Гуинет: Да сложим край на гадните коментари

Актрисата иска омразата в интернет да бъде прекратена. Според нея, публикуването на коментари с обидно съдържание е "нехуманно".

Обратно в новината

Коментари - Гуинет: Да сложим край на гадните коментари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на Гуинет за това изказване от името на всички българи. Нека да видим, че злоба и завист има НАВСЯКЪДЕ по света.Нека се отърсим от комплексите си.Нека престанем непрекъснато да се самооплюваме,самообругаваме и подценяваме.

Изключително одухотворена, чаровна и добра актриса. Крис ще го оцени някой ден.

Колеги, не се хабете с троленето, тя български не разбира, а едва ли е толкова луда, че да си наеме преводач, за да ви прочете вас ;)

Стою

""Когато някой надигне глава над повърхността, в която и да е област, му отрязват главата. Такава е природата ни", добави тя." - цитат. Сега си припомнете вица за българите в казана... Същия виц съм го чувал с леки вариации в няколко държави... и навсякъде - за тях си. Изводи?... Или сме ги превзели всичките, или навсякъде е едно и също. ;D Не визирам жизнения стандарт, естествено, а манталитета.

ииии, тази женичка говори все едно е отраснала тук, при нас, в кочинката, в българия! брей-брей-брей! начи не сме чак толкова зле, все пак!:-)))

Гуинет изпусна наистина един страхотен човек! Но колкото и да иска да изглежда различна, Холивуд не и позволява да излезе от клишето! Много дава, но и много взема Меката на киното! Малцина оцеляват!

Интересно разсъждава жената, но няма скоро да се сбъдне желанието. На тази вече опоскана планета от пъплещи недоеволюирали животински видове е трудно да имаш друг начин на мислене. При едно бъдеще на машините - да, тогава може би ще има спокойствие и разум, а не бури от емоции и омраза.

З а щ о в новината за БАТЕ ЕНЧО коментарите са забранени. Кукувици са ви изпили мозъците дирници!!!! Една псувня не мога да напиша та да ме баннете за цял ден и да съм спокоен!???

Дирбг са най-несвободната медия. Постоянно трият и цензурират. В Северна Корея биха били един много успешен сайт.

Добре че не знае, да чете на български!

Иска славата и парите, но не и негативите им..

Неагтивите са от хората, не от славата.

а славата куде е слава.сред маимуните ли.едно и сущо означава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да стигнем до следващо, по-високо ниво на съзнание, трябва да минем пре това. И аз понякога недоумявам от злобата у човека, но за да се израстне, трябва да се мине през различни нива.

Да, но трябва да се мине и през грамотното писане. Провери си в правописния речник как се пише "израсна". Страх ме е да не кажеш, че и аз преливам от злоба. ;-)

sps_hrsf@abv.bg

45 е 3Х15.... тука сме у нета! Който не лъщи с мислене и идеи ИЗИСКВА ПРАВОПИС! Моем ти нафраскем 100 000 езгладени мнения и ни едно нема са запомни. Отделно, че ше ме имитират и крадът! А така: прасни идеята, изкриви правописа и се те видели. Че и не си един от многото а оригиналъ! Пиши си правилно кат те кефа, еме не изисквай и не прави комплекси у другите ,че тва-онва.

Истината боли,Гуинет!

Истината е, че повечето хора не са съгласни с тебе... п.п Боли ли?

БATKO

"Когато някой надигне глава над повърхността, в която и да е област, му отрязват главата. Такава е природата ни", добави тя. Явно българските емигранти в щатите са овладяли вече положението! Бас държа че тия писачи са BIG AL, KGB, Ибричек и Бегеец.

Ами прав е Аспарухов - тази е много безлична - уж е хубава, ама не е одухотворена, не става.

Да разбираме, че не ти става? Ясно...

Дирбг трият коментари постоянно, цензурират и банват! Троловете са истинската свобода на словото и тъй като са неконтролируеми, под претекст, че се обиждали искат да ограничат тази свобода на изразяване! Истината е болезнена. Ако някой трол напише, че си дърта и грозна, това означава, че е така. Истината боли, но истината не бива да се цензурира!

Извинете, но след като сте на 20 години и аз ви смятам за пикльо c 2 грама мозък, това истина ли е или само мое мнение? ;) А иначе мога дори да си представя колко е хубава приятелката ви...

Докато ни натрапват такива, като тази бозава " дама " за първи красавици , гадните коментари ще се увеличават в геометрична прогресия : ))))

Всеки си има мнение - нали така? Аз не натрапвам своето на теб...., така че след като нямаш нещо съществено за казване, по-добре не пиши нищо!!!

Хайде сега "запейте' всички вие, които казвате , че сме гадни българи-хейтъри - най-лошите на света. Едва ли Гунето знае български и чете коментари в БГ сайтове. Надявам се това да ви затвори устите веднъж завинаги!

Щом това ви успокоява, ОК! С това няма да се свършат простаците, които пишат по нашите форуми!

Ами ти си един от тези "простаци", щом пишеш тук. И защото изобщо не си разбрал за какво става дума.

Това е един гаден коментар!