Сватбата на Брад и Анджелина според децата им

Най-известната двойка в Холивуд се готви за шумна сватба в нестандартен стил и с много гости.

Обратно в новината

Коментари - Сватбата на Брад и Анджелина според децата им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдете здрави и все така сплотени!

Това са от малкото светски новини, които чета. Къде е Брат Пит и Джоли, къде еди-коя си, която си счупила крака.Ама много ме интересува!

да се ожениш на 50+. не го разбирам това...

много сладко семеиство!

Пакс и близнаците са много сладки. И Захара и Шайло са хубави, но са прекалено слаби! Рано им е за диети. Тези милионерски деца не се ли хранят?

Мекиците вече не са модерни!

Тази Джоли не се снимала в много добър филм досега.

Прекрасно, сплотено и задружно семейство! Пример за модерно семейство през 21 век в един свят на глобализация. Брад и Анджи са добросърдечни и състрадателни хора, доказали са го многократно с делата си и благотворирелните си инициативи!

ПИПО

Може и така да е. Може да е просто пиар.

МНОГО ВЕРОЯТНО

Едното дете с боядисана коса, другото -дъщерята Шайло - искала да е момче и те я подкрепяли. Още не е влязла в пубертета, обаче е полово ориентирана. Така че си имат наистина мнооого проблеми. Може и да греша, но Анджелина май ги побърква всичките.

Всички пишете изключителни тъпотии. На Запад звезди от техния ранг правят всичко възможно за да НЕ влизат в светските новини и да не ги притесняват журналистите. Само дребно провинциално мислене като вашето може да твърди, че правиш това или онова, само и само да те забележат журналистите и да пишат за теб.

Да си сменят професията като искат да не ги отразяват журналистите!

Но пък само "едро столично" мислене като твоето може да народи такива глупости дето си надращил(а). "Звездите" бягат от папараците, само когато са без грим и с увиснали шкембета, докато отиват до магазина, за да не си загубят репутацията на "секссимволи". Като ходят по червения килим хич не изглеждат срамежливи...

Те от години лъжат, че ще се оженят само и само за да се пише за тях. Едва ли някой вече им вярва:):):)

Ееееееееее тея почнаха да ми писват. Ако бях толкова известен, имах парите и свободното им време съвсем по-интересни неща щеше да пише за мен.

Айде оженете се най-накрая, че взехте нещо да ни писвате...

Живи и здрави да са! А Джоли да се не срамува ами да похапне малко повечко от тортата, та да налее малко на бузите, че като рибок е заприличала!

С две думи - Джоли да хапва "пърДжоли"!