даже се гордеем с това.Пропаднахме съвсем като народ.Жалко!

Горкото създание...гротеска....

Пише, че бил нормален мъж, просто се опитва да се пласира. Като нашия Азис. Лошото е, че ние ги гледаме. Проблемът са средите, които имат нужда от това послание и затова лансират подобни изяви - клокочеща подземна мръсотия.

Ако Гео Милев беше жив,сигурно щеше да напише: "Азис беше пръв,след него Кончита и накрая оня с топа."И ний сме дали брадата "жена" на света."Гордей се народе".

Ти се шегуваш, ама азиз е по-певец от тая/тоя Вурст.