Здравословният режим на Том Ханкс и Рита Уилсън

Том Ханкс получава диагноза диабет тип 2 миналата година. Тогава той и жена му поставят здравето и фитнеса на първо място.

Обратно в новината

Коментари - Здравословният режим на Том Ханкс и Рита Уилсън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Том Ханкс е специфичен и завладяващ актьор за мен - не се сещам за слаба негова роля. Тъстът му е българин, Том е ползва няколко български израза и идиома във филма Терминал, където си партнира с Катрин Зита Джоунс.

не е лошо парче. и аз бих я опънал.

Къде пък видяхте да е сбръчкана тази жена! Някой път направо се изумявам- все едно нямате никакви зрели хора около себе си, та не знаете как е нормално хората да остаряват- с някой кг отгоре, с някоя и друга бръчка... Рита Уилсън изглежда прекрасно за годините си- жизнена, женствена и даже красива. Чудесна двойка са с Том Ханкс и им желая още дълги години съвместно щастие!

Не превеждайте като папагали!, Помислете първо какво става въпрос! Подкрепям Ало,

защо жена му е не си е направила 347 козметични операции, за да изглади чаровната си физиономия, а си позволява да остарява красиво? веднага под ножа !

преводачите, какво "за нещастие" сте напревеждали, "за съжаление" е правилно. Някой изобщо знае ли български и мисли ли с главата си? Това да вземеш журналята и редакторята и да ги върнеш в училище направо.

Аман от тази платена журналистика по някои медии. Някакви свръхинтелигенти,вундеркиндове,мастити професори.Да ти се завие свят. За този ще кажеш това,за онзи онова,тази тема няма да я бараш.Ще поканиш определени хора. Явно се киха яко. Народа го мислят за прост и неграмотен.И това е така от години.

Много красиво семейство! Преди време по една телевизия гледах интервю с нейния баща, който както знаем е българин.Той също разказваше колко хубаво семейство са.Но аз се питам ако тази красива дама живееше в България, в родината на своя баща,във всичкия този стрес дали щеше да изглежда по този начин?!

Нещата не опират толкова много до стрес. Ние всички живеем в стрес под една или друга форма.... Капитално важни са качеството на храната, която поглъщаме, напитките, времето отделяно за спорт, козметичните продукти, интервалите м/у стрес и натоварване, тоест колко често ходим да отпочиваме някъде и тнт.... Факт е, че когато човек няма достатъчно средства за нормален живот, изобщо не мисли за спорт, с какво се храни, за почивка и тнт. Факт е, че и с малко по-спортен начин на живот всеки може да изглежда що-горе добре до определена възраст дори без да разполага с много висок доход....

точно -ген , но и воля .

Бащата на Рита Уилсън е българо-мохамеданин роден в Гърция, а майка й е родена в гръцко селце на албанската граница. Визията на човек не е само физически дадености или последвали козметични корекции. Това, което си като душевност и личност е изписано и на лицето ти. И в България има щастливи в брака си и красиви жени. Аз съм от първите, за вторите - съпругът ми е категоричен: "И от кал да си - ти си ми прелестта". Том Ханкс е един от най-любимите ми актьори! Здраве и любов да има в живота и семейството му, както и на всеки от нас. Хора, бъдете добри и щастливи!

Изключително много уважавам Том Ханкс не само защото е великолепен актьор, а и заради дългогодишната му любов и вярност към съпругата му, която, доколкото си спомням, има български произход. Пожелавам им още дълги години да се обичат, а любовта им никога да не остарее, с което вероятно ще останат най-прекрасната семейна двойка в историята на Холивуд.

Хубава двойка са, личи си, че са щастливи. А Том е според мен един от най-добрите актьори.

И вие вярвате ли, че са щастливи заедно, че след 26 години се обичат? Единият ми любовник също така много "обича" жена си, с която са заедно от 25 години... Аз съм омъжена от 7 години и за пред хората имам идеално семейство но отдавна не съм вярна на мъжът си...

С две думи живееш идеално само за пред хората.

Иначе казано живее в лъжа! А може и нея да лъжат, знае ли се?

Уверявам те, че обичта може да съществува много дълго. Имаме дългогодишен брак, две порастнали дъщери, че и внуци. Не бих казала, че през това време аз не съм харесавла друг или той - друга, но това е естествено. Важното е заради преходна емоция, ако семейството е добро, да не се разрушава, особено когато има деца. Те са най-важни и щом сме ги създали, сме им длъжни завинаги.

"Длъжни"?! В любовта няма думи като "длъжни" и "трябва". Децата са щастливи, ако са щастливи родителите, не ако насила са заедно, защото са "длъжни". Имам за примери няколко семейства, в който мъжът унижава и бие, но тя разсъждава така - длъжна е да стои заради децата. Или пък тя изневерява, но той стои заради децата. Това е изключително пагубно поведение най-вече за децата. От сърце ви желая - бъдете още дълги години заедно и щастливи! Коментарът ми не е насочен пряко към вас, а към едни вменени порядки в обществото ни. Поздрави!

А защо не се разведеш?

Защото имаме деца. Със съпруга ми имаме идеални отношения на повърхността... Напълно разбирам споделеното от "Съпруга с опит", да и ние си живеем така и сигурно и така ще остареем заедно.

Прекрасни хора, прекрасно семейство. Тия двете неща заедно, трудно можеш да ги срещнеш в Америка в средите, в които живеят.

Вие да не сте домашният им помощник та знаете какво семейство са?

Тоя пие сок от сливи а тя яде банани. Това е диетата. Няма холистерол, няма бръчки - само здраве и удоволствие!

Хубава диета ;)

Нещо ми се вижда,че "нашето девойче" доста се е сбабичосало,пък не е толкова старо.

На мен пък ми се вижда, че от коментара Ви лъха доста злоба. Жената е на 57 и изглежда добре за възрастта си. Ако се беше наблъскала със силикон и ботокс, щяхте да пишете, че от страх да остарее се е направила на плашило. Дори и да има някакви корекции, са умерени и не отблъскват.

Ми такива сме си злобни,ама това не променя факта,че за възрастта си и възможностите си изглежда доста зле.

Много ги харесвам, но човек трябва да внимава какво яде и да спортува превантивно преди да се разболее. След като вече имаш здравословни проблеми е малко след дъжд качулка. Ако живееш здравословно от млад имаш шанс по-дълги години да се радваш на добро здраве и болестите да те настигнат на по-късна възраст. А това, че са от 26 години заедно е похвално, особено за Холивуд. Това се казва здраво семейство!

той е готин актьор- пожелавам му здраве и нови добри роли.