Стивън Тайлър се срещна с „Мис България Вселена”

Броени минути преди концерта на Aerosmith у нас миналата събота фронтменът Стивън Тайлър се срещна с „Мис България Вселена” 2013 Венета Кръстева.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Тайлър се срещна с „Мис България Вселена” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красиво е момето, пък и чаровно! Дано повиче български моми представляват България като нея пред известни личности

Алооооо не е честно! На вас никой не ви трие ! Ха ха ха!

Що за новина. Голям праз казано по нашенски.

А, преди победителките в конкурсите за красота се ангажираха със социални каузи и се срещаха с деца от домове за цираци...

Много си прав/а. Но и свиренето с уста пак си е един вид социална дейност ;))). Само за един, двама или трима е било от полза, ама все е нещо ;)))

Победителка в конкурса Мис Вселена е Габриела Ислер- Венецуела. Венета не е и в първата десетка на топ красавиците. Глупаво групи.

А дали е преспал с нея ?

Аеросмит са една от любимите ми групи, имат невероятни песни, които наистина вълнуват.Да, младите мацки им вързват заради парите и славата, не щото са много хубави.И това, че са страхотни музиканти не означава, че трябва да припаднем от гордост, че някой от тях е поискал подобен вид услуги.

ПР статия за с нищо неизвестната ни миска.

Ама вярно - много зле! Някаква дива липсва на елементарна логика ми се набива от тази статия! Ще си взема желиран бонбон...

Dir-а, "интелектуалното" ви ниво не надскача детската възраст. Мъка, мъка.

Уф, че сте.Ми Стиви Тейлър се е срещнал с момичето, то даже се прибрало от Турция.И той просто приятелски я е прегърнал и после и предложил да потанцуват.К'во толкова, само един танц.Сигурно една "Опа ганга стайл" са щели да изтанцуват, за тренировка за следващия концерт, вие пък веднага за другото си мислете.И то момичето се е похвалило.После, като иде момето в Америката, някоя друга титла може да спечели, ей тъй, за благодарност за танца.Така си е.

дрът козел млада върба лющеше

Тя па една върба!

"Венета"-а-а....../освен Ботевата, разбира се/. И как мина срещата, ще има ли нови тайлърчета, или вече не го бива? Е, все пак Лив е една, не може всяка следваща издънка да й прилича, но все пак, наште "Венети" не са много придирчиви.

Пичове, това е забавна и подробна история от личния живот на Стивън Тайлър, случващ се и у нас. Не виждам нищо лошо. Жената е била ухажвана и поканена безплатно на концерт и бекстейдж. Добре, че не си е сложила фередже. Като ви дразни, явно сте обратни и чалгари.

Не, в случая дразни лековатото поведение на наш'та Мис и щастието, че е избрана да го обслужи, се пише като постижение.

Е какво толкова е станало, момичето познава Стивън, няма лошо. Между другото дъщеря му е по - хубава

ами знае се че тези "красавици" правят бизнесс.всички знаем какав!!! транслитераця

tuzarya, не бъди толко' втрещен, няма лошо - кръговрат на природата: първо той пя на нас в микрофона, после го отстъпи на таа мома да му попее... Нищо не се губи. На нас ни беше хубаво докато той ни пя, защо на него да му е лошо?

"Танцът не се състоял"... А нещо друго се е състояло, вероятно. Човек се учи докато е жив - вече зная кодовите думи за "и той я ...."

Дядо Стиви на първата снимка по джапанки ли е?

Колко трогателно.Почти като в "Титаник".Тази новина разтърси основите на моята душа.Плаках от умиление.Любов ли бе да го опишеш!