Рики Мартин: Не е трудно да си самотен баща

Певецът Рики Мартин смята, че не е трудно да си самотен баща.

Обратно в новината

Коментари - Рики Мартин: Не е трудно да си самотен баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драга, най-големият урок за теб ще бъде, ако синът ти е гей. Хора като теб явно трябва да се сблъскат с това, за да разберат как чувства другият и да се научат на толерантност. И тогава ще те питам, как ще реагираш, когато подобни хомофоби като теб го оплюват, че "чупи китки и се прави на дискриминиран с трагична физиономия", подритват го, говорят зад гърба му, игнорират го, а когато той заяви кой е и как иска да живее, го обвинят, че "демонстрира открито с колко и как спи", че демонстрира "извратената болна същност", че не е нормален. Тогава ти набързо ще направиш своя избор и ще се превърнеш от задръстена нещастна ксенофобка в боркиня за изконни човешки права! Подобни тесногръди създания като теб дефинират сексуалността само с това, с кого си лягаш и как те кефи. А сексуалността обхваща толкова много сетива и е свързана с чувства, мисли, разум, естетика, поведение, привличане, ухажване, споделяне... За съжаление твоето първосигнално мислене и реакции те отдалечават на светлинни години от реалността. По коментарите на хората тук съдя, че хора като теб постепенно намаляват.

А съвместното копаене на градината влиза ли в "многобройните дейности" , определящи сексуалността?

Да, защото за съжаление хора като тебе постепенно се увеличават.Да живее Азис!

Аз съм си оправила живота, не бой се.Не демонстрирам открито с колко и как спя, не чупя китки и не се правя на дискриминирана с трагични физиономии.И не можеш да ме убедиш, че гореописаното е нормално.Ами не е.Нямам нищо против гейовете, имам много против изкуствените им демонстрации, драги.Така, че ако си лягаш с мъже, прави го, щом те кефи, но не ме убеждавай, че е нещо нормално, модерно и съвременно.

До "freedom" исках да го адресирам

loverrock

Имаш много ограничен мироглед. Знаеш ли, че има хомосексуални които са лекари, инженери и добри бизнес лидери? Аз лично познавам блестящ хирург, който е открит гей.

та каво излиза, жените да раждат, а обратягите ще отглеждат деца. Много сбъркана система. И това го приемате за нормално?

Ако се замислите, в България дори да си с различен цвят на кожата е проблем, а да си отгледан от гейове, е напълно неприемливо. Има държави, в които да си различен не е проблем, защото хората там са имигранти от всички краища на света. По телевизията дават филми с гей двойки като родители. Та на децата не е нужно чак толкова много да им се обяснява, защо това дете е по-тъмно или защо майка му е мъж.

Тотално сбъркана система.Какво общо има цвета на кожата с гей-родителството.Първото е това, което ти е дала природата, второто е сбъркана сексуална ориентация.Предполагам нямаш деца, щом смяташ, че не е толкова нужно да им се обяснява защо мама е тати.Налага се, вярвай, ще питат.

Само не разбрах - не е необходимо да се обяснява на децата , защото те го разбират от телевизията ли? Малко ти е несвързан коментарът.

Ами като му е майка, защо не е могла да го роди? Къде и са детеродните органи?

Това е само в главата ти, защото си убеден, че всички чувстват и мислят допотопно като теб. Хората в България започват да стават нормални и да класифицират ближните си като добри и лоши, а не хомосексуални или хетеросексуални. И добре, че е така! Хомосексуалният човек не се различава по нищо от теб, от мен, от децата ни, роднини, приятели. Когато приемем напулно хомосексуалните, те няма да има нужда да се крият, а ти ще видиш, че те не хапят и не сеят зараза. Всичко друго е проява на страх и срам!

Какво те дразни толкова, дежурни по "Форум"? Би трябвало, когато фактите говорят, да замълчиш, а не да дрънкаш празни приказки . Никой не тви засяга какви сте и какви ги вършите. Доказателствата ( + и - ) все още се виждат къде са поставени и в какъв брой. Сега ще последва "акция" да ги промениш ли?

Не е много ясно кой дежури тук, кой брои плюсове и минуси и се възмущава, ако нещо не е така, както му е било натикано нявга в главата. И какви факти те гонят, какво чудо. Май че точно теб те засяга кой какъв е и какви ги върши, защото те е страх. Изясни си първо страховете, като се обърнеш към себе си, а не да го изкарваш на другите. А по акциите както виждам "дежурният" си ти.

хомофешъна си е чиста болест, само дето никой не смее да го каже гласно.

Ти си много ама много загубен Сам си поставяш проблеми, приписваш ги на други, пък сам си отговаряш - изобщо каша.

Тук се публикуват статии и в дискусията - различни мнения за тях. Обикновено различните мнения, получават + или - от четящите, като всяко събира някаква подкрепа. Когато, обаче, се появи статия за хомосексуализма - гледайте какво става! Само мненията "за" се подкрепят с ненормално голям брой +, а останалите се отминават с хладно безразличие или с голям брой -. Доказателство - тази статия!

Никак не е трудно г-н Мартин, когато имате пари никак не трудно. Има само 2 типа хора на света - богати и бедни. Това е истината.

Но дали това е добре за децата? Дали ще ги научи на педераслък? Макар и да не иска да ги учи на това ...

Въпросът е към нормалните хора. Оевдидно те не се интересуват и педалите отговарят с МИНУС.

Много странно. Хомосексуалистите не могат да се възпроизвеждат, а стават все повече...

Някои хора се раждат хомосексуални, това е. Няма отвръщение от жените, няма "мода", дори и ЕС не е виновен. Хомосексуалисти е имало винаги и винаги ще има. Който не е запознат, да прочете малко за Древна Елада. Дори при някои животни се наблюдава такова поведение. Не е важно, кой какво харесва...важно е да сме добри. Другото са глупости.

Но дали е добре за децата да растат в такава среда? Иначе попитано - ти съгласен ли си твоите деца да растат в такава среда?? - не знаеш какво ще ти предложи живота, все пак ...

loverrock

Има вече големи деца на такива двойки и всичко е ок.

Човек не е застрахован от родители! Убиецът, крадецът, мутрата, простакът, лицемерът, предателят, продажникът, подмолният, манипулаторът, побойникът, пияницата и т. н. и т. н. и те имат деца. Ако хомосексуалистът е добър и морален човек, защо смяташ, че е по-добре за детето, отколкото да е при лоши и крадливи хора например!

Според мен няма значение за децата дали ще са отгледани от хомосексуалисти или хетеросексуални. За дацата са важни много други фактори. Доста психопати и убйци са отгледани в "нормални" семейства от жена и мъж...

Какво толкова отврати истинските мъже от жените ,та голяма част от тях са гейове?Дали не е сексуалната революция,която по-късно създаде бруталната и уродлива порноиндустрия?

Да ти кажа, има си хора, без значение пола, които по принцип харесват повече мъжкия полов орган. Даже самите мъже са влюбени в собствения си такъв...

Попи, ти май си истинска жена и Женска - в буквалния смисъл :) Колко ли ще си го признаят!? :)

Както винаги половината коментари са или глупави, или битови, или и двете! Злоба - за това, че някой е различен, за това, че има пари и т. н. и т. н. Той разказва за собствената си житейска ситуация, трябва ли непременно тя да е като вашата, за да не ви дразни. Да, има други възможности, по-лесно му е вероятно, да ви се извини ли за това?

Не е така човек, остави злобните коментари, те не се влияят от новината, винаги ще са злобни. Но все пак погледнато реално, наистина не е трудно да си "самотен" баща с милиони в джоба, милиони фенове и т.н. Просто като сложим всички факти в торбата звучи малко несериозно, защото, освен че човека е богат, но и изглежда добре, ако иска ще си намери някой, зависи само от него.

Ако оставим сексуалната ориентация настрана, наистина си прав: Ако си богат сигурно не е много трудно да си самотен родител. В най-тежко положение може да се окажеш например според мен, ако си самотна майка в България. И не богата, разбира се. Особено пък ако е безработна и разчита на социални помощи. Но ако работи, може даже да е по-трудно защото кога ще намира време да си гледа детето? Ако си милионер в долари или евро - наемаш си бавачки да го гледат, а ти само му се радваш и си играеш с него.

Не разбирам защо" глупав, битов", пълен със" злоба "към немислещите като него коментар на "ГОСТ" получава 28+, а умерените, разумни, човешки справедливи реплики до него са получили само по няколко +? Как се "генерират" плюсове ?

Може сам да ги слага човека, рефрешва и си цъка плюсчета на коментара, после сам си се кефи колко плюсчета има.Яко, нали.

Как може толкова красив мъж да е обратен? много тъжно за женската половина, иначе му желая всичко най-хубаво!

По мои наблюдения е обратното- по-малък е шансът мъжете като него да са хетеро. Разочароващо е за някои, ама често така се получава- хубавите и поддържани мъже харесват други хубави и поддържани мъже :)

не въобще не е трудно особенно когато си извратен гей милионер без ценностна система и чуство кое е правилно и кое не ...въобще не е трудно

По-лесно е да си "морален" бедняк с възвишена ценностна система и обострено чувство за правилност и неправилност. А, и за капак на всичко да се открояваш с ярка неграмотност!

ми чи ко - кажи 4есну не е ли по лесну урунгеле ?

Това не ми стана много ясно, искаш да кажеш, че ако си милионер и гей, значи си извратен и без ценностна система или че ако си извратен и без ценностна система, значи си милионер и гей! Чувството за правилно и неправилно направо го пренебрегнах, щото не знам къде точно да го вмъкна в логическата поредица!

Не е трудно да си самотен родител, когато си финансово осигурен.

Той първо се е осигурил и после е преценил, че може да стане родител! Вижда ми се отговорно!

А кой твърди обратното, та се пениш?

Децата имат нужда от майка бе глупак.

Децата имат нужда и от майка, ама той е гей, така че тва малко трудно ще се случи.

Това с гей-теорията малко не я приемам!!! Все пак откакто каза, че е гей никой не се интересува от сексуалният му живот..........Никой не може да докаже какъв е ако не го е опитал................

Децата имат нужда от родител, който ги обича безрезервно, подкрепя ги, възпитава ги, отделя им внимание и е търпелив с тях. Дали ще е мъж, жена, мъж и жена, двама мъже или жени е все тази- растящото дете няма да се повлияе от пола или броя родители, ако ги има всички тези неща.

Много успехи на този чаровен и талантлив мъж. Дечицата му да бъдат живи, здрави и да му носят само положителни емоции! Рики Мартин радваше моето поколение с прекрасни песни, колко сме танцували на неговата музика.

Рики Мартин е страхотен!!!! Нямам търпение да излезе новия албум!

Мелиха да наторя твойта ЛеХаааа!!!