Операцията на Ивайла Бакалова мина успешно

Манекенката пострада тежко след мисия в риалити шоуто "Къртицата 2: Разтърсване".

Обратно в новината

Коментари - Операцията на Ивайла Бакалова мина успешно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази злоба във вас,такива игри има в много страни,че защо и Б-я да няма. Много завист,егоизъм и какво ли не се е натрупало в душите на хората,затова реагират така,поне аз така си го обяснявам.Дано хора не сте такива както пишете,защото това е много лошо,значи сте изгубили всичко човешко.Завеста е лошо нещо,злобата също,но докъде ни докараха нашите управници. Моля се да греша.

Ядоха живи какауци, хлебарки, части отплъх, пиха кръв, какво ли не тези хора за пари и лайна щяха да ядат и змия в гащите си сложиха, как пък не се намери един въпреки договорите им и провала на мисията да каже- "аз не съм свиня , аз съм човек", вместо това агитираха, че ядат протеини и колко полезно било - жалка работа.Но парите не миришат!

Сега пък от толкова цветя, да не получи алергия някаква, да пъпчаса! Ще наредя да изхвърлят цветята. Пък и я затрупали с тях - не е на добре!

Това е част от сценария?

7-те смъртни гряха : леност, гордост , гняв , ЛАКОМИЯ , похотливост, алчност и завист.

Ако толкова много обича силните и опасни ситуации да беше станала алпинистка или пещернячка. Да, ама тях не ги пишат и не са сензация за медиите. Най-много,когато някой се пребие и то ако покорява Еверест, а не по-ниска планина ще има няколко реда за него. Но цели и полуидиоти има навсякъде по света. Както е казано "за всеки влак си има пътник" - говоря за зрителите.

хич не съм злобна, но и хич не ме интересува. Интересува ме,че ей такива младежи без акъл и които мислят,че всичко им е позволено трепят умни и хубави деца.Това дете студент, единствено на родителите си помляно,а другите шест на Великден. И се интересувам не от нездраво любопитство, а че трябва да има големи наказания,за да не се случват подобни.

не мога да си обясня каква категория зрители гледат подобно реалити. превъртайки каналите, видях само как щяха да затрупат със змии една от участничките. и това ми беше последното гледане. сега дори и да попадна на него, просто за части от секундата превъртам канала. идея си нямам какво прави тази дама в това реалити, но всичко си има цена, явно са и платили достатъчно добре.

Гледат и такива като теб. И аз отначало си мислих да не го гледам, но след това разбрах че и от него много може да се научи- за характерите, за лицемерието за новинте "ценности", за глупоста и т. н и т.н това шоу показва живота такъв какъвто е ...

ако беше готвачка нямаше да и се случи. но от много чекнене това става. с глупости да печели. а вие ни занимавате все със такива злати николети ивайли ирени с какво са допринесли за страната.ами спрете да ни иформирате за тези.............ци.

Да или пък ако бяхме още по-цинични бихме казали че щом сега не е с чуканче значи нищо и няма ама не сме! Ние сме културни хейтъри и си уважаваме родните парцали били те миски или манекенки или пък и двете заедно!

Сега ако трябва да направим просташки коментар, бихме казали. "Това дето и се счупи крака е много лошо, ама добре, че и се счупи, че рейтингът беше започнал да пада." Но ние не сме такива цинични хора и няма да го кажем. ;)

Кога ще забранят тези екстремни простотии, които са вредни както за интелекта на зрителите, така и за здравето на участниците?? Алоо, Новия световен ред, достатъчно затъпяхме, стига вече!

Защо ли си мисля,че след "тежката травма",с цената да застраши здравето си,но в името на зрителя и формата,"Златка"- И. Бакалове ще се завърне в "Къртицата".

И операцията на баба ми мина успешно, но не можах да намеря къде са писали

Направо е плашещо какви коментари има:"Да си беше строшила и двата крака","Какво толкова,сега ще вземе и парите от застраховката","Да мре тая *" Добре бе,това нормално ли е.Това са някакви скрити психари.Плаша се,че такива хора ходят сред останалите и никак не са малко.Колко трябва да си бит от живота,колко да си озлобен,че да искаш неистово някой да си счупи краката.Бахти изродите.Аз на такива злобари им пожелавам да ги намерят и да им покажат жалките муцунки и с тях да напишат коментарите им.Жалки хора.Добра или лоша Ивайла Бакалова е човек,а вие не сте защото човекът изпитва състрадание или поне не изпитва наслада от нещастието на другите.Срам ме е че има дори и един толкова безвъзвратно озлобен човек.Никой не ви е казал че трябва да припадате от умиление,но поне не си изливайте жалките задавени от злоба душици така.

Това е злобата на работещия човек срещу жените от типа "златки" , които постигат всичко като отварят краката си. Това е злобата на човека инвестирал пари и време в образованието си , а някаква к--ва дето само едно може е постигнала повече от него.Това е злобата на далеч по-способни и кадърни хора от това нещо на снимката , които не са успели в живота защото в страната се налага чалга-модела и те нямат шанс. И т.н...., да грозно е , но аз ги разбирам и донякъде споделям мнението им.

Дреме ми на пакета как е минала операцията . Я почнете да пишете нещо смислено в тоя сайт

TIREX

след операцията вече ще се казва ивайла ВУРСТ бахурова.

Идеална новина за зрителите на шоуто за умерени идиоти.

И слава Богу! Не е лошо да се замислим какво гледаме... защото следващото нещо, което очаквам да видя в "реалити" е гладиаторски двубой... може и до смърт - нали участниците са подписали и застраховките - осигурени...

Ех,много сте злобни.Аз и желая по-бързо възстановяване.

Някой ще ме светне ли, за кого става дума в този пасквил? Нито съм наясно коя е тази пострадала дама, нито знам за някакво тъпо предаване на опосумите. И въобще, по дяволите, докога ще ни занимават с простотии и с хора, които за 5 стотинки труд не са дали за България.

Иван, Андрей, телевизията на КОЙ. Миска, любовница на "бизнесмен".

Слава Богу, че мозъка не е засегнат!

Не мож строши туй, що не мож строши.

Не се троши, щото го няма!

Ламтежът за лесни пари и слава дотам водят. Виновна е и публиката дето им гледа изгъзиците че не трябва да се мисли.

Инцидентът е добре дошъл за убавицата Ивайла. Ще попълни личната си сметка с премия от тъпата игра + застраховката. Ще остане доволна , предполагам.

Аре бе, това ли е проблема на България? Егати безочието. хората гинат от беднотия, а глей цела България с какво се занимава!

Докато има хора, дето дават последни "2.40 с ДДС" ,за СМС ..... Абе, така ще е !

Тия двамцата /Иван и Андрей/докато не утрепат някой няма да се спрат.

забравих и името на бабетката с котарака, дето и правиха скритата камера и после се спомина

Вася Ганчева

Gospod si znae rabotata.! Toi moje i da zabavya, no ne zabravya.!

Ще има избор на нова Кьртица

зашиха ли й оназ работа?

Е, тя от там се храни.

бившата г-жa Mакартни е манекенка с 1 крак, какво и пречи на иваила да я конкурира...

Има заговор срещу "елита". В течащите сега риалита що випове се изпотрепаха, поосакатиха, гипсираха. Дано поне да си заслужава мъките които изтърпяват във финансово изражение.

По принцип тази я харесвам а тва тъпо "шоу" веднъж попаднах на него без да искам и честно казано ама въобще не ми пука за медийната гавра на медията с участниците, както и с аудиторията !!!

Вие гледате ли тази телевизия ? Груба ГРЕШКА !!!

Да гледаме я. Тази телевизия стана много по- интересна от БТВ и Нова.

за спайс платинум ли говориш ?

Чакаме поздравителен адрес от Президента и правителството.

играем си игрички без да мислим ,а ?

Какво ли не правят някои за пари.Особено пък кифлите

Правят ла-па-па.

То това е най-малкото ,а и такива като тази това го правят безплатно за зарибявка :)))