Звезди с разстояние между предните зъби

Светът на шоубизнеса е непостоянен и непредвидим - може да изисква от звездите непосилно съвършенство, а ден по-късно да издигне в култ симпатичен недостатък.

Обратно в новината

Коментари - Звезди с разстояние между предните зъби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се пее в песента...Кон до коня , миля моя майньольо, вампир до вампира... Познавам толкова чаровни , нормални хора с този ефектен дефект, но тук...само Бриджит Бардо и Мадона са "ефектни"...останалото си е очеизваждащ дефект...

Добре е да се избягват издевателства върху зъбите с разни корекции. Става като униформа, губи се индивидуалност, а и се нараняват.

Как гризат ябълките?

Много съм щастлива, че интелигентните ми родители още рано забелязаха разстоянието между зъбите ми и ме заведоха на зъболекар, който с лека хирургична намеса махна ципата на венеца и сега имам перфектни зъби. Родители, когато има толкова елементарно решение, спестявайте на децата си поне този проблем в и без това тежките тийнейджърски години!

Проблемът и тежките тийнейджърски години не се дължат на "недостатъка", а на гадовете и простаците, които всъщност създават кофти усещане на хората за едното нищо. Интелигентни родители и деца, това е, което трябва да разберете на първо място!

следващата статия трябва да е - " звезди с празнота между ушите " .

Пулев ще им ги коригира.

Да, така е!

Бриджит Бардо- съвършената жена "мечта". Една от малкото и до сега. Дори и с разстояние м/у зъбите. Всъщност на нея дори не й личи. Защо е тропосана до другите?

Имаа много хора така. И Шварценегер, доколкото си спомням.

потес няма да мога да спя довечера

Означава основно две неща: умение да се печелят пари и свързания с това манталитет и поведение; дяволско семе;

Значи съм бил много богат и дяволит. ;)

Добър коментар! Добре го затапи тоя с разстоянието в мозъка:)

БИЛ?Без БИЛ.Все още си ....

Абе хора какво толкова се вживявате?Тук е форум и всеки може да си изказва мнението,кое му харесва и кое не.Кои сте вие да оборвате нечие друго мнение и да решавате кой какъв е? Чета коментарите и се чудя на диващината на всички.Много ясно че не всички ще харесат "звездите" с растояние между зъбите.Това е въпрос на вкус!Научете се да приемате и друго мнение различно от вашето,и не да пишете кой какъв е защото това по точно се отнася до вашето поведение и какви сте вие в действителност. И сега по самата тема,колкото и да се опитва Холивуд да го наложи като мода,няма да се получи.

Едно е да изкажеш мнението си за това дали харесваш нещо или не, а съвсем друго е да обиждаш и плюеш по хората с "недостатъци". Много важно е да се прави тази разлика. И ако обидно коментиралите са отнесли негативни коментари, то това е напълно разбираемо.

Ася,не прочетох коментри които да оплюват или обиждат хората с този "недостатък",но прочетох много компетентни коментатори които веднага започват да обяснват предишния какъв е?Това не е нормално .

Че гореописаните дами са страхотни красавици, незаввисимо дали имат разстояние между зъбите или не.Впрочем имат безброй други качества, които ги прави звезди и то добре печелещи.А ти ще се взираш вечно в несъвършенствата на другите, избивайки собствените си комплекси.

Че са красиви са красиви,но някои като са усмихнати...Безспорно е всеки си има своите добри и лоши качества,и не бих казал,че взирането в "недостатък" на някой е избиване на комплекси за всички,просто има някои дразнещи неща в човек които могат да се променят ако той не се харесва,все пак е важно ти сам да се харесваш,а не да мислиш другите какво мислят за теб,ти не се ли харесваш никой няма да те хареса.Но и никой няма правото да напада някой заради мнението му.

Благодарение на такива елементарни същества като теб, които се вглеждат само в чуждите несъвършенства, за да избият собствените си комплекси, хората се подлагат на какви ли не мъки и процедури, зада се "впишат "в света на глупостта и комплесарщинана!

А бе, от разстояние до разстояние си има разлика... При някои е едва забележимо, но при Ванеса Паради си е направо като Дунав при Железни врата хаххахахаха... Очаквам много минуси, тъй като точно това сравнение ми донесе намаляне на поведението навремето хахаххахахха...

Не си оригинален, нито дори хитроумен. Освен това е откровено тъпо да си правиш плоски майтапи на чужд гръб. А Ванеса си е готина, та ако ще разстоянието между зъбите й да колкото Ламанша.

Maria Ivanova

Мммне! Нейното е прекалено!

Не харесвам такива зъби.

Мисля да е по-важно разстоянието между умния и драскача/шоумена/политика. Че много се скъсява напоследък ... Иначе ШОУ=ПОРНО=МОДА=ТЪПНЯ=ПОЛИТИКА!!!

У наши сяло на тва разстояние ний му виками стърга.Мнооо лесну са плюй приз негу.

И на мен не ми харесват такива зъби.Особено в комбинация с оголен венец.Но най -важното е човекът, който ги носи да е в мир със себе си, да се харесва и да им се радва.В този смисъл дали на нас ни харесва или не - остава на второ място. пс.Тъй като не съм имала щастието да контактувам с такива хора , дали пръскат слюнка през дупчицата ?- чисто процедурен въпрос / от любопитство / и не с лошо питам?!:) Хубав ден на всички с дупки и без! :)

Процедурен отговор - не, не пръскат слюнка или ако го правят, това не е заради разстоянието.

armyoflovers

Мерси за отговора.

аз съм от тези хора и с гордост мога да кaja ,че всичко в живота си съм постигнала с огромен късмет. за моята възраст имам много и то без никаква подкрепа (морална или матерiaлна).човек когато е роден с подобен "недостатък" не го приема като такъв,освен ако не е някои комплексар коiтo по цял ден се гледа в огледалото.

Аз също съм така и не смятам, че трябва да си променям идентичността за да съм угоден на някакви норми. Като гледам лицата които са дали на снимките... на нито 1 не му е попречило това.

според мен жените на снимките са чаровни

Браво а би ли споделила , какво си позтигнала без нечия чужда помощ , защото това звучи твърде общо , А и още нещо смяташ ли , че това е недостатък и този недостатък ти е дал повече позитиви , отколкото негативи ? Поздрави

Maria Ivanova

Поправи си правописните грешки!

Чувал съм,че жените с такива зъби били много перверзни.

Подобни статии явно са магнит за всякаква паплач, която й дай да е първа с обидите и простотиите по форумите. И после казвали, че хората с разстояние между зъбите плюят по-добре...

И в българския шоубизнес има звезди с това естетическо несъвършеснство като например естрадната певица Кристина Димитрова и поп-фолк изпълнителката Джена.

Холивудската пропаганда за зъби не работи навсякъде :-) Карайки хората да ходят с изкуствено-бели зъби (без да обясняват това какво влияние оказва на съмите зъби). Важното е зъбите да са ти здрави, а това за разстоянието си е до човек, как човек се възприема... Долепени по "стандарт" изглеждали по-добре, с разстояние пък няма да мислиш за кариеси м/у зъбите и да ползваш конец. Което поставя интересен въпрос - кои от хората тук, които са против разстоянието ползват конец всяка вечер :)

Браво за коментара. Точно в десетката.

сЪмите зъби? Ко каза, ко?

В случая е повече от ясно, че грешката е по невнимание. Вижда се, че иначе целият коментар е много правилно написан - правописно, както и пунктуационно.

Култова статия - дайте сега следващата - звезди с малко разстояние между очите

Или между ушите!

Ами защо не? А освен това има и много хора с други "несъвършенства", като например гърбави носове, бенки и прочее, които са супер чаровни и това дори още повече им подчертава обаянието. Но най-важно е дали те си се харесват така. А троловете тук, които сега хейтват тези хора, в други теми плюят по гримирането и козметичните процедури и обясняват колко велика е естествената красота.

дя-до

Мен повече ме интересуват звездите с разстояние между задните крака.

Този ти интерес явно се отнася до животните-звезди, напр. от филми, състезания и пр. Ти да не би да си зоофил?:))

дя-до

Схванах предложенито ти, но няма да те огрее.

Ъ???? Е, и????

И да са най-красивите на света,разстоянието между зъбите е отвратително(за мен),усмивката е най-впечетляваща,а такива като ми се усмихнат ме отвращават.Ужасно е

Важно е дали те самите се възприемат така, а не какво мисли някой си форумен льохман. Най-лесно е да си оправиш разстоянието между зъбите. Но не и да си излекуваш простотията.

Май си пробвал,това е мое мнение,за мен усмивката е найважна,такива с разстояние между зъбите или да им се вижда венеца ме погнусяват.И ПОВТАРЯМ ЗА МЕН ТОВА Е ГНУСНОООООО!!!!МОЕ МНЕНИЕ НЕ ГО НАТРАПВАМ НА НИКОЙ!А ТИ ХОДИ СЕ СКРИИ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЕЗНАЛ И КОМЕНТИРАЙ НЯКОЙ ДРУГ!В СВОБОДНА СЪРЖАВА ЖИВЕЕМ И ЩЕ СИ СЕ ИЗКАЗВАМ КАТО МИ ХАРЕСВА НА МЕН!

Кой ти гледа зъбите. Има по важно ,имало нов вирус "Джакпотус Булгарикус". Лечението почвало от 100 000 долара и стигало до милиони долари.

Много важна статия! Отдавна чаках информация по тази тема. Сега съм задоволен и успокоен. Животът ми вече е по-смислен - ще обядвам нещо по-така... Очаквам , а и не само аз, статия за звезди с необичайно голямо разстояние между краката.

И на мен туй ми беше на ума! Само дето не бих ползвал "звезди". Освен Мадоната, останалите са пълнеж.

дя-до

Не се казва "Мадона", а "Мъдана" - не гледаш ли чужди телевизии?

Явно наистина много си се впечатлил и развълнувал, след като не само отвори статията, но и написа най-дългия коментар тук:)

Да, бе. Ти разбираш ли какво е това? Напиши в Google "Звезди с разстояние между предните зъби" и ще се увериш, че от 2011 няма актуална статия по темата.

Казват , че хора които имат разстояние между зъбите са щастливци . Но аз откровенно казано никак не харесвам , такива същества . Разстоянието между предните зъби стои твърде не естетично и грозно според мен . Но това най - вече е въпрос на вкус .

Какъв вкус, какви пет лева? С тая дупка не можеш се изплю качествено измежду предните зъби, щото няма налягане.

Разстоянието между зъбите не е проблем и сравнително лесно се коригира. За разлика от неграмотността и тесногръдието.