Скаут Уилис протестира гола срещу ”Инстаграм”

Една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, публикува своя снимка гола, с която протестира срещу правилата в "Инстаграм".

Обратно в новината

Коментари - Скаут Уилис протестира гола срещу ”Инстаграм” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен, пък, ми харесаха голите й снимки.

Много пуста и празна тази ню-йорксака улица! Обикновено във филмите улиците са пълни с народ. За съжаление не мога да отида да видя как е в двйствитвлност.

Милата, та тя просто се опитва да блесне и да си намери място под слънцето. То с тия родители не е лесно.

Pycku!

Простотия до шия.... В гадната USA може да се разхождаш гол по улиците?? Боже, боже.... Много ясно че инстаграм ще трие голи тела... Ама както казва народа - Простия американец, си е прост.

Това е начин за някои жени да се уредят с мъж. Диана Любенова се разхождаше гола по "Витошка" и сега е съпруга на богат и влиятелен американец. Що ли той не я прати отново да се разхожда гола като атракция? За съжаление - такъв е светът!

За пореден път се убеждавам, че Деми е много по-хубава и от трите си дъщери, въпреки 50г. си възраст. А Скаут направо се излага с този увиснал бюст, ами сигурно затова са я цензурирали.

Ами ако щерката си направи толкова пластични операции, колкото маминка, то и тя ще има вид ... :)

Ами да си направи, чакам такива като нея и ги правя красавици!

Тази мома ако е модел, то аз би трябвало да съм поне Мис Вселена...

То майка им ги пробутваше преди няколко години да показват мода за тинейджърки, сега във висшата мода едва ли биха ги взели за модели.

дай да видим твоя снимка!

Не зная какви модели са, но и тричките са меко казано непривлекателни - ниски и трътлести.....и се казваш Скаут и пр.

Скаут - Все едно са я кръстили Чавдарче ;)

В случая Чавдарка! А можеше спокойно и Икарус да бъде!

Не разбрах какъв и е проблема. Да ходи на нудистки плаж, там може да ходи както си иска. Живеем в общество и не се водим примати. А и никой не я е вързал - ако иска нещо свързано с нуждите и на жена, ами сигурно си има партньор - да се гмуркат под чаршафите и готово!

С тия печени чушки е за ни-къ-де. Тати Бруси ги е изтървал от време.

хубавичка е тая скаут. аз бих я подкрепил. от кам гарба... ако можех да се самопредложа;-)

От към кое ?!?!

Тук въпросът не е дали е права, че в женските гърди няма нищо срамно (разбира се, че е права), а че казва на един напълно частен сайт какви да са му правилата. Все едно някой да ти дойде в къщи и да ти седне пред вратата да протестира що са ти бели плочките в банята, а не сини. Като нещо не й харесва в сайта, никой не я насилва да го ползва, нека си направи сайт и да си поства каквото иска.

И аз не виждам проблем. Като толкова се възмущава да купи акции, да влезе в управителния съвет и да променя политиката на сайта. В Туитър всеки си може да се показва гол, със зърна, както му се иска.

Туй американските "звездички" хич не ги слуша главата. ...ане и бой на килограм и да се научат как се прави шопска салата, ке ги зема и двете на обучение на село.

Браво , това се казва ПОЗИЦИЯ !!!!

ЕЕЕ, горкия чичо Брус. Той се възмути от едната мома, че показа гащи, пък другата направо ци ци... А само на мен ли ми се види, че са с длъгнести глави като на извънземни и двете?!

ЛИЧНО АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ХОРАТА ДА ХОДЯТ И ГОЛИ. КЪДЕТО И КОГАТО ИМ Е КЕФ. НА МЕН МИ ХАРЕСВА.

Нещо ми подскочи коня в джоба :) Добра е с естествени гърди бих скаутнал с една проба под полите и :)

Чудя се как от двама доста прилично изглеждащи родители са се пръкнали няколко грозни траверса като тази???

Брус Уилис беше готин мъж като по-млад, а дъщерите му - все конски физиономии:). Деми Мур не е мой тип, но определено не отричам красотата й. Ама децата им не случиха на добро съчетаване на гените

Цялото нещо ми се вижда хипер безмислено. Какви правила ще си наложат в инстаграм, ми това си е вътрешна политика, като не ти изнася или се съобразяваш или просто не влизаш там. А пък на фона на днешната голотия и физическа и душевна, такава цензура не е излишна, че вече не остана нищо скрито покрито. На мен пък ми писна от тази разюзданост, която масово се налага от запада.

Критериите за неподходящ за показване коментар тук са много избирателни. Ако пропагандираш показването на различни голи части на тялото в интенет - това св публикува, но ако наречеш тези части с имената им - това е неподходящо, некоректно , обидно. Двойни стандарти, които винаги са в полза на лошите ( внимавам за думите)

"Тези неща" си имат множество прилични наименования, ама като не си чел и не са те възпитали, ще те трият :D

Я трай! Твоето "възпитание" прелива от двата реда, които си написал!

Ама с тия конести физиономии... явно татенцето се е опитвало да направи мъжко, а те се с цици се пръкнали...

По 50 кубика на гърда ще и дойдат екстра ;)

Не виждам нищо лошо в това млади хора с красиви тела да ги показват, стига в кадрите да няма насилие и вулгарни пози. Голотата, когато е естетична не е вулгарна и неприлична, такива са някои помисли свързани с нея.

Ама снимката на мъжа не е била естетична! Затова са я изтрили. Честно ли е?

напълно одобрявам и подкрепям каузата и призовавам повече жени да се присъединят

Като нямаш какво да показваш- искаш да показваш ци ци. ( дали са хубави - не знаем). Но тук показа, че нямаш акъл

Мали, мали чак сега Бруси таткото Уилямс хептен ще се втрещи...преди 5 дена Румър си показа розовите гащички, сега Скаут си показа прелестите...има нещо гнило в Дания...пардон в Уилисови...

Стою

Еми точно в случая, на гнилото в Дания му викат звездомания. PR, PR,PR и пак PR...

Като няма какво друго да покаже, показва ц.ци.

Модата с голите жени прави наченки някъде през 50-те години на миналия век, през 60 и 70-те е в разцвета си и след това вече се мисли за отживялост. Така че тая явно не може с нищо друго да направи впечатление. На това му се казва простития и тъпотия, не виждам за какво може да се рекламира тук.

Защо да е простотия? Така си иска и не ти пречи? Това прототия ли е? Странна преценка...

Глезла

поне са истински!