Владимир Данаилов пропуснал сватбата на майка си

Синът на Ирен Кривошиева - Владимир Данаилов, не успял да долети в България, за да присъства на сватбата й.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Данаилов пропуснал сватбата на майка си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох всичките коментари, написани от злобни мъже и завистливи жени. Ирен Кривошиева, както и кумата и-Ваня Цветкова са супержени и аз им се възхищавам на външния вид и фигурите! Бих искала и аз да изглеждам като тях като мина 50-те... А тия злобари/ визирам мъжете, които не могат да се похвалят с толкова добре изглеждащи съпруги в менопауза/, да се пукнат от завист. Като може да си сменя мъжете като носни кърпи, защо да не го прави? Ама нали мъжът с много партньорки се наричал пич, а пък жената-к..а.

владко си много готин! гледаи да не пропуснеш твоята сватба! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А дано за развода да успее да дойде .

Kalin

Единствената причина медиите да проявят интерес към нея е простотиите които ги наговори и сътвори преди време свързани с Данаилов.Освен ако не се бори да влезе в нашенска книга та Гинес с поредната си ичнайста сватба.вече забравих колко бяха 5-10-15.....има ли значение.

А защо няма снимки на въпросният младоженец? Да не би да е на възрастта на сина й? Едва ли се жени за мъж, който вече не може да прави секс?

Всъщност май не може... Поне преди време Иренчето споменава някъде, че секса не е важен. Явно липсва, щом не държат на него.

Има стойностни хора все още. Защо трябва да се обръща внимание на хора с психо отклонения. Пишете за истински успели българи, трудно успели, защото тук трудно се успява. Тази въртиопашка буди съжаление.

защо да бъде като църквата не позволява повече от 5 брака

Единственият валиден брак е гражданския, пък църквата да си забранява колкото си иска...и без нея може.

Никой нямаше да споменава религия и църква, ако дамата и синът й не показваха наляво и надясно колко фанатично вярващи са.

Просто той не може да насмогне на темповете й за омъжване!

КУ-КУ

бре,то голямата звезда,че чак си скрила сватбата,да нямало медиен интерес................кой ли е чувал за тебе.Направи си голям пиар на гърба на големия Данаилов.Поболяха го тия двамата.

Нищо, на следващата сватба ще присъства. Сега не бива да се стресира.

Ами нали е присъствал на предишните 2-3, та е видял как стават нещата.

си е ирен!жлва и щастлива ! а злобгите да кротнат защото жлвота продулява и не моте да буде един и сущ за всички *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм от Стара Загора и имаме много добри артисти и актриси, но никога не се пише за тях. Може би трябва и те да се женят и развеждат по незнам колко пъти за да се пише за тях. Моля, пишете за стойностните, добри артисти които никак не са малко в България.

Може и да имаме, но не са достатъчно скандални за да привлекат интереса на "жълтините". Няма сметка да ни информират за техните сватби и разводи:)

така е, медиите по цял свят следят с огромен интерес живота на не дотам качествени публични личности и нашите от тях се учат - скандални новости се наричат в бг, като напр. баба ти ирен - не можа да се реализира на сцената и все улучва в десятката с браковете си , с една дума - професия - булка

освен като касиерка на Сатиричния театър и и чалната половинка на Раймондо,друго за запомняне няма.

Скрили се, а? Смешна бабичка! Че как те надушиха драскачите? Не искала меден месец :) И какво да го правиш тоз месец ма, бабо? :) Синът и се натискал да присътва ... Старешко оглупяване ... Да пази Бог!

Имаш комплекси, че остаряваш? Сто пъти повтори думата "баба" и производните на "старост". Тук не е точното място за справянето ти с тях, имаме добри психиатри, психолози и геронтолози, към които те съветвам да се обърнеш!

Селко, теб това ли те впечатли, че казал "100" пъти баба!? Слушай какво, другарю партиен секретар - тук не е място да си изливаш злобата от загубата на власт на шибаната ти компартия! Ясно ли е бе боклук???

Каква трагедия - коя от всичките 6 е пропуснал ?

Моите уважения към талантливите актъори и актриси , но въпросната не влиза в това число . Според мен и двамата със "сина и" освен , че са доста простовати са и чалнати по природа . Жалко че такива като тях се смятат за Вип или за личности , които заслужават някакво внимание.

Жената си има принципи. Ако живее с мъжа си без брак, няма да гледат с добро око комшиите :)

Първите 5 пъти му беше интересно, но след това сватбите на майка му му доскучали.. Дето се вика - от четвъртия развод нататък са еднакви.

Коя религия одобрява шести пореден брак и аборт по желание в напреднала бременност? Не мога да разбера в какво вярват тя и синът й, вероятно и затова ми изглеждат пълни откачалки.

Правете каквото искате- и откачалката и още по-откачения и син и младия младоженец, само моля не намесвайте Стефан Данаилов!!!

Доста е намесен Стефан Данаилов. Владко не е паднал от небето, все пак. Доста е било противно всичко това за съпругата му.

Точно така. А и тя затова е отишла надалеч, за да не пречи Стефчо и Мария. Може би, ако беше останала в Бг щеше да развие кариерата си и да видим каква актриса е.

Хайде стига сте го защитавали Стефан Данаилов. Миналото не се изтрива с гумичка. Като се напиваше и правеше оргии не мислеше, че е женен, сега ако обичате забравете... Походил си, походил си, да е жив и здрав получаваше му се, ама сега амнезия ли да хванем всички? Има и по-възрастни от 40 години и помним....

че кои не се напиваше и не правеше оргии - или ще кажеш, че рена беше честна в ушите - освен че жените му се лепяха на стефчо, тои беше и един артист от класа, докато ирен никога не е била нещо особено, но с тези безкраини бракове хептен му отпусна края

"Тя съзнателно скрила тържеството си от публично внимание" - не знам какво са скрили, ама гледам всеки ден ни облъчват с "новини" за "събитието".

Пожелавам им много щастие,и да остареят заедно!

Подкрепям! И дано си седне вече на трибуквието.

Какво "трибуквие"? Коя е тая дума в българския език?

Владко и Ирен доста кукуригат, това отдавна стана ясно, но колко изкукуригал трябва да си, за да се ожениш точно за Ирен?

Не се притеснявай Владко!На някоя от следващите все ще успееш да пристигнеш.

"Изпращал позитивна енергия". То какво друго могат да си разменят тия двамата, освен облъчване? И на двамата им говорят звездите.

"Той обаче през цялото време пращал позитивна енергия на влюбените." Сетих се как - по газопровода! На риалитито той се доказа като най-добър в тази дисциплина - отделяне на огромно количество позитивни смрадливи газове.

Метан станция: Разсмя ме,наистина:-))))

Българина се чуди как да сърже двата края, всеки ден стрес, а те ни занимават с паднала жена.

И какво й е падналото на жената? В този смисъл бащата на Владко не е ли по-паднал, защото години наред не е искал да признае сина си?

Това синче на Стефан Данаилов му е одрало освен кожата и поведението май! Който е наблюдавал младият Стефан Данаилов преди години, си спомня, че имаше същият вид на отнесен в небесата, вечно сексуално незадоволен абдал!

Нищо ще отиде на една от следващите.

Те всъщност, защо се върнаха в България?

Защото са "преуспели" в USA и сега искат и тук...

Около тези тримата лъха на "нечистоплътност" и от снимката

добре казано, те са нечистоплътни отвсякъде, и надрусани, жалко , какъв пример за младото ни поколение, а медиите непрекъснато ги лансират

По повод "събитието" :-))) се сещам за две сентенции на ротния ми старшина: 1. Жена и ръжда тръгнат ли - спиране няма. 2. Шантав човек и силен вятър, нищо не може да ги спре. Голям мъж беше старшина Стоянов:-)))

Тая стара чанта е пак с нови дръжки. Да не я безпокоили медиите ... Брех!

Много гнусно момче е този Владко. На мама се е метнал.

А Вие от злоба, злорадство, завист и интриганстване ПРОПУСКАТЕ ЖИВОТА!

Ми кат се замисля, то май и мама Ирен също така е направила! :)

Не всеки копира твоето поведение, бъди спокойна, бабе!

На жена в менопауза меден месец и не трябва , правилно !

Това от личен опит ли го споделяш? Сигурно твоята менопауза е била тежка.

Почна се сагата!

Само не разбрах как точно е скрила сватбата от медийното внимание, като за втори път я оклюкарваме в ДИР-а.

ААААААААААААААА сега всичко ми стана ясно за тази Кривовратова - като гледам къв матрял йе излезнал от нея - фани единия, па прасни другия.. тая дано да няма деца от всеки брак, че ще има много брак!