Наталия Водянова показа как кърми сина си

Руският топмодел Наталия Водянова сподели първата снимка с новородения си син Максим.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Водянова показа как кърми сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази снимка има за цел да накара хората да говорят и резултата е на лице. Това е модел - това прави. В крайна сметка има повече коментари тука отколкото на други важни теми. Аз лично не и харесвам физиономията, защото имах една съученичка със същото излъчване и не го смятам за специално и да е за милиони, но щом хората в тези среди имат - да дават. Тя не миряса докато не взе милиардер. Милионер не я устрои явно

Като гледам снимката си мисля, че в тази поза нослето на бебето се запушва, но едва ли мамата се вълнува от този факт!

Надявам се да знае какво прави - т деца все пак

гадост да се снима и в тоалетната

Моля мъжете да не изказват експертно мнение за нравствеността на тази снимка. :))

Това прилича повече на снимка за еротично списание, отколкото на запечатан миг на един от най-съкровените моменти в живота на една жена. При цялото ми уважение-може да е невероятно известна и красива, но идеята на снимката е силно неподходяща

Кърменето е достатъчно неприятно и гадно по принцип. Изпитах го лично през 10 дни, в които се налагаше да кърмя преди да изляза от родилното. Подобна снимка е отблъскваща, хора.

гъска

По принцип не говоря с животни, те дори имат своя стилистика, начин на общуване и т.н, но в твоя случай - защо не си изпишеш цялото именце - "офтсъ"

каза тъпанарката героиня насилвала детето си да боза 3 години

Оо, миличка, то после става приятно като заздравеят зърната. Според мен е егоистично даа лишиш бебето си от кърма, ако я имаш.

Защо е написала на снимката и името на фотографа паоло? Той какви отношения има с мъжа и? Или пък правят "тройка" или пък "Четворка"

Казваме лошо поколение.Това бебе е невинно.Но е дадено в ръцете на тази гнусна и извратена жена.Как ще се почувства сина и ,като порасне и разбере каква е майка му,как е потребен.А баща му е милиардер.Значи не е от глад ,а от порочност.

Ако трябваше тази снимка да ме "спечели" за кърменето, нямаше да стане. Добре, че не съм толкова ненормална, че да взимам такива важни решения по този начин. Освен това се надявам, че не го кърми точно в този момент, че има голяма опасност да се задави. Кърмила съм дъщеря си една година и ако имах други деца нямаше да чакам подобни "примери", за да го направя отново. Това е толкова естествено. Нямам нито една снимка и никога не съм била гола, макар че далеч не бях хипопотам. Не е толкова въпросът в голотата, колкото в равнодушната поза и изражение. Как може да не го гушка и да не го гледа? Това е такова лично преживяване, че не може да се споделя с никого най-малкото защото в този миг забравяш за другите. Благодаря Ти, Господи, че ми се случи!

никои не е забелязял позата на мъжкия крак до бедрото на тази гювендия, които красноречиво говори, че тази кучка кърми, докато я обладават. гнусно!

показва как кърми сина си в момент когато мъжа и я обладава. и това, ако не е перчверзия, кое друго е?

Като цяло харесвам женското тяло и одобрявам непорногртафския начин на показването му, одобрявам и това, че известни жени пропагандират кърменето и т.н., но наистина ми е странно защо е гола и още повече защо не придържа поне малко бебето, то изглежда като закачено за гърдата и съвсем случайно, като е майчинска уж снимката, поне малко да гушне тва бебе

Абе немаше нужда да е напълно гола. Коя жена кърми новороденото си бебе гола? От опит да изглежда максимално естествено се е получил обратен ефект - принудена поза на модел. Къде е мястото на невинното бебче тук?

Така полегнали кърмят и свинете.

На мен лично ми харесва снимката. За пръв път някоя жена да покаже, че може да е секси и след раждането, че и кърменето може да е красиво. Какво наскачахте срещу тая снимка, жената е модел! Какво очаквате- родилата жена трябва задължително да изглежда като хипопотам и да забрави, че е женствена и може да изглежда добре и като има бебе ли?!

Ти не прочете ли в статията, че Водянова го прави"подобно на Жизел Бюндхен"? Не прочете ли в коментарите, че имало сайтове с кърмещи голи знаменитости? Какво си седнал да я"опявяш " и възхваляваш. че била първа?

Приемам критиката, не е първа. Все тая трета ли е, пета ли е. Възмущението ми произлиза от отвратително злобните коментари. Снимката нито е грозна, нито е срамна.

Милата ми тя, добре че не е февруари и не е някъде на голата поляна, тъй както е било по време на раждането на младенеца , че ще бере ядове... Хубава снимка, ама с пошла цел... Добре , че навремето когато Девата е раждала не е имало фотографи и проминити мозъци... Водянова, Водянова...и теб те е страх мила да не те изместят от ангажиментите ти...

НЕ МИ ХАРЕСВА, СНИМКАТА Е САМО ЗА НЕЯ, А ДЕТЕТО Е КАТО НЯКАКЪВ ПРИДАТЪКВИСИ В ПРОСТРАНСТВОТО...

Браво, точна така се прави -известни, красиви и успели дами да рекламират кърменето за да влезе в а на нашенските подрастващи девойки че това е истински красиво и смислено а не слагането на силикон, което демонстрират нашите фолкпевачки.....................

Глупости! Рекламирала кърменето... Има съвсем други начини и без да се снима гола да го направи. Харесвам Наталия Водянова в рекламата на Шалимар на Герлен, но не и тази снимка. Все пак да употребиш бебето си на всяка цена и с някаква цел не говори добре за майката.

абе вие не сте ли родители?? не сте ли бъдещи родители?? не искате ли вашето дете да бъде кърмено?? целта на снимката е да популяризира кърмене, вместо лесните изкуствени млека в шише, да покаже на бъдещите майки интимността на това и спокойствието, освен храната, с което закърмваш да има твоето дете!!! позата е толкова нежна, все едно е още в утробата!!! снимката е изкл лична, аз никога не бих публикувала подобна, но се радвам, че има хора, които го правят - в името на общото добро!!! дано стигне до повече хора смисълът на тази снимка!

Извинявай, но снимката е курвенска!!

Що търсиш под вола теле? Къде рекламира кърменето? Рекламира себе си- не виждаш ли как се е вторачила в обектива? И не прави снимка с някаква друга цел, а да честити рождения ден на мъжа си.

Ниночка, ти сигурно си някоя стара рускиня, останала от соц, времето. Затова си сложи очилата и недей да пишеш глупости. Къде и е утробата на Водянова - в гърдите ли? Къде виждаш да е това дете- още малко ще го смачка от изтягане и протягане!

Водянова, стара си вече и изхабена! Не ми харесва как к*ски кърмиш детето си!

Да , това беше думата, която най-добре характеризира снимката и жената на нея. И нищо не може да промени тази и природа, - дори че собственото и дете е на тази снимка.

Стават банални вече!

От къде да си поръчам фототапета. Може и без младенеца.

Извинете ме за процедурните въпроси които ми възникват, но: 1/ Този акт не е ли доста интимно-личен, до толкова че: - да се извършва в единение майка-дете - да не вълнува и касае публиката 2/ Винаги ли кърми гола? Или кърмейки извършва и друго занимание?... Нямам нищо против жената, майчинството, децата, но тоя фотос е пълна парнография...при положение , че се показва на обществото, ако бе задържан в собственият албум или спомен...тогава би бил безценен, сега си е простокомерсиялна снимка...

loverrock

Голи гърди по европейските плажове колкото искаш. Мацката поне показва функцията им. Българите гледаме на голотата доста екстремно, а в развитите страни пуританското поведение е преодоляно.

Викам, за да се равним с "развитите" страни, от утре всички(мъже и жени) да си развяваме паламарките и показваме "рошавите" котенца.И колко cool, fashion и origanal ще е всичко. Аман от глупаци в нашата родна страна приемащи всяко външно влияние за nice.Бъдете малко повече хора и имайте малко повече достойноство, свян, съвест и доброта.Нещо което тотално е заебано в територията България.

Моля , процедурни отговори : 1/ Акта не е уникално личен и интимен, всички сме кърмени, а се прави в повечето случаи на уединение защото трябва спокойствие на детето (не визирам малоумни зяпачи онинисти) 2/ Известни жени в това число и модели, публикуват такива снимки в помощ на движени популяризиращо кърменето като естествено и здравословно (няма да отвориш новина ако някаква обикновенна жена кърми, банално е, но топмодел да кърми... и си казваш абе я да видя :) ... 3/ Доста е дълго за обяснение ЗАЩО в един форум ама ако се разтърсиш по тема КЪРМЕНЕ ще стигнеш сам до доста отговори по темата "защо аджаба известни се снимат как кърмят , а в случая и красива, и публикуват такива кадри ... :) ...

В отговор на всичкм горни идиоти с мръсно подсъзнание.Снимката е прекрасна,с невероятно излъчване и несъмнена художествена стойност.Освен умиление и възторг.не виждам какви чувства може да предизвика.Абстрахирайте се от личността на снимката...Това е апотеоз на майчинството и красотата...Бъдете здрави и търсете красивото около вас...

Невероятно излъчване щеше да има, ако голата обръщаше някакво внимание на това, което прави, а не да заема поза "ала Плейбой". Просто малко ги е смесила двете неща.

?!?! Бихте ли показали още по-важното нещо в живота на една родилка, как се ет с мъжа и анно! Дир Велики сте!

Показала била най-важният момент ..... Глупости! Аз бих искал да покаже ,още по-най-главният момент, когато го е заченала.

И защо трябва да е гола!? Пфу,отвратително! Пък и погледът й е като на многострадалка. Не свързвам ранното майчинство с позиране и продажби на снимки. Гадост!!!

Не знаех,че майките се разголват изцяло , когато кърмят !!! Ами,че тя моята жена изобщо не е кърмила тогава децата ни.

довечера ще спя като къпан след тази добра новина!

Даже в Блич нямат такава тъпа рублика ...

Хм, мисля че по cool, fashion и original щеше да бъде да представи акта на неговото създаване. P.S - Абе Дир, докога ще ни занимавате с тъпите изцепки на разни личности от измисления ни 'хай".

уууффф извинете, недоспал.не било "родния, а "световния".Всъщност какво значение има, след като нашите подражават на тези.Едни и същи идиоти са.