Ева Тепавичарова роди втори син - Самуил

Чаровната актриса Ева Тепавичарова роди второ момченце днес. Детето носи името Самуил.

Обратно в новината

Коментари - Ева Тепавичарова роди втори син - Самуил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6a i priliaga da raboti na tepavicata!

ииии, бащата пак е прибързвал. много е яко да си имаш момиченце. мега здраво е! да са и здрави двете разбойничета и да се възстановява бръже, че мажат и е нетърпелив да е види по-отблизооо! ;-)

Еее, добре,но пожелавам и всички други жени раждащи в" Шейново"също да са толкова доволно от грижите ,което хич не ми се вярва.

Хубаво е името, ноооо ... една съседка роди миналата седмица - Нанси, а друга пък - Ааийа. Да, първото име е странно като за България, във второто пък няма грешка - три пъти питах и накрая ми го написаха ... Та кой сега е номер едно?

Браво, хубаво име! Да и е жив и здрав Самуилчо! И Борилчо! Горе глав... краката, Ева! Голям е списъка с царе и от първото, и от второто Българско царство!

А дано третия път, третата голяма любов й донесе щерка...

Честито!!! Да е здраво и много щастливо малкото юначе!

Най-сексапилната българска актриса! Пожелавам й много щастие и здраве!

юрналята така си подхвурлят тема и аидеее куде и е чара на тая ева??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След смърта на Самуил, когато вижда 15 000 ослепени от Василий II, траурът продължава 9 дни. След 9 дни, синовете му събират войската и опустохават цяла Тракия от Струма до Константинопол. Всичко живо по пътя им е изколено, а селата и градовете разрушени и опожарени. Овошките изсечени, лозята изкоренени и добитъка изклан. Стигат до Константинопол но Василий II не смее да се покаже. На връщане клането продължава.

Казваш го така сякаш си бил там. Кой знае какво е било с станало. По скоро след това зверство на византииците сме били натикани в миша дупка за десетилетия и в упадък.

Абе кой ти ги разказа тези глупости? Или си ги сънувал нощес, а? НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!! Не лъжи хората във форума!

да ти е живо и здрово детето и дълги години да ви радва

Не знам друго, ама да вземе да сложи едни шини и да си прибере малко зъбите, че тази рядка ограда й разваля усмивката.

Колко струва тука едно платено съобщение да съобща, че и мойта балдъза от село Драгинци вчера се сдоби с мъжка рожба Иван, размер 48 см. 3,6 килограма. от Иван Паничков

Честито и на бълдъзата. дано да е българче!

Да ти е живо и здраво, мила! И вие покрай него, за да му се радвате! (а на хейтърите, не им забелязвай! ;) Те това могат!)))))

Подкрепям! Живо и здраво бебчето и всички около него!!!

Щастливи и здрави! :-)

Оххх, хора! Какво е това недоволство, какво е това нещо? Все чета коментари от сорта на "Мен какво ме интересува? " или "Аз какво да направя?". Ами в крайна сметка, не може все неприятни новини да четем. Да й е честито на жената! Хайде приятна и усмихната вечер! :))

Недоволство защото е пълно с КОМПЛЕКАСАРИ за психиатрията !!!!!!

И на тебе и на този преди тебе. С какво точно тази новина е важна, поага ви, разннобразява живота ви, провокира интелектуалните ви способности (ако имате де) ? М? Някаква си жена родила дете. Както хиляди и милиони други, за които не се пише. А защо точно за тази се пише? Какво точно е направила за да се пише за нея? Чиста посредственост. Поне да беше хубава, ако не друго. Нещо ви е изкривена логиката на двамата...

време оно се знае че жените сменили 10-тина муже поне хващат добри момчета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо ми скрихте коментара ? Защото изказах добрите си пожелания към Ева, или защото изразих отрицателното си мнение към д-р Велев ?????? Ами то си е истина. Не я крийте !!!!!!

Да й е живо и здраво! Хубаво име!

Да ви е честито ! Да сте живи и здрави и вие родителите да отгледате един достоен българин, както сте избрали и и едно българско име!

Да вметна само, че името макар и носено от известен български цар, не е българско, а е от староеврейски произход и означава буквално "измолен от бога"......

Много темпераментно, спонтанно и свежо играе. Отличен пример за всички нас и особено за младите българи, че може да се прави кариера и да се раждат деца. Да е жива и здрава тя и семейството й.

оше по-интересно а как скептично настроение от страна на жената привлича муя много ми е чудно...мужете обичат опитните жени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъкмо стана интересен сериала и ще я върнат, пак ще спра да го гледам.

Ми то и ОЛИГОФРЕНИТЕ КАТО ТЕБЕ пречат на обществото ама не се оплакваме нали ?

Е как разбра че заради мене сме зле, дали не е защото такива актриси са популярни. В Холивуд да ли би имала шанс?

И комшийката така. И още жени така. А коя е Тепавичарова? Колко точно е значима и с какво се занимава? Колко е важно да знаем това? На кой му пука?

Ако ходиш по-често на театър - ще знаеш коя е .

Браво на жената!

олиииии , колко интиреснооооо , а стига вееее , не мое да бъдееее , ко праим сяяяяя

Въобще не ми харесва като актриса, много изкуствена игра и като жена не ми харесва . Но това е мое мнение , сигурен съм, че като човек е свястна . Желая и много щастие на нея и децата и .

ми познати се омужиха с дете за втори пут а аз момиче не мога странно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се чуди ами може би трябва да застанеш пред огледалото или поне да се образоваш малко.

Не смятам, че е толкова странно. На жените, които имат неуспешен брак зад гърба си, а си имат и дете, вече общо взето им е все едно, дори по-скоро са скептични към нова връзка и брак. Просто мъжете интуитивно усещат, когато някоя жена на всяка цена си търси мъж и съответно се отдръпват, защото се чувстват притиснати или бързо губят интерес, защото всичко е много лесно - в техните очи си отчаяна и това ги отблъсква... дори на самите тях да им се иска да създадат семейство... Ако не си вкопчена в идеята, че трябва да се омъжиш и да имаш деца, и то скоро, защото времето минава и т.н. , ще се поставиш по различен начин пред мъжете и ще те харесват повече. Така мисля, може и да не съм права.

Колко ли е пресмятала пола горката...

Какво лошо има пожеланието родителите да се оженят и детето да не е незаконно - та скривате текста - и по темата е, и не е СПАМ, та имайте малко СРАМ

Ми да!! Как така НЕЗАКОННО дете?!?! Я веднага родителката в кауша! Родителят - направо за разстрел! Като са нарушили ЗАКОНА - да си носят последствията. Кой закон, ъм?... Живо и здраво, да е българчето!

се оженят, Самуилчо да не си остане извунбрачко

Ти пък като си брачко сигурен ли си кой е баща ти !?

8901

Честито! Бъдете здрави и четиримата!

четиримата.. Ако се знае бащата на Борил, нека и той да е жив и здрав

8901

Возприема се.

То и сьседката вече трети пьт, ама никой нищо не писа в нета! А, сигурно щото това е нещо нормално за нормалните жени на Бьлгария!

Да, ама съседката не е бягала с пророкомобила и не е кръстила бебето си Кипърчо

Че то Петър е еврейско име а го считаме за чисто Българско! Как да го кръсти? Камен? Стоил? Боримечката? Самуил е толкова българско колкото и Петър!

Петър..айде не еврейско а гърцко...се тея :) Стига да не е Джон, Майк и некви такива дето борчетата си кръщават децата щот много филми гледат!

Ти сам си отговаряш. С какво Камен е по лошо от Петър, Божидар от Теодор, Кръстьо от Ставри, Георги от Йорго, Недельо от Кириак и т.н.

Честита рожба, Ева и Жоро:-)! Да ви е жив и здрав малкия Самуил и Борилчо, като един достоен батко:-)! Да сте живи и здрави и вие двамата, много да ви радват малките юнаци и вие да ги радвате:-)))!

Честито!

Най - хубавото нещо е това да имаш дете , да и е живо и здраво . А за името адмирации прекрасно българско име а не Патрик , Лоренцо , Майк и т.н "най - българските имена наречени така от "интелигентни родители"

"прекрасно българско име а не Патрик" Аз пък си мислех, че Самуил е прекрасно еврейско име. Както Ева.

Да така е прав/а Сте но е , много по- "Българско" от разни имена , като Патрик и тям подобни имена на родители комплексари и простаци и тук ще кажа една мисъл на един голям човек : По името на детето съдете за манталитета на родителите .

Nikola Gatev

Това са си само твои мисли. Всъщност не съществува 100% достоверност и доказателства. Както се изпариха "доказателствата" на евреите за тяхното славно минало/по данни на израелски учени всичко в светите им книги е нaгласена история и измишльотини/ А защо името да не е взаимствано от друг народ който е бил преди евреите/казахме че те не са най старите племена на тази стара Земя/, например траките и други живяли по нашите земи преди Черно море да повиши нивото си. Те може би /евреите/не напразно имат претренции за собственност върху нашите земи. Може и те да имат произход от протоплемената населявали районите. Така ,че може да се приеме ,че Самуил има нашенски корени. :) Хората трябва да знаят,че нищо не знаят !!!

Нека да и е живо и здраво и да я радва !

Чаровна , слънчева и талантлива дама ! Да й е честита рожбата : ) Прекрасен избор на имена . Със здраве : )

ЧЕСТИТО и все така усмихната и чаровна

Ей за това не искам второ. Ако е пак момче направо ще се застрелям. И няма да искам да го гледам... Блях

Ми ко чакаш

такива като тебе стават майки не ми ясно...Можеше да си купиш кукла Барби и да се приключи!

ААА от "Искам бебе" се обаждат... ха ха хахх

Найстина кофти звучи да не искаш второто да е момче, но при много жени е така, просто се интересувам от демогравските ни проблеми. Проблема е там, че възпитанието се оставя на жената, а на жена да оставиш две или повече момчета не е лесно и напълно те разбирам. Трябва участието и на здрава мъжка ръка, както е в къщи. Аз в случая обвинявам всички мъже,които не участват във възпитанието на децата си

Не Ви познавам, но този коментар ми връща вярата,че има умни, свестни и отговорни мъже!!Много семейно щастие Ви желая!

Много сме важни, но малко ни е ориенталска държавата...Мъжа няма работа с децата. За щастие мъжете на почти всичките ми прятелки се оказаха мъже на място и децата им имат всъщност двама родители:), така че аз имам вяра, че нещата се променят!:)

Честито, да е живо и здраво и браво на Ева за хубавите български имена, които е дала на децата си!

Самуил не е българско име, а еврейско, то е съществувало преди да съществува България и съответно на български нищо не означава, но на иврит значи чут от Бога, измолен от Бога

Абе то Самуил може и да е съществувало преди Христа, но е в пъти по-българско от безумиците, с които напоследък кръщават децата си някои родители.